Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800
Struja:kada mi dokurce picopatnici, pedercine i pizdurine - je.bem kevu seljacku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Struja:kada mi dokurce picopatnici, pedercine i pizdurine - je.bem kevu seljacku.
paradizo:MENE JE CAK ODVRATNO KAD U KAFICU VIDIM ZENSKU SA FLASOM PIVA, QUOTE]
Iskreno,prizor je zaista "zanimljiv"..Cesto psovke deluju bezazlenije od nekontrolisanog ponasanja mnogih zena....Pri tom ne zagovaram nikakvo puritansko ponasanje zenskog roda ali stvarno mislim da treba uvek i na svakom mestu jednostavno biti Zena..pre svega lepo vaspitana..:-D
Tuzni_patak:Flaša piva je u ovom slučaju samo preterivanje, to je ono kad vam neko pruži prst , a vi odmah i ruku oćete....
Uklanjanje psovki , nekulturnog ponašanja , po inerciji ode u drugu krajnost, u društveno podobno ponašanje.....
Lično ne vidim razliku izmedju muškog ispijanja piva iz flaše i ženskog ispijanja piva iz flaše....osim u mediokritetskom " ne ide to".
retko psujem... zacudim se samo kada to ucini neko, ko to inace cini retko... baz obzira na pol...kučka:Desi mi se po nekada da kresnem neku psovku tipa ..ebem li ga..i tada me svi zacudjeno gledaju.Valjda zato sto u osnovi to ne radim. E sada,pitanje:
Kako Vam zvuci kada cujete zene da psuju ili sta mislite o psovkama uopste.?