Kafa

Pa ne vidis da sam tupca..ometa me macor,ja ga izbacim on uleti u sobu,ja ga opet izbacim on opet uleti,ja van on unutra,udji izadji izadji udji..i samo ga cujem tup,tup,tup,tup kako dotrcava pa mi skace na glavu,pa na tastaturu..ajme..

hahahahahahahahaha..eto ga zloca jedan..provalnik udje u kucu u sred noci i pravac u kuhinju,a ujutro imam sta da vidim..c,c,c..tuce se sa svima,tuce svoju mamu,brata,odrasle macore,a on nemas ga sta videti,tuce komsiji kera..zalece se na babe koje prolaze pored ograde cepa im carape babe se deru na njega..joj muko moja.

a onda sav sretan kad napravi svu stetu koju je namerio da uradi toga dana izvali se i zaspe slatkim snom,umoran od svih nedela..i onda se pravi dooooobarrrr..i slaaadaaak a noije ni jedno od ta dva..

ljubic bejbic;bt148699:
a onda sav sretan kad napravi svu stetu koju je namerio da uradi toga dana izvali se i zaspe slatkim snom,umoran od svih nedela..i onda se pravi dooooobarrrr..i slaaadaaak a noije ni jedno od ta dva..

:zcepanje: pa taki su oni.......mislim mačori :manikir::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

grommm;bt148710:
ninel daj sada ti nama jednu bjelu kaffu :))

Evooo... ajde :lol:

images

Back