ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
kada vam na recimo busnoj stanici pride netko i kaze " kako se zoves ? " a ruzan ko pas . kako reagirate ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada vam na recimo busnoj stanici pride netko i kaze " kako se zoves ? " a ruzan ko pas . kako reagirate ?
Ravanice, a što stalno pišeš pride, kad vam pride, ne koristite Đ, izbacili ste slovo Đ?
Kako kažete, devrek umesto đevrek itd lol
A sta sa nama koje ne idemo busem i ne stojimo na autobuskoj stanici?![]()
A sta sa nama koje ne idemo busem i ne stojimo na autobuskoj stanici?![]()
Ne volim burekpa cekaj princa pred buregdzinicom !
ti se slikaj polugola i okaci slike na FB, pa ce te sigurno neko pitati "kako se zoves"![]()
Ma, jasno za Č i Ć, da sa ne priznajete Ć, prebacite Č u Ć. Dražen Petrović br. Ćetri na dresu..ako si ikada bio u zg znas da mi ne razlikujemo č i ć ili dž i đ . mi izgovaramo nesto izmedu pa nisam siguran koje je kada slovo . to isto kao da ja tebe pitam jel na ijekavici " prognoza vrijemena " ili " prognoza vremena " . ispravno je ovo drugo ali tebi kao ekavcu bi se stoposto ako zelis glumiti omaklo ovo prvo .
ako si ikada bio u zg znas da mi ne razlikujemo č i ć ili dž i đ . mi izgovaramo nesto izmedu pa nisam siguran koje je kada slovo . to isto kao da ja tebe pitam jel na ijekavici " prognoza vrijemena " ili " prognoza vremena " . ispravno je ovo drugo ali tebi kao ekavcu bi se stoposto ako zelis glumiti omaklo ovo prvo .
na fejsu joj je nick uznemiravteljica djevaca .