Kada vam se decko na ulici ne javi...

kada bih ga zvala-osecala bih se kao da jurim za njim a on me vise ne zeli.sacekacu par dana da vidim da li ce se javiti.

А ти си њему отворено рекла да га више не желиш - а ипак очекујеш да се он први јави?!
Он теби није рекао да му није стало до тебе и да те не жели, зар не?

u bre vi ko da imate po 16, maksimum 17, a preko 18 nikako.

Ti bi sad u stvari htela da on klekne pred tebe, da ti priredi usput romanticno vece, da ti prizna da te je slagao i da se gorko kaje zbog toga, i da bez obzira na to sto ti njega ne zalis da vidis i cujes on ce umreti ako ti ne privatis ruku pomirenja.

Odrasti.

Htela bi da budes zena a da igras decije igre.

puklo je..
sinoc sam bas plakala..da kazem jos da je poslao poruku par sati nakon raskida, rekao da me nece vise uznemiravati (posto sam rekla da me ostavi na miru-bila ljuta), da na glup nacin raskidamo, da sam bez razloga napravila frku, da nije bio u busu (opet lagao).. hoce da ostanemo drugovi--a drugarica mi je rekla da to znaci da nije bio ni zaljubljen u mene--znaci, totalna kontra od svega sto sam ja bar mislila da je bilo i kako je izgledalo sa nama..i placem i ne mogu da verujem.
Ako je drugarica rekla, onda 8-)
:roll::roll::roll::roll::roll:

ja mislim da on nije bio spreman na to da te vidi tog trenutka.(znas obicno se za nekog posebnog posebno pripremas psihicki i fizicki pogotovo u tim godinama).sacekaj nekoliko dana sigurna sam da ce te pozvati ali nemoj da zapinjes, istina je (kao sto je neko gore vec napisao) da kad se neko zakopa i ne moze da prizna ne treba ga jos vise zakopavati.
uostalom.mozes sebi da olaksas i pozoves ga da razgovarate i tako sama najbolje odlucis da li mu je stalo ili ne.Mozda ipak vredi da mu oprostis i pogazis malo svoj ponos.

ja mislim da on nije bio spreman na to da te vidi tog trenutka.(znas obicno se za nekog posebnog posebno pripremas psihicki i fizicki pogotovo u tim godinama).sacekaj nekoliko dana sigurna sam da ce te pozvati ali nemoj da zapinjes, istina je (kao sto je neko gore vec napisao) da kad se neko zakopa i ne moze da prizna ne treba ga jos vise zakopavati.
uostalom.mozes sebi da olaksas i pozoves ga da razgovarate i tako sama najbolje odlucis da li mu je stalo ili ne.Mozda ipak vredi da mu oprostis i pogazis malo svoj ponos.

ok, hvala...
sacekacu par dana da se smiri situacija i ja da se saberem, i od plakanja i od nespavanja......

Back