Gost 436702
sexendragsenrokenrol
- Poruka
- 12.203
Saću ja još malo..
Dobro jutro želim prvim upisima u kavanu a i onim drugim i trećim i sve tako redom

Dobro jutro želim prvim upisima u kavanu a i onim drugim i trećim i sve tako redom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima jedna vila gde idemo stalno, prosle godine se nesto gradilo u blizini al mislim da je to zavrseno.Gledaj samo da ti smeštaj ne bude blizu nekog gradilišta, mada je to na Zlatiboru teško izbeći...

, ovi gore već napisali roman , naravski seli u ćošak i pišu li pišu ))))Mene poreediš sa debelim seljakom iz Pičkinaca koji nosi ćaletove najke i gornji deo trenerke kupljen pre tri godine?I odu vitezovi @Darth Vader i @Baad_Boy na hladenje.

To ono od sinoć iz kafane? Mashallah!lele majke..u 10 sam jutros stigao kutji

Možda ga zeza testosteron sa kojim se bode, laki je malo nervozan ČPDarth..provirio i ponovo otišao![]()
Nemoj tako..Možda ga zeza testosteron sa kojim se bode, laki je malo nervozan ČP
ahaTo ono od sinoć iz kafane? Mashallah!
Tako to biva kad se ode samo na jedno pa se završi sa konobaricom do ranih jutarnjih![]()
Kad kasnije? Ja nema teorije da bih došao na posao da sam tako kasno došao ČPaha
sretja imam dobrog kolegu
pa me pustio kasnije da dodjem
inace bi naebao danas![]()
umesto u 12Kad kasnije? Ja nema teorije da bih došao na posao da sam tako kasno došao ČP