KADA VAS JE DEVOJKA NAJVISE ZAVRNULA U ZIVOTU?

• Začetnik teme Začetnik teme bljux
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zar to nije isto :shock:

ne znam meni su nekad kukali da sam ih preshla ali mislim da nisam ozbiljno. mozda su neki ljuti ne javljaju mi se. mozda umishljam. mislim da nisam toliko bitan lik da bih nekog zavrnula. nisam.. a mene..pa ne znam, mislim da nije. mozda mislim da jeste ali necu da priznam
e preshao me je adam kad nije dosao a dogovorili smo se.
a zene...mozda jelena kad me iskulirala..kao bile smo drugarice i onda kad ide ono skola ovo ono..onda smo neke tuzne poznanice
to mi je palo na pamet sada ali ne mislim da me je stvarno neshto zeznula. ok mislim. kuchketina. ebo je pubertet

Beše jedna, nikad mi nije bila devojka, dok smo se znali uvek smo bili samo prijatelji. Ali ja sam se bio zatreskao u nju. Još uvek skoro klinac, dve godine sam stajao po strani dok se konačno nisam usudio da nešto pokušam. Odbila me je, naravno. Nekih nedelju dana nakon toga sam išao na neki rođendan, znao sam da će i ona biti tamo. Već sam sve bio rešio u sebi. Neću se folirati da patim. neću se napijati. Neću praviti gluposti. Ali kao za baksuz ona nađe da veći deo vremena tamo bude pored mene. I dalje me neće ali kao smo prijatelji. Tada to nisam mogao da podnesem. Napravio sam glupost. Napio se jesam. A i patio sam dugo nakon što sam se otreznio.

DisMisaL:
Beše jedna, nikad mi nije bila devojka, dok smo se znali uvek smo bili samo prijatelji. Ali ja sam se bio zatreskao u nju. Još uvek skoro klinac, dve godine sam stajao po strani dok se konačno nisam usudio da nešto pokušam. Odbila me je, naravno. Nekih nedelju dana nakon toga sam išao na neki rođendan, znao sam da će i ona biti tamo. Već sam sve bio rešio u sebi. Neću se folirati da patim. neću se napijati. Neću praviti gluposti. Ali kao za baksuz ona nađe da veći deo vremena tamo bude pored mene. I dalje me neće ali kao smo prijatelji. Tada to nisam mogao da podnesem. Napravio sam glupost. Napio se jesam. A i patio sam dugo nakon što sam se otreznio.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kod mene bila jedna devojka (ne moja,moja drugarica) kod koje je, posle nekog glupog ekscesa (zbog the lack of information) koji je pripisan meni, bilo teško dopreti do svesti.
Nije baš da me je zavrnula, provele smo lepe trenutke zajedno u kafanama
ali eto ona mi pada na pamet
i dalje mislim da je u suštini ok
al nismo imale sreće
a ja sam na samoj završnici bila grozna (namerno) i ona isto tako

Кад сам мислио да сам Други, а у ствари сам био Трећи...
И кад ми је рекла да се удаје за Другог, а Први је хтео мене да бије...
Дифовац...
На крају се удала за Четвртог...
Три дана нисам могао ни воду да пијем, а камоли да једем...
Горе него у латиноамеричкој серији...
Данас је мртва за мене...
Једини човек кога сам живог сахранио у мом животу...

Back