gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Buaxaxaxaxaxaxaxaxxa.I ja mislim da sam fin za nju.
Ako smem da primetim sedmica na loto...
E ali imate nesto zajednicko vas dvoje

Neki drugi put kad budem raspolozena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buaxaxaxaxaxaxaxaxxa.I ja mislim da sam fin za nju.
Ako smem da primetim sedmica na loto...
Uu pazi ljakse a zamisli sta bi bio da te oteram u rac kao sto istes ,al sam i ja fin a na takvima pustas mudasca kao vezbas da zamenis stivena sigalaOn fin, ti ljakse, eh... težak je ovaj ćivot
Ajde oteraj me i zavrsi sa tim da me pratis u stopuUu pazi ljakse a zamisli sta bi bio da te oteram u rac kao sto istes ,al sam i ja fin a na takvima pustas mudasca kao vezbas da zamenis stivena sigala
Ma necu da rizikujem mozda ipak ima u tebi zrno zeneAjde oteraj me i zavrsi sa tim da me pratis u stopu
?
Ne privlacis ti mene ovako...Buaxaxaxaxaxaxaxaxxa.
E ali imate nesto zajednicko vas dvoje
Neki drugi put kad budem raspolozena![]()
Kisela je to kafa verujNe privlacis ti mene ovako...
Ali se mnogo slatko svadjamo. ❤
Ma bani joj u teretanu s drugim pristupom da vidis koliko zna da proceni likaNe kudi konja kog nisi jahao![]()
Nisam ga ni skidao, ribo.Ne privlacis ti mene nikako,
Fore i mozak klinca.
I vrati lepo taj ignor, bolje je
Ma vidi treba mi dobrih 45 sekundi da je smuvam. Hoce ona znam to. Ali, videcemo, polako ?Ma bani joj u teretanu s drugim pristupom da vidis koliko zna da proceni lika
Ma ima tu neku kombinaciju kao oce kaki nece kaki dal da je uozbilji ,vise je to da ne prizna da je ranjivaMa vidi treba mi dobrih 45 sekundi da je smuvam. Hoce ona znam to. Ali, videcemo, polako ?
Kvota 1.20 da smo meduza i ja u vezi za dan zaljubljenih. ❤?
Namucena dusaMa ima tu neku kombinaciju kao oce kaki nece kaki dal da je uozbilji ,vise je to da ne prizna da je ranjiva