Kada su za vas muškarci glupi?

kada zena pokaze da joj je stalo,ali kaze necu, igre i flerta radi,a muskarac kaze dobro, kako 'oces.
znaci glupi su kad su mlaki,nesigurni i bez inicijative.

a jos gluplji su oni sto kad im jasno stavis do znanja da neces i kazes NECU,krenu ko mutavi da te ubedjuju,osvajaju i prave budalu od sebe

a tri puta su gluplji oni koji svaku zenu zele isto.nije vazno koja,neka ce pristati.i onda i naidju na neku koja bi mozda htela,ali brzo ukapira da pored nje postoje i druge spremne rezerve

..bre smokvo, nije glup ni jedan od te trojice koju si opisala.. :lol:
..prvi smatra da konkretna osoba nije vredna ulaganja truda..a i nije ako joj je stalo do nekog koga vidi kao mlakog,
nesigurnog i bez inicijative, bila u pravu ili ne bila..
..drugi i treci smatraju da konkretna osoba nije vredna ulaganja vremena..pa drugi pokushava da u'vati na buku
(postoji tip zena kod kojih to uvek prolazi), a treci je presretach koji rachuna na one shto bi da ga "prevaspitaju i opamete".. :lol:

kada zena pokaze da joj je stalo,ali kaze necu, igre i flerta radi,a muskarac kaze dobro, kako 'oces.
dakle, ovo mi je poznato :)
kako je jelte naučno dokazano, muškarci i žene razmišljaju a i deluju na malčice drugačiji način.
ja sam jedan od tih "dobro, kako hoćeš tipova" ali ne iz gore navedenih mlakih razloga.
upravo žene, koje se tako "jedno mislim, drugo želim a treće radim" postave, podstiču pojavu one druge grupe muškaraca.

a jos gluplji su oni sto kad im jasno stavis do znanja da neces i kazes NECU,krenu ko mutavi da te ubedjuju,osvajaju i prave budalu od sebe

a tri puta su gluplji oni koji svaku zenu zele isto.nije vazno koja,neka ce pristati.i onda i naidju na neku koja bi mozda htela,ali brzo ukapira da pored nje postoje i druge spremne rezerve

vd:
kako je jelte naučno dokazano, muškarci i žene razmišljaju a i deluju na malčice drugačiji način.
ja sam jedan od tih "dobro, kako hoćeš tipova" ali ne iz gore navedenih mlakih razloga.
upravo žene, koje se tako "jedno mislim, drugo želim a treće radim" postave, podstiču pojavu one druge grupe muškaraca.
e pa, i ja sam od tih :"kako oces" tipova..samo sto sam zensko:lol:
misim, mani me igrica zaboga miloga..:)
zbog toga muskraci o nama misle ono sto misle.
i pitanje za tebe>
da li zaista mislis da oni treba da citaju tvoje misli, i da kao baba vanga tacno pogode kad ti stvarno neces, a kad se igras?:think:

naravno
kao sto i ja citam ,ne njihove misli vec njihove gestove,skrivene znakove,sifre.
sta znam,udata sam,imam ohoho godina,znaci ne moram da razmisljam o tome hocu li naci coveka za citav zivot, za zdravo potomstvo.
govorim o tome da mi se svidjaju muskarci kojima ne treba sve nacrtati na papiru,koji vole da se igraju.
da li sam ti jasnije objasnila?

naravno
kao sto i ja citam ,ne njihove misli vec njihove gestove,skrivene znakove,sifre.
sta znam,udata sam,imam ohoho godina,znaci ne moram da razmisljam o tome hocu li naci coveka za citav zivot, za zdravo potomstvo.
govorim o tome da mi se svidjaju muskarci kojima ne treba sve nacrtati na papiru,koji vole da se igraju.
da li sam ti jasnije objasnila?

