Kafa...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Кафа изискује озбиљно елаборирање, а не могу са телефона, мрзи ме да куцкам...
Поента је да је толико волим, да уживам у њој и сада кад сам оставила цигарете :heart:

1100390.jpg

Ако причамо о турској, без пене, кајмака, како ко зове.
Нес, који ја пијем, топао, пола воде пола млека, или две кашичице кримера и једна кафе.

Мени је нес омиљен, турску само кад постим, али не увек, јер турску ретко имамо у кући.

• Podržavam
Reactions: Red
Volim kafu. Ujutru pijem domaću,bez šećera,mnogo jaku. Poslije samo espresso, skroz kratak,bez šećera. Kažu ljudi da otrov pijem a ja ne mogu slabu kafu nikako. Ne mogu ni ako ima jedan kristalčić šećera.
Ne treba mi društvo za kafu. Pijem je radi nje a ne radi druženja.

Prvu kafu popio sa 13 I odmah se navukao, bese to falsh nes koji se ovde prodavao sredimom 90tih, uglavnom pio jednu kasicicu kafe I secera sa mleko ( bez vode) maksimum 3 na dan. Kada je krenuo faks poceo da pijem espresso I tursku, jedno 12 na dan svaki dan I zvrsio u bolnici.
Posle poceo normalno da pijem, ne vise od 3 na dan I to ili nes ili espresso. Sada kuci uglavnom nes a ovako napolju americano

,,,kafa , počeo od malih nogu , jedno vreme bilo i do 15/18 espresso na dan ,a sada došao sam pameti da tokom dana samo 7/8,,, a od kafe pijem sve i svašta po mogućnosti gorku,,,
IMG_20210723_075643436~2.jpg

,,,ma kakav novac , kafa pokreće svet,,,®

Back