Kada učitelj hoće da ubedi dete da je gej

Učiteljica sa Long Ajlenda našla se u tužbi roditelja devetogodišnje devojčice za koju se tvrdi da se zbunila oko svog pola jer ju je učiteljica prozivala muškim zamenicama. Prema tužbi, Debra Rozenkvist, koja je predavala učenicima 5. razreda na Terivil Roudu, počela je da koristi zamenice suprotnog pola prema devojčici pre nešto manje od dve godine i nazivala je „Leo“.

Iako je nejasno zašto je Rozenkvistova koristila muške zamenice kada je bila jasno svesna pola učenika, do januara 2022. stvari su krenule na gore kada je devetogodišnjakinja nacrtala sliku devojčice uz poruku: „ Želim da se ubijem“, što je navelo roditelje da budu pozvani u osnovnu školu Terrivil Roud.

Direktor je rekao roditeljima kako se njihova ćerka žalila da je zbunjena oko svog rodnog identiteta nakon višemesečnih Rozenkvistovih primedbi zbog kojih je maloletnica pomislila da je zapravo dečak.

Roditelji su se zabrinuli za mentalno zdravlje svoje ćerke kada su na Fejsbuku naišli na pritužbe na Rozenkvistovo učenje, uz tužbu u kojoj se navodi da su komentari o njoj trebali biti dovoljni da interveniše školski okrug — ali nisu .

Roditelji devojčice tvrde da su tada naišli na objavu na društvenim mrežama o Rozenkvistu, optužujući je da je govorila deci u učionici da „pokušaju da budu gej“ ili da koristi zamenice suprotnog pola. Takođe je rečeno da je napisala LGBTK+ knjigu za svoje učenike pod nazivom „Nisam ni jedno ni drugo“, za koju se kaže da roditelji nisu imali pojma.

AA184i8g.img

Premišljao sam se u koju kategoriju bi rasprava o ovoj situaciji bila najprikladnija i odlučio se za psihologiju.

Kakav je mentalni sklop te učiteljice koja svesno manipuliše decom i, po mom shvatanju, prevazilazi okvire osnovnog obrazovanja. Očigledno je u pitanju indoktrinacija koja nije ništra različita od ubedjivanja deteta da iz verskih razloga treba da opaše bombu oko sebe i da se raznese na nekom pogodnom mestu.
Pitanje da li je uopšte bio pokušaj indoktrinacije ili svesno iživljavanje nad osetljivim detetom?

Pitanje da li je uopšte bio pokušaj indoktrinacije ili svesno iživljavanje nad osetljivim detetom?
Možda je ona bila ubedjena da treba da joj pomogne da "izadje iz klozeta"?

Možda je bila dobronamerna ali to ne menja činjenicu da je neprimerno da joj tako "ulazi u glavu", što se očigledno demonstriralo time što je devojčice htela da se ubije.

Ne kapiram u cemu je problem ? Lezbejke su postojale i pre nego sto su se ti casopisi delili , ostala deca nisu postala lezbejke i gejevi zbog toga tako da ne kapiram gde je problem ?
problem je sto 90 posto njih to cini iz imidza, jer je moderno da si pe.der, lezbejka, a vrlo mali procenat njih su stvarno psihicki poremeceni.
Kod ovih iskvarenih, dovoljna je propaganda pa da se navedu na to zlo. Znaci da nije propagande, 90 posto takvih ne bi se u drustvu dokazivala na taj nacin.

problem je sto 90 posto njih to cini iz imidza, jer je moderno da si pe.der, lezbejka, a vrlo mali procenat njih su stvarno psihicki poremeceni.
Kod ovih iskvarenih, dovoljna je propaganda pa da se navedu na to zlo. Znaci da nije propagande, 90 posto takvih ne bi se u drustvu dokazivala na taj nacin.

Ne znam, meni je jako strana ideja akcentovanja seksualnosti u mladjem uzrastu. Neverovatno mi je i koliko se paznje pridaje osecaju, da li sam krcag ili sam mozda ipak vaza, osecam se danas kao...posluzavnik...daaaaj...

Bojim se da ce na kraju deca toliko postati opsednuta raznoraznim osecajima i ujedno potpuno nesposobna za bilo kakav napor i rad.
Naravno da deca treba da osecaju ali ne i da budu robovi tih vazda nedovoljno istrazenih osecanja. Narocito povodom seksualnosti koja njima nije previse ni jasna na osnovu uzrasta i nezrelosti.

I desi se...bude dvoje, troje...a sada gledam ovu Beoviziju, pa ono je smesno, red pedera, red Roma, red romskih pedera, red dekoltiranih tetaka, red nasminkanih muskaraca u sedmoj deceniji koji vicu "mrzimo odrasleeee"...koji nam je djavo, delujemo poluskrenuto...

Najbolju slobodu ce ljudi dobiti ako se prestane sa prejakim akcentom i batalimo decu da otkriju sama ko su i sta su. Seksualnost je samo jedan delic mozaika.

Ne znam, meni je jako strana ideja akcentovanja seksualnosti u mladjem uzrastu. Neverovatno mi je i koliko se paznje pridaje osecaju, da li sam krcag ili sam mozda ipak vaza, osecam se danas kao...posluzavnik...daaaaj...

Bojim se da ce na kraju deca toliko postati opsednuta raznoraznim osecajima i ujedno potpuno nesposobna za bilo kakav napor i rad.
Naravno da deca treba da osecaju ali ne i da budu robovi tih vazda nedovoljno istrazenih osecanja. Narocito povodom seksualnosti koja njima nije previse ni jasna na osnovu uzrasta i nezrelosti.

