Kada SNS uvede sankcije Rusiji nastace ekonomski haos zbog nestasica nafte i gasa

Pogledajte prilog 1140139

SNS NATO-guzzija vec pocela da spinuje .

Ova vest je 100% potvrda da ce Vucic uvesti sankcije Rusiji.

Da nema nameru ne bi spinovali kako ce u Srbiji da dodje do armagedona ako tako ne ucini.
on je za to placen to stoji, da radi po interesima zapada

no cinjenica je da sve te izdajnicke vlade, zuti i sns , imaju jedan problem prije nego se neke tako velike stvari ucine

velike zato jer bi to bio presedan sa strane odnosa srba prema rusiji

to moze znaciti kolaps i po zapad strah da se srbi jos vise pobunom protiv toga i pucom jos vise ne odguraju u narucje rusije

nijesu ni tadic ni vucic glupavi

ono sto je tak5tika je da se sve to polako priprema upravo ovakvim spinovanjem, i uterivanjem panike i straha

ako solc izjavi u bg da je ocit stav zapada da srbija moze u eu jedino ako prizna kosovo, cemu onda price o bilo cemu? nasa vlada i psole toga gura zemlju ka eu

dakle?
znamo mi najmeru , onih koji stoje iza njega

u pitanju je da l ice to proci, i da li ce srbi istrajati u tradiciji i svom prirodnom identitetu, da se ne razdavajaju i ne zavadjaju sa ruskom bracom...

siguran sam da to nece proci taman nemali ni za hleb... odavno ovaj narod zivi ispod ruba egistencije zahvaljujuci tom zapadu...

e pa zajebo si se...

pogrešna tema
rec ti meni stojko , nako van botovske ingerencije i uniforme, kako covjek da okarakterise vucica, posle solcovog nastupa i izjava koje su bile otvorene i potpuno jasne. oko njih nema kalkulisanja jer su izreceno apsolutno razumljivo.

one glase, Srbija mora priznati Kosovo sto je jedan od uslova ulaska srbije u eu
solc je rekao da je taj stav zapada odavno, i da je to ocito jasno i da treba naravno da se otvoreno govori i u srbiji.

i posle toga nasa vlada srlja ka EU

kako se to naziva ? izdaja Srbije, Kosova?

dakle, visoki predstavnik iz eu i nemacke ti kaze jasan stav eu, on glasi da bi ste pristupili eu morate priznati kosovo, i sta ti onda radis?
nastavljas pricu o eu, samim tim slazes se sa njihovim stavom ili si ti tolko prepametan i lukav pa dobijas na vrem,enu te ce oni promenuti svoj stav koji deceniju nijesu menjali?

Back