U cemu vise uzivate?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisi nekako da ne bude Comercial?Do skoro kafa, od pre par dana oboje, od kad sam otkrio jednu vrstu vina![]()
Ok, Vojvoda I ja volim roze, hoces da dokazes da nisi sopstvene rodnosti?Кафа, то конзумирам свакодневно. Исто тако волим и добро вино, у друштву неке лепе девојке. Претежно розе.
Koju?Kafa,evo sad pijem.
Шта да нисам?Ok, Vojvoda I ja volim roze, hoces da dokazes da nisi sopstvene rodnosti?
Bianco frizzanteNapisi nekako da ne bude Comercial?
Bosansku
Ј
Ја пијем само кафу,вино не.
Kad odes na pricesce uzmi vina, a mormoni ne sme smeju kafu ni crni caj (za zeleni ne znam), a ko ne pije vino rado bih isla u Francusku da vidim, idite sledece godine sa promocijom vina da vidite ko nece ni po gledati. Meni je fa poslao karticu za Diznilend PhotoPass, tako da nesto I nemam opcija. Ima li kafe u Diznilendu, videcu? Nije Paris nego Santa Fe??
Pola vino, pola voda, sve se vrti osim poda.Kafa samo pre podne ako se nisam naspavao, u suprotnom me drži budnim nerealno dugo, preosetljiv sam na kofein.
Alkohol sam batalio ima godinu dana skoro, koristim jedino belo vino kad pečem šnicle.
Dok sam pio voleo sam roze špricer najviše ali mi je preseo u jednom trenutku jer me toliko uhvati štucanje da ne mogu da uzmem ni gutljaj više.