Kada smo vec kod posla.

Retardici :) ? Nije pitanje da li muskarci i zene mogu biti vredni i uzorni radnici ili da su lezilebovici. Ovde nikakve veze nema sa podelom polova, napadanjem zena kao losih radnica i td.. Nema veze sa mizagonijom, nema veze sa sexualnom frustracijom.... Pitanje je sta radite kada naidjete na takvu koleginicu. U tim situacijama, koliko ih imate i td. Naglasak na koleginicu je zato sto takva osoba (ne sve zene- jos jednom), koristi svoj femini atribut, poziciju, poziciju kod visih sluzbenika ili direktora na osnovu svog pola, poziciju zene da kada joj se obratis mozes da dodjes u situaciju da joj se neprikladno obracas kao muskarac, ili mozda navika da mesa poslovno okruzenje sa kaficom kada joj se muskarac obrati i na osnovu toga gura svoju pricu unutar radnog okruzenja. Nelagoda da joj se obratis , mrzak pogled kada joj se obratis, odvracanje glave i kontakta ocima kada je u pitanju razgovor vezan za posao i td...Hajde da ne crtam... Ako je neko zainteresovan da odgovori na pitanje, hajde neka prvo napise da ga je razumeo i kako ga je razumeo. Hvala. Ostali vitezovi, lovci na soviniste i one koji generalizuju,hipsteri, muvatori forumaljki... otvorite svoju temu. Baj baj.

za pojedine žene (ne sve) je karakterističan poseban da se tako specifično izrazim šlihtačko ulagivački način dilovanja sa situacijom. šta to znači? to znači da će gro žena na treptanje dugim trepavicama i generalno stavom i nastupom poluzbunjene mazne šiparice 8koji ma kolko debilan bio ipak deluje na većinu bilmeza) pokušati da izboksuje svaku vrstu privilegije. niti jedan muškarac to iz očiglednih razloga neće pokušati. zaposliti ženu je lutrija

da se dopisujemo? :lol: e jesi simpultan
priroda mog odnosa prema tebi je one vrste koju laboratorijski tehničar ima prema zamorcu, mislio sam da je to do sada (čak i tebi tako tupavoj) postalo jasno. a ovi pridevi kojima kevćeš primetio sam za pola pdfa i način njihove upotrebe u cilju bednih pokušaja praznih uvreda karakteristični su za ne baš inteligentne preplašene i histerične koji će te u škripcu gađati prvim što im padne pod ruku i to polazeći upravo od sebe (*udžbenik patologije, druga godina psihologije). znači zdravstvenu knjižicu u šake i pravac po second opinion

Kakva koincidencija! Bas sam to htela da tebi predlozim.
Ali, onda sam malo bolje razmislila, shvatila sam da tebi nema pomoci. :lol:
Ta zena te je bas skenjala. Nijedan psihijatar to ne bi zalecio. Zato kreses sta stignes i sutnes posle toga. Ne dozvoljavas im da ti pridju blize i sutnu one tebe posle kad te bolje upoznaju i kad shvate s kakvim pacenikom imaju posla.

ne, provalio sam šta ti u stvari radiš. ti u stvari namerno lupetaš gluposti kako bi mi se namestila da bi ja onda došao i saranjivo te svaki put :lol:
misim pogledaj ti samo te tvoje nebuloze hbt :lol:

ili si željna pažnje ili teška mazohistkinja, u svakom slučaju zaključujem da ti prija ovo što ti radim te ću momentalno prestati.
nisam ja bre ovde zadužen da seksualno stimulišