kada vam se aktivira dugme INAT

salbo_pismena

Ističe se
Banovan
Poruka
2.767
U KOJIM SITUACIJAMA
i kada ,ste sebi rekli
e bas cu to da uradim za inat
i kome to najcesce radite---(inatiti se najcesce znaci ici protiv sebe..ali neke osobe prosto izazivaju to u vama-koje?)
,,,,
i da li ste nekada bili svesni da- to sto se inatite ,-u odredjenoj situaciji
da ce te od toga VI imati vise stete nego koristi
a ipak NASTAVLJATE igru

Kada mi kažu ''ne možeš to'' ili ''to je nemoguće''.

E, onda ja dobijem želju da im objasnim da greše.

Ponekad se zainatim dragim i bliskim ljudima ,kada postanu malo sebični i počnu previše misliti na svoje potrebe,a premalo na tudje, zabiberim to stanje začinom inatom, čisto da ih podsetim da se planeta ne vrti oko njih.

Kad mi tata kaze- Jao, Danijela, pa ne mozes spremiti ispit ako izlazis, forumasis i sl.
E, onda se ja zainatim, pa i samu sebe iznenadim kad polozimz:mrgreen:
Verujem da se tata raduje mojim uspesima, ali isto tako znam da mu tesko padne sto nije bio u pravuz:D

Inatila sam se decku.. One fore, ko ce kome prvi da se javi i sl...
Pa, necu da ispadne da ga jurim ko neka gluva kucka, a on dakulira- onda i on shvati da za takve stvari treba dogovor oboje z;)

U svakom slucaju, inatim se... Nekad me tako skupo kosta, ali, sta sad.. Covek se uci dok je ziv!

Kad vidim da druga strana nije za kompromis nego pokusava da mi nametne svoju volju, e onda mi se zacrveni taster... u stvari kad moju dobru volju i spustanje lopte shvate kao kapitulaciju, onda ce biti ili po mome ili nikako... makar i na moju stetu.
pa tako ja godinama
ali
sada sam pocela da se inatim samoj sebi
..bojim se da to nije pocetak neke depresije ili neke psihicke bolesti

Back