I desi se...bude dvoje, troje...a sada gledam ovu Beoviziju, pa ono je smesno, red pedera, red Roma, red romskih pedera, red dekoltiranih tetaka, red nasminkanih muskaraca u sedmoj deceniji koji vicu "mrzimo odrasleeee"...koji nam je djavo, delujemo poluskrenuto...

Najbolju slobodu ce ljudi dobiti ako se prestane sa prejakim akcentom i batalimo decu da otkriju sama ko su i sta su. Seksualnost je samo jedan delic mozaika.
Od seksualne orijentacije zavisi ceo nas zivot. Ako seksualnost pogresno shvatimo, ode nam ceo zivot u p.m.
Nisu u pitanju samo ove psihicke deformacije tipa lezbejke, pe.deri vec i intezivne svaleracije, sponzorisanje,.......koji uveliko trasiraju nas zivotni put.
Jedan pe.der, jedan "don zuan", ili jedan normalan muskarac svakako imaju veoma razlicite biografije.

Koliko je odvratno ovo što si napisala :s

To je istina.
I jeste odvratno.

I treba da se zapitaju kakve ce biti posledice.

Ja sam prilicno uverena da cemo ostati zapamceni kao vrlo slaba generacija a da ce se socijalne mreze gasiti kroz par decenija kao sto sada zatvaraju pusenje.

Treba odrzati muziku.

Jako je tuzno sta se muzikom cini danas i za sta se ista koristi.

Kakve će biti 'posledice' gej Roma? Kakve će to biti posledice nečijeg postojanja? Pošto razumeš da oni postoje?

E, ne uvlaci me u to.
Ja sam svoje sa Romima dokazala kada sam branila te iste Rome u nevladinoj organizaciji koja se time bavi. I to pro bono.

Jasno je na sta sam mislila. Koliko je mladih muzicara ostalo van selekcije jer nisu imali ledja? Jel zna neko to?
Koliko strejt ljudi, koliko pevaca sa odseka solo pevanja, koliko muzicara sa akedemije, kakvu poruku njima saljemo?
Jel znas koliko je te dece?

Moja dalja sestricina je prosla na cetiri instrumenta, violinu izmedju ostalih. Dete ima apsolutni sluh i komponuje pesme. Kako mi kaze, teta, ja sam ako budem gay, ne znam sta drugo mogu.

Jel znas koliko je skupo odnegovati muzicara? Koliko kosta klavir, da li znas da idu u dve skole tri dana u nedelji deset godina. Pa jel u redu prema njima da im svako malo zasedne neki klan, nezavisno od toga kako se taj klan zove.

Jel u redu da niko ne moze da objavi pesmu ako ga ne uzmu Popovici i Kovaci ili sada Kontraktine veze?
Poznajem nasu scenu i ovo sta se desava je jako ruzno prema svima.
Potpuno je nekorektno svoditi temu na homoseksualce i Rome, ja u tome necu da ucestvujem jer moje misljenje povodom ove teme nema veze sa te dve grupe ljudi.

Kao sto su cenu ovog zezanja iz uvoda platila deca iz razreda. Matori se svadjaju dok deca gledaju.

E, ne uvlaci me u to.
Ja sam svoje sa Romima dokazala kada sam branila te iste Rome u nevladinoj organizaciji koja se time bavi. I to pro bono.

Jasno je na sta sam mislila. Koliko je mladih muzicara ostalo van selekcije jer nisu imali ledja? Jel zna neko to?
Koliko strejt ljudi, koliko pevaca sa odseka solo pevanja, koliko muzicara sa akedemije, kakvu poruku njima saljemo?
Jel znas koliko je te dece?

Moja dalja sestricina je prosla na cetiri instrumenta, violinu izmedju ostalih. Dete ima apsolutni sluh i komponuje pesme. Kako mi kaze, teta, ja sam ako budem gay, ne znam sta drugo mogu.

Jel znas koliko je skupo odnegovati muzicara? Koliko kosta klavir, da li znas da idu u dve skole tri dana u nedelji deset godina. Pa jel u redu prema njima da im svako malo zasedne neki klan, nezavisno od toga kako se taj klan zove.

Jel u redu da niko ne moze da objavi pesmu ako ga ne uzmu Popovici i Kovaci ili sada Kontraktine veze?
Poznajem nasu scenu i ovo sta se desava je jako ruzno prema svima.
Potpuno je nekorektno svoditi temu na homoseksualce i Rome, ja u tome necu da ucestvujem jer moje misljenje povodom ove teme nema veze sa te dve grupe ljudi.

Kao sto su cenu ovog zezanja iz uvoda platila deca iz razreda. Matori se svadjaju dok deca gledaju.
A šta sad, kao, mali Džipsii nije talentovan? Ona izvedba (i pritom krajnje minimalistička, bez ikakvog spektakla), izgled, aura, glas, talenat, pesma, tekst, je magija u ljudskom obliku

Nećeš da svodiš razgovor na seksualnost i enticitet, a sama napišeš romski p*ederi, lol. To što je sad neko uzeo da im bude zaleđina, da ta magija ne bi ostala ograničena na privatna 4 zida i da bi je svet video i uživao u njoj, je i bilo kranje vreme

Nije nam problem da hvalimo i slavimo romsku muzikalnost, kad pevaju za penije po ulici i gradskom prevozu, a odjednom je problem kad učestvuju na Evroviziji. Izgleda da su vam ok samo kad znaju 'svoje mesto'

Back