Kafa ili vino?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kafa ili vino?

• Oba

glasova: 4 33,3%
  • Ne pijem vino

glasova: 1 8,3%
  • Vino

• Ne pijem ni jedno

• Kafa

glasova: 3 25,0%
  • Ne pijem kafu

glasova: 0 0,0%
  • Uvek vino

• Uvek kafa

• Kafa izaziva zavisnost ` vino je dokazano zdravo

• Ne izjasnjavam se

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.491
Screenshot_20230418-124545_Samsung Internet.jpg

U cemu vise uzivate?

Poslednja izmena:
Da, kafa izaziva zavisnost, Ali nije stetna ako nije preko 7 nekih dnevno, onda pocinjete da drhtite I gubite koncetraciju. Litar Ness kafe, nije Vam nista, ja pijem bez mleka I bez secera.
Vino, najzdravije je crno, domace, bez etiketa, casa, dve, umem I vise.
L. neka nabavi domace koje se zove Shira.
Ja u vina ne mogu da racunam neko drugo voce osim grozdja (kupinovo??, borovnica??, nisu to vina ( za mene), sampanjac jeste, ne svaki.
Za L. - a postoje Disney sampanjci, fa mu je ostavio.
Slavi sto mu neka devojka nije trudna, meni neko jeste, Andjelija ce se roditi u junu, I ja slavim, donesite mi isti sampanjac.

Ј
Ја пијем само кафу,вино не.

Kad odes na pricesce uzmi vina, a mormoni ne sme smeju kafu ni crni caj (za zeleni ne znam), a ko ne pije vino rado bih isla u Francusku da vidim, idite sledece godine sa promocijom vina da vidite ko nece ni po gledati. Meni je fa poslao karticu za Diznilend PhotoPass, tako da nesto I nemam opcija. Ima li kafe u Diznilendu, videcu? Nije Paris nego Santa Fe??

Poslednja izmena:
Kafa samo pre podne ako se nisam naspavao, u suprotnom me drži budnim nerealno dugo, preosetljiv sam na kofein.
Alkohol sam batalio ima godinu dana skoro, koristim jedino belo vino kad pečem šnicle.
Dok sam pio voleo sam roze špricer najviše ali mi je preseo u jednom trenutku jer me toliko uhvati štucanje da ne mogu da uzmem ni gutljaj više.

Kafa samo pre podne ako se nisam naspavao, u suprotnom me drži budnim nerealno dugo, preosetljiv sam na kofein.
Alkohol sam batalio ima godinu dana skoro, koristim jedino belo vino kad pečem šnicle.
Dok sam pio voleo sam roze špricer najviše ali mi je preseo u jednom trenutku jer me toliko uhvati štucanje da ne mogu da uzmem ni gutljaj više.
Pola vino, pola voda, sve se vrti osim poda.
Kad crtam I ja sam ambidekstrit, L. ne mora, nek se javi indigo3, voli da mu se gleda u solju, a sestra moja neka mu pravi kuvano vino, umesto sangrie,

FA ne moze nigde ni da kupi dovoljno dobro vino, meni je poslao, hvala, a za kafu trazi promo devojke.

Bile su kesice da se napravi pirincano bezalkoholno, moram da probam u litar vode,

Back