bas si se ono, potrudila:)))

glupi su kad padaju na treptanje i jos kazu "svestan sam da je treptanje ali ne mogu da se oduprem" i bilo koja vrsta zenske manipulacije (od strane majke,koleginice,drugarice,zenine prijateljice...)
kad ostave odanu zenu zbog guskice na stiklama pa ga ta guskica opeljesi i sutne a oni bi da se vrate zeni na skuvan rucak i opeglane kosulje
kad moras da mu lupis verbalni samar da bi ga osvestila i pomogla mu da shvati da ga npr...volis :rumenko:

Mada ja lično i ne volim ovaj termin, ali ponekad baš ne možemo drugačije opisati njihove postupke:
- kad se napijaju
- kad troše pare na skupa nova kola
- kad varaju žene
- kad smatraju da žene vole frajere, 'žestoke momke' ili face sa jahtom i brdom love sa jasnim naglaskom na 'opasni' tj. kriminalci
- kad smatraju da je životna želja žene da bude ovisna , tj. da se uda za 'dobrostojećeg' muškarca, rodi mu djecu i uživa u isključivoj ulozi domaćice
- kad smatraju da su žene 'niža' bića samim tim što su žene ( a priori :lol:)
- ili da muškarci znaju bolje da 'misle' (takođe a priori ..)
...slobodno dodajte još ...

Svakako da neke muškarce smatramo manje, neke više inteligentnima, tj. pametnima..da li zbog testosterona, društvenih normi ili urođenih sposobnosti shvatanja bitnog, za svakog ponekad pomislimo - kako je glup ...
Pa izvolite ...

- kad se napiju --- otvori se srce i duša i vidiš sve ko u bistroj vodi.
- bolje potrošti pare na čvrsto agregatno stanje nego kao vi na tečno - duže traje -
- sve dok ženu varam sa ženom dobro je...dakle
- žene obožavaju žestoke momke sa dobrim kolima - lepo izgleda na autoputu kombinacija crni džip, utoka za pojasom i roba koja ti puši kitu...
- životna želja žene je udoban materijalni život...sve ostalo su basne.
- to da su niže od muškarca se određuje po IQ a sobzirom da je robe na sve i kako se prodaje ...daleko je to od evolucije duše i onog pitanja ko smo šta smo tako da su onda i te kako niža rasa.
- pogledati prethodni odgovor..

Prava žena...to je san!

Sve ostalo je roba lošeg kvaliteta...

Mada ja lično i ne volim ovaj termin, ali ponekad baš ne možemo drugačije opisati njihove postupke:
- kad se napijaju
- kad varaju žene
- kad smatraju da žene vole frajere, 'žestoke momke' ili face sa jahtom i brdom love sa jasnim naglaskom na 'opasni' tj. kriminalci
- kad smatraju da je životna želja žene da bude ovisna , tj. da se uda za 'dobrostojećeg' muškarca, rodi mu djecu i uživa u isključivoj ulozi domaćice

Svakako da neke muškarce smatramo manje, neke više inteligentnima, tj. pametnima..da li zbog testosterona, društvenih normi ili urođenih sposobnosti shvatanja bitnog, za svakog ponekad pomislimo - kako je glup ...
Pa izvolite ...

Podržavam sve stavke.

Dodao bih zadrtost, robovanje nekim destruktivnim i dječijim strastima i kad su premekani.

- kad se napijaju
- kad varaju žene

Biti, želeti i uživati u sebi i životu nije glupost..možda samo sebičnost, ponekad..

Ovo je već stvar karaktera i vaspitanja..i u toj sferi glupost može da se okarakteriše kao nasledna..:mrgreen:

Pa izvolite ...

Ako pomislimo za nekog da je glup, ne znači i da jeste..:D..suviše subjektivno gledište Daco..

- kad se napijaju
- kad varaju žene

Pa izvolite ...

Kad su sigurni u svoje Kraljevsko visočanstvo i misle da draga neće otperjati :lol:

vd:

:D, zdrava generacija.

Back