SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Kada joj paznja njenog muskarca nije dovoljna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anj mackenzi bite. Ja.Joj Mače![]()
Ne - - - bi, a glagol trebati se ne menja kroz lica kada iza njega stoji drugi glagol.Lično mislim da žena nebi trebala da juri muškarca
.
da bi se nesto smatralo zenom prvo mora da bar lici na zenu a ne na vrata od poljskog wcaAjde da vidimo lajkove feministkinja koliko vas ima
budalaštinestvarno ne razumem ove karaktere što se prvo daju sa 101 % kapaciteta
a onda ih neko izigra
i oni se promene pa se onda emotivno daju 0 %
kako to može?
Ovo ti baš nije neki primer.baba je uvek zla u svakoj bajci, citanci ili literarnom delu dok je deda dobar i mio
nije raskoljnikov ubio dedu, nego babu
Svaki čovek.svaka zena nosi u sebi klice emocionalne prevarantkinje...
Čitam puno toga po društv. mrežama o ženama visoke vrednosti. Mnogi kouči podučavaju žene kako da budu poštovane od muškaraca i kako da same sebi ne umanjuju vrednost u odnosu.
Recimo kažu nemojte nikada prve da ga zovete, budite dostojanstvene, neka on juri za vama, nemojte vi za njim, pravi put da muškarac prestane da vas poštuje je kada počnete da ga jurite. Ili recimo, imajte svoj život nezavisno od njega. Budite jake i bez njega. Neki pak tvrde da muškarci baš žele ženu koja im je podatna.
Šta mislite iz ličnog i iskustva ljudi koje znate, kada žena postaje obična za njega, convenient, I prestaje podsvesno da je poštuje i da želi biti sa njom.
a ja se kopcam na ledjima.Ovo ti baš nije neki primer.
Nije baba ubila Raskoljnika, već on nju.
Znači...on je loš, ne ona.
nepotkovani sofizam u formi demagogije kad se neko pravi lud posto pisem o zenama.Svaki čovek.
polako sine.Lol. Babe su "zle" jer to vodi iz srednjeg veka. Zapravo babe udovice koje su proglasavali vesticama da bi im lakse crkva i feudi otimali imovinu jer vise nisu imale zastitu. Laka meta.
Tako da ta vestica iz ivice i marice je vrv u stvarnosti bila neka usamljena baka koja je pobegla u sumu da zivi da je narod ne bi proglasio vesticom. I vrv je u originalu spasila neku decu izgibljenu u sumi, ali se to vremenom perverzno izdeformisalo pa Zla Vestica! JEDE MALU DECU!
Zalosno.
Kad pocne da se ponasa drukcije nego na pocetku veze i igra igre samo se zali i zanoveta...
Mi muskarci bar ja sam uvek isti prvih meseca veze tako i u buducim a neke zene postaju skroz nesto drugo od onog sto nas je privuklo i sto smo zavoleli...
Bukvalno se svaka promeni uz izgovor da je zbog muskarca
Koprcaj se. Ako te to veseli.a ja se kopcam na ledjima.
veseli nju jer joj nekad smetaju moje halapljive ruke.Koprcaj se. Ako te to veseli.
Sta to Moroljube? Da su babe vesttice?polako sine.
naucices.
mjokSta to Moroljube? Da su babe vesttice?
Sto bi bile nevine?mjok
da su sve zene nevine![]()
Čitam puno toga po društv. mrežama o ženama visoke vrednosti. Mnogi kouči podučavaju žene kako da budu poštovane od muškaraca i kako da same sebi ne umanjuju vrednost u odnosu.
Recimo kažu nemojte nikada prve da ga zovete, budite dostojanstvene, neka on juri za vama, nemojte vi za njim, pravi put da muškarac prestane da vas poštuje je kada počnete da ga jurite. Ili recimo, imajte svoj život nezavisno od njega. Budite jake i bez njega. Neki pak tvrde da muškarci baš žele ženu koja im je podatna.
Šta mislite iz ličnog i iskustva ljudi koje znate, kada žena postaje obična za njega, convenient, I prestaje podsvesno da je poštuje i da želi biti sa njom.