Kada ste bili mali....

Sasha85:
Ja sam bila nemoguca... Nikad nisam mogla da mirujem... Cak mi je skoro drug rekao da sam nemirna koliko sam se vrpoljila...

Majka me jurila sa tanjirom u rukama samo da nesto jedem...

Sve sam ja mogla i sve sam ja smela... Eh...

Secate se one stare fore sa novcanikom ili sa parama? Vezete novcanik ili pare tankom strunom,a vi se sakrijete ispod nekog drveta ili iza kuce i kad se neko sagne to da podigne,vi samo cimnete.... :lol:
zlocko jedna... :lol:

Alexandra9:
bleach:
eh... kocenje... :lol: :lol:

citavo detinjtvo provela sam na onij sipci tatinog bicikla :wink: desavalo se da se vozimo, nemam pojma, bulevarima... sve do Ade, a on je meni prepustao voznju :shock: :shock: :shock:
kako sam se tad plasila :lol:
ali, ono sto nikad nisam naucila... bilo je bas to KOCENJE :roll: 8)
jer, imao je onaj bicikl gde su kocnice veoma nisko, a ja mala nisam dosezala toliko... :wink:
tako da se sve svodilo... na levo, desno... odrzavanje ravnoteze :wink:

tako da... kada sam prvi put sela na bicikl, znala sam da vozim...
al do sada...
nisam naucila da kocim :oops: 8)
:oops: pa ni ja ne bih smela sada da sednem na bajs... :lol:
eeee... evo jedne price 8) jeste da nije iz detinjstva, al ajde ... :wink: il jetse :roll: :lol: :lol:

elem... pre, sta znam, nekoliko nedelja, dosao moj drug biciklom u skolu :wink:
e sad...
rekoh ja, hajde malo da se provozam po dvoristu, dugo nisam... :? :roll:
a nisam otprilike sta znam, ima 4-5 godina (strasno :shock: , nemam bicikl, pa zato :cry: )
gubimo mi cas, ja se vozim u dvoristu gimnazije (:oops:)...
a bicikl... ogroman :shock: :roll:

postojala je mogucnost nekoliko puta da se taaako razbijem... cccc... :oops:
najsmesnije je bilo sto dvoriste nije bilo prazno :lol: :lol: :lol:
uspela sam da sidjem s onog cuda...
i to tako sto sam prisla tribinama u dvoristu... pa bukvaklno skocila na nih... :roll: :lol: :lol: 8)

sta god... :oops: 8)

Alexandra9:
Sasha85:
Ja sam bila nemoguca... Nikad nisam mogla da mirujem... Cak mi je skoro drug rekao da sam nemirna koliko sam se vrpoljila...

Majka me jurila sa tanjirom u rukama samo da nesto jedem...

Sve sam ja mogla i sve sam ja smela... Eh...

Secate se one stare fore sa novcanikom ili sa parama? Vezete novcanik ili pare tankom strunom,a vi se sakrijete ispod nekog drveta ili iza kuce i kad se neko sagne to da podigne,vi samo cimnete.... :lol:
zlocko jedna... :lol:

Pa,sta da radim... :oops: :oops: :oops:
Nisam ja kriva sto sam... Nemoguca... Kako je znala (i zna) da kaze moja majka... :lol: :lol: :lol:

Kad sam bila mala tanko sam pish*la,a sad Bogu hvala,kao iz bokala!!! :D
Volela sam da se pravim vazna pred starijom decom,kao ja se setam i kao ja sam velika i volela sam da oblacim mamine stvari i manogo sam volela da se igram u pesku i da imitiram rendzere sa mojim drugovima koji se jos nisu oladili!!!

Ja sam bila diiiivno dete :arrow: :twisted:
Dakle, sa svojim najboljim drugarima sam igrala fudbal, vozila skejt i bajk, tukli smo sve koji nisu hteli da nas slušaju (tačnije, osnovali mini mafiju), pentrali se po drveću, i imala "dečka" u kog sam bila zaljubljena. Bila sam uvek sva u modricama, što zbog tuča što zbog padova.
Danas nas niko ne bi prepoznao, sedimo u starom kraju, uz gitare i vino ili pivo, zezamo se, svi smo cool ortaci, i niko ne bi rekao da smo bili tako "dobri" kao mali. :wink:

Back