Ok, vidim da se ovde i dalje raspravlja o Srbiji, a ne o temi i savetima sta i kako kada odem odavde. Evo ovako, puca mi levo jaje za Srbiju vise i sta je bilo i sta ce biti. Sjebali su me za ceo zivot, te nema potrebe da se vise cimam oko nje. Do juce sam je svim srcem voleo, a danas, hmm, recimo da je obrnuto. Cak sam i zastavu iseckao na komade koja mi je godinama stajala na zidu. Jel neko hoce krivicnu prijavu da podnese zbog toga? Super, da vidim i to cudo, dacu i maticni broj ako treba, ulicu i broj. SERE mi se vise od ove Srbije!! Moj otac nije za ovo dao zivot, ja nisam rizikovao zivot 5. Oktobra zbog ovih smradova od ministara i politicara koji ne znaju sta znaci obraz, dostojanstvo i rec, a da mu ponudis 100 evra naucio bi i kvantnu fiziku ako treba za jedan dan! Cak mi je jedan Srbin iz Kanade rekao da moj otac cini dobru uslugu Srbiji, jer obogacuje kvalitet zemlje, te da bi i mene voleo da vidi isto tako, jer, Boze moj, bio je polu Madjar te za bolje i nije. Dok je njegov otac bezao odavde 1992. godine, moj je vec imao godinu dana ratnog iskustva.
Ne mogu, ne zelim, necu vise.......
EEJJ, ali bitno je da je Bojanic pobedio u Farmi. Moze i za predsednika da se kandiduje, pobedjuje 100%, ionako je Srbija jedna velika i zaostala farma koja sluzi velikim silama za rasplod...