ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
trenutno kanalizacija
Dobar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trenutno kanalizacija
Или нек прода стан, па неће имати рачун за струју.Pa ako vas dvoje imate neka primanja ja ne vidim problem.Lepo sam ti napisao,ako ti je struja skupa i želiš na more,menjaj posao.
To i jeste logično
Da li bi ti prihvatio da ti prosjak traži "litar benzina za auto"
Rekao bi mu "Imaš auto a prosiš??" i slično je odbrusila Kori ljudima koji se predstavljaju socijalnim slučajevima s nekretninom u Luxoru
Када Србија зове онда се позив не одбија!ауторска тема
Када Србија позове , позив се не одбија а Србија зове 12 Априла на свесрпски народи скуп и свако ко је Србин и од српског рода ће на тај скуп да дође .
Нападнута је Србија ,српски народ је нападнут и једини начин да се одбрани јесте да устане сложно против зла које нам сервирају стране службе.
Сложни и уједњени за одбрану Србије , то је позив који се не одбија .
Никада више не смемо дозволити да стране агенде кроје политику српском народу и да нам они бирају и састављају владу , да нам бирају председнике , премијере и да нам ОНИ они говоре шта МИ да радимо .
У Србији одлучује СРБИН .
Србија зове и ја долазим да је одбраним 12 Априла а ви ?
. . , da li je koencidencija ili ne, slicnost je ocigledna.!?
Када Србија зове онда се позив не одбија!
. . . , aAaaa.!?, kad Kosovo zove.!?
. . . , ko, to kaže, . ... ... !?Косово је Србија
Znači oni avovi sa "Srpske" liste, koji su se zakleli na odanost Kosovu, ustvari su se zakleli Srbiji?Косово је Србија
Заборавила си да додаш да су те ипак примили у СНС.
Ако ме Србија позове опет ћу да идем и да се растерују оне вехабије испред РТС , да се спашавају новинари .
то је дужност српског народа .