Kada....

• Začetnik teme Začetnik teme KiZo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KiZo

Poznat
Poruka
9.844
....zene zaista izgube svoju nevinost i iskrenost prema sebi i drugima?

Kada se od slatke i simpaticne devojke pretvore u otvorene ili prikrivene kucke?

Kao sto svi znamo neke zene su kucke ceo zivot , neke izrastu u to....ovo je tema o ovim drugim...
nakon odredjene tacke u svojim zivotima, gotovo svaka zena dobija masivno napumpan ego i sujetu, plus prenaduvano samopouzdanje , i sve one lepe zenske karakteristike stidljivosti skromnosti iskrene ljubaznosti naivnosti i devicanstva nestaju...

Ranije sam kao klinac mislio da je to kad izgube nevinost da isplivava ona proracunata strana ,kasnije sam smatrao da je to od puberteta da shvataju kako mogu da manipulisu svojim telom nad hormonima napumpanim momcima i tada preseku i odlucuju da to obilato koriste dalje za probijanje kroz zivot (telo i manipulaciju )- laksi put :roll: ,medjutim skoro sam pokupio bratanca i video devojcice iz vrtica (koje su jel zrelije u tom dobu) kako koriste sve svoje adute ,i obecavaju poljubac u obraz, kako bi manipulisale decacima za svoju korist da ucine nesto za njih i zloupotrebljavaju njihovu decacku naivnost i radoznalost...:eek:

To je moje misljenje... genetika i evolucija su cudo!!!

A vase?

Zene stop! (posto zene uvek traze razlog odgovoricu- znam da vi niste takve ne nikako ,a i znam da necete lagati i manipulisati na ovoj temi tako da nema potrebe da pisete :lol:)

Poslednja izmena:
koje je najranije doba u kojem mozes da se setis neke zenske manipulacije ,obecanja (koje nije ispunjeno naravno) , zloupotrebe ,iskoriscavanja...???

Vrtic :lol:
Srecom nisam ja bio zrtva vec drugi momak.
Deca gledaju sta rade stariji i pocinju da se ponasaju tako. Neko ukapira sta ce mu trebati u zivotu ranije, neko kasnije.

naravno ne treba zaboraviti ni feministicku indoktrinaciju kroz medije koja ih uci da su ugnjetavane i da ne mogu da pogrese ,vaspitanje od "napredne" majke i sestara koje im dozvoljavaju svasta i dele materijalne stvari na srebrnom tanjiru , kao i gomile zagorelih beta muskaraca koji ih stavljaju na pijadestal i zatrpavaju komplimentima ,....dogadja se tranzicija...
pa dobijamo savremenu samosvesnu narcisticku devojku -drolju, naduvanog ega kao zaba kreketusha...

naravno malo zena ce priznati ovo ,vec ce poricati koristiti protivargumente tipa da hoces da ih kontrolises i ne das im slobodu....

Cesto bih neku devojku sreo posle par godina "studiranja" i onaj nevin pogled i nevinost u ocima ,bi bila zamenjena pogledom - "viri joj tuki iz ociju" :hahaha:

i tada vise nema nazad naravno ,jednom takva zauvek takva....

Poslednja izmena:
narocito one ruzne i debele pate kada vide svoje lepse vrsnjakinje kako dobijaju popularnost i paznju od momaka, narocito alfa tipova ,veoma plodno tle za buduce komplexe i traume u zivotu kada porastu (nebitno dal se prolepsale ili ne) ... misle da im muskarci duguju nesto u zivotu, mislim da je to problem kod ove moje ....za razliku od ovih drugih (koje su uvek bile lepe) koje umisle da su muskarci tu na planeti da bi ih sluzili....tako da skoro ni nema razlike :lol:

Poslednja izmena:
ma rano cure skapiraju da vagina ima "magicne moci" i da je kriptonit za muskarce , jos kad skapiraju neke stvari iz biologije , pa kad vide kako muski smeksaju nakon sexa pa pocinju manipulacije , pa privlacenje beta orbitera putem praznih obecanja , kad izmanipulisu nekog da radi protiv svojih interesa a u njihovu korist tad postaju "opasne ribe",.....
nazalost takve stvari ne grade karakter vec ga unistavaju.
mada evolutivno i bioloski nema razloga za zene ni da imaju karakter kao muskarci, ona koja je najbolje manipulisala je dobijala najvise resursa za sebe i potomstvo.

Poslednja izmena:
neverujem ,to ubedjenje da im je vagina magicna se samo pojacava tokom godina i broja izradjenih momaka , i onda umisle da mogu i najdivljijeg muzjaka alfa tipa pripitomiti koristeci istu , sto je nemoguce i naravno izduvaju- i tad bivaju masivno povredjene...

Negde između trinaeste i šesnaste godine postaju to što ti kažeš.
to što pominješ u vrtiću samo je vežba, priprema, savladavanje lakših zadataka
od trinaeste , ili malo kasnije, zavisi kad dobiju atribute ženstvenosti, počinju privlačiti i loviti gladne poglede muškaraca, i to ne samo vršnjaka, već i mnogo starijih
do šesnaeste možda još imaju nešto od onih idealističkih shvatanja i očekivanja
od devetnaste definitivno u njihovim očima nema ni traga od onoga što bismo mi voleli da vidimo
već su naučile da utehu pronađu u sledećem, i da ne pustaju jednu granu dok se čvrsto nisu uhvatile za drugu
ostaje samo da se vidi ko će kome staviti roglju za vrat

jok nego ce da ti priznaju ,sta imaju od toga :roll:, to je zensko laz i manipulacija im je nacin rada ,a cednost valuta pred muskarcima ,cekaj dok se prva uda iz tog drustva pa kad je druge zavidne opletu ,al ce da se iznenadis hahahaa....:hahaha:

jok nego ce da ti priznaju ,sta imaju od toga :roll:, to je zensko laz i manipulacija im je nacin rada ,a cednost valuta pred muskarcima ,cekaj dok se prva uda iz tog drustva pa kad je druge zavidne opletu ,al ce da se iznenadis hahahaa....:hahaha:

Ma pletu se one i sada pomalo kao i svi i mi muskarci isto tako...:kafa:
Nisu ni one zadovoljne svojim "vezama" cesto, ali se to promeni brzo.
Sex ne vole da daju muskarcima cak i kada bi rado htele, jer onda imaju utisak da su muski pobedili.
Sto se mene licno tice, mozda bih i mogao da nabacim neku kres semu sa jednom ili 2 od njih, ali nesto i nisam zainteresovan, mada izgledaju dobro.
A secam se suze u oku jedne kada sam joj jesenas pricao da sam upoznao devojku koja mi se bas svidja.:D:cool:

One znaju da ja nijesam naivan, ali ti izgleda to ne znas.;)

:lol:
sad mi je jasnije zašto privatne poruke šalješ muškarcima

Ne brini se oko toga.:roll:
Pederacija je 1.000.000 svetlosnih godina daleko od mene.:cool:

A i sta sam ti poslao? Pitao te za neku forumasicu ili sta bese vec... :confused:

Da valjda si mi nesto pricao kako cu tek ovde da se razocaram i pricao nesto tipa "da ti crni seljak kaze, tek ce da ti se otvore oci o tome kakve su zene ovde".:roll:
:lol:

A meni nije bilo jasno na sta si mislio i kako cu da se razocaram.;)

Poslednja izmena:
Od 12. godine.
Sve zene naprave odluku oko 12. godine ohrabrene vaspitanjem od majki kako ce da se ponasaju.90% ih ode u neki vid prostitucije (ma kako se to zvalo zvanicno) dok su ostalih 10% normalne ko mi tipovi.

Back