Kada žena u odnosu gubi respekt muškarca?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kada
stvarno ne razumem ove karaktere što se prvo daju sa 101 % kapaciteta
a onda ih neko izigra
i oni se promene pa se onda emotivno daju 0 %
kako to može?
budalaštine

lijepo reče ovde neko, bojiš se da nećeš preživjeti opet da te nekoo povredi? pa nijesi od trske... hoćeš ne brini.

izgovori, vrlo glupi. ko onaj kad momak kaže prilikom raskida djevojci (a našao drugu te smišlja razlog rastanka) , znaš ja ovo činim za tvoje dobro...

e tad bi trebala da ga šutne u muda svom jačinom da sve zvjezde prebroji... čuj za njeno dobro... koje crno dobro ona se recimo zaljubila ruši joj svjet i on kaže za njeno dobro.... ne samo u muda već neki kamen il toljagu pa po ledjima.... i da mu rekne- e ovo ja radim za moje dobro!

e tako i ovo, povredjen sam bio pa sad se pazim....

Lol. Babe su "zle" jer to vodi iz srednjeg veka. Zapravo babe udovice koje su proglasavali vesticama da bi im lakse crkva i feudi otimali imovinu jer vise nisu imale zastitu. Laka meta.
Tako da ta vestica iz ivice i marice je vrv u stvarnosti bila neka usamljena baka koja je pobegla u sumu da zivi da je narod ne bi proglasio vesticom. I vrv je u originalu spasila neku decu izgibljenu u sumi, ali se to vremenom perverzno izdeformisalo pa Zla Vestica! JEDE MALU DECU!
Zalosno.

Čitam puno toga po društv. mrežama o ženama visoke vrednosti. Mnogi kouči podučavaju žene kako da budu poštovane od muškaraca i kako da same sebi ne umanjuju vrednost u odnosu.

Recimo kažu nemojte nikada prve da ga zovete, budite dostojanstvene, neka on juri za vama, nemojte vi za njim, pravi put da muškarac prestane da vas poštuje je kada počnete da ga jurite. Ili recimo, imajte svoj život nezavisno od njega. Budite jake i bez njega. Neki pak tvrde da muškarci baš žele ženu koja im je podatna.

Šta mislite iz ličnog i iskustva ljudi koje znate, kada žena postaje obična za njega, convenient, I prestaje podsvesno da je poštuje i da želi biti sa njom.

Po mom iskustvu žena izgubi poštovanje kad prestane da radi u zajedničkom interesu već sve u svom i uvek je neko nadjahavanje, opsesija, pokušaji kontrolisanja...
Dakle kad prestane da bude fer i poštena prema muškarcu već igra neke igrice ona izgubi poštovanje.

A ovo da nadjahavanja da ona mora da bude da ispadne jaka i nezavisna i da ima silu od svog uspešnog života iza sebe to za mene nije neophodno.
Ali ima veliki broj bahatijih muškaraca koji vole da kontrolišu žene i vladaju njom pa je ova priča na neki način i odbrana od te vrste muškaraca...

Nadjahavanja umesto saveza, kooperacije i razumevanja uništavaju odnos.

Lol. Babe su "zle" jer to vodi iz srednjeg veka. Zapravo babe udovice koje su proglasavali vesticama da bi im lakse crkva i feudi otimali imovinu jer vise nisu imale zastitu. Laka meta.
Tako da ta vestica iz ivice i marice je vrv u stvarnosti bila neka usamljena baka koja je pobegla u sumu da zivi da je narod ne bi proglasio vesticom. I vrv je u originalu spasila neku decu izgibljenu u sumi, ali se to vremenom perverzno izdeformisalo pa Zla Vestica! JEDE MALU DECU!
Zalosno.
polako sine.
naucices.

Kad pocne da se ponasa drukcije nego na pocetku veze i igra igre samo se zali i zanoveta...
Mi muskarci bar ja sam uvek isti prvih meseca veze tako i u buducim a neke zene postaju skroz nesto drugo od onog sto nas je privuklo i sto smo zavoleli...

Bukvalno se svaka promeni uz izgovor da je zbog muskarca

Zanimljivo. Da li se to često dešava?

Nije do muškarca, ali žena prebaci sav fokus na partnera, pa poslije misli da je on kriv (a uvijek smo sami odgovorni za vlastite odluke). Sami biramo partnera, i biramo šta (ne) radimo.

Čitam puno toga po društv. mrežama o ženama visoke vrednosti. Mnogi kouči podučavaju žene kako da budu poštovane od muškaraca i kako da same sebi ne umanjuju vrednost u odnosu.

Recimo kažu nemojte nikada prve da ga zovete, budite dostojanstvene, neka on juri za vama, nemojte vi za njim, pravi put da muškarac prestane da vas poštuje je kada počnete da ga jurite. Ili recimo, imajte svoj život nezavisno od njega. Budite jake i bez njega. Neki pak tvrde da muškarci baš žele ženu koja im je podatna.

Šta mislite iz ličnog i iskustva ljudi koje znate, kada žena postaje obična za njega, convenient, I prestaje podsvesno da je poštuje i da želi biti sa njom.

Pa nece biti postovana u krevetu sigurno niti ce zena postovati muskarca zato sto je on najbolji u krevetu van pameti a opet seks je uzitak i logicno da nema tu postovanja

Back