KADA ŽENE PSUJU

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Struja:
kada mi dokurce picopatnici, pedercine i pizdurine - je.bem kevu seljacku.
c008.gif
Samo oshtro i na prvu.

paradizo:
MENE JE CAK ODVRATNO KAD U KAFICU VIDIM ZENSKU SA FLASOM PIVA, QUOTE]

Iskreno,prizor je zaista "zanimljiv"..Cesto psovke deluju bezazlenije od nekontrolisanog ponasanja mnogih zena....Pri tom ne zagovaram nikakvo puritansko ponasanje zenskog roda ali stvarno mislim da treba uvek i na svakom mestu jednostavno biti Zena..pre svega lepo vaspitana..:-D

Flaša piva je u ovom slučaju samo preterivanje, to je ono kad vam neko pruži prst , a vi odmah i ruku oćete....

Uklanjanje psovki , nekulturnog ponašanja , po inerciji ode u drugu krajnost, u društveno podobno ponašanje.....
Lično ne vidim razliku izmedju muškog ispijanja piva iz flaše i ženskog ispijanja piva iz flaše....osim u mediokritetskom " ne ide to".

Nije mi lepo cuti devojku da psuje,
zbog toga se bas trudim da ne psujem.
Mada,iskreno,ima perioda kada sam kao pravi kocijas,
svaka druga ebiga i ebote.
Zeznuto je to,postane ti kao uzrecica pa i ne primetis kad opsujes.

Tuzni_patak:
Flaša piva je u ovom slučaju samo preterivanje, to je ono kad vam neko pruži prst , a vi odmah i ruku oćete....

Uklanjanje psovki , nekulturnog ponašanja , po inerciji ode u drugu krajnost, u društveno podobno ponašanje.....
Lično ne vidim razliku izmedju muškog ispijanja piva iz flaše i ženskog ispijanja piva iz flaše....osim u mediokritetskom " ne ide to".

E vidis ..razlike postoje ..pa i medj..ljudima...licno ne mogu da diskutujem o tome ima li razlike ili ne..jednostavno zato sto je po meni jako ruzno i neukusno ..piti pice bilo koje vrste iz flase....uostalom postoji i bon-ton..o tome...e ako jos uz taj dvojac sa pivskim flasama ide i psovka ...dozivljaj je nema sta..:roll:

POSTO SAM POMENU FLASU PIVA, ZELIM I DA OBJASNIM, DA BIH BIO SVACEN.
MISLIM DA JE RUZNO VIDJETI ZENU SA CASOM I BOCOM PIVA NA STOLU, POGOTOVO ONOM OD POLA LITRA, KAKO GA MI UMILJATO ZOVEMO "ZIDARSKO" (DA JE OTMENO NEBI SE TAKO ZVALO)SVE MI JE RECENO O TAKVOJ ZENSKOJ, ZENA MORA DA BUDE OTMENA I NA NIVOU, NE MISLIM UKOCENA I VJESTACKOG PONASANJA, ALI NE I PROSTA.
DESAVALO SE DA SU I MOJE DEVOJKE PILE PIVO, NAJCESCE POSLE PICE, ALI JE TO MORALO DA BUDE U DRUGACIJOJ CASI OD MOJE, CASA JE MORALA BITI KOKTELSKA, I NJENA BOCA PIVA NIJE SMJELA BITI NA STOLU, NEGO USUTA U CASI, I TO JE VISE LICILO NA NEKO DRUGO PICE. MOZDA JE TO MENI MANA, ALI JA I U MOM OBJEKTU NE DOZVOLJAVAM DA ZENAMA SLUZE PIVO U JEDNAKOJ CASI KAO I MUSKARCIMA.
KAKO BI TO PROSTO BILO, BOCU JA BOCU ONA, I JOS ZAMISLITE ZENSKU KOJA MNOGO PUSI, I ONDA CIGAR ZA CIGAROM. MOZDA CU NEKOME IZGLEDATI MNOGO ZAHTJEVAN I TEZAK COVJEK, ALI U ZIVOTU SAM MAKSIMALNO FLEKSIBILAN, I ONDA MI OVO UZMITE KAO MANU, A NE KAO VRLINU.

kučka:
Desi mi se po nekada da kresnem neku psovku tipa ..ebem li ga..i tada me svi zacudjeno gledaju.Valjda zato sto u osnovi to ne radim. E sada,pitanje:

Kako Vam zvuci kada cujete zene da psuju ili sta mislite o psovkama uopste.?
retko psujem... zacudim se samo kada to ucini neko, ko to inace cini retko... baz obzira na pol...

Ako je na mestu O.K. Ali nepotrebne, glasne psovke, na nepimerenim mestima i situacijama - smetaju mi bez obzira na pol.

Htedoh reci: pa nece mi u krevetu govoriti med. terminima (tipa: "Dragi, da li zelis da ti obavim felacio i da mi ejakulirash u usnu duplju...)

e PARADIZO, ja bih tebe rado citala ali me odbijaju ta velika slova, dokazano je da su mala slova citljivija od velikih. eto, to sam htela da ti kazem, pa ti razmisli o ovoj dobrnamernoj sugestiji kad ne budes imao sta pametnije da radis.

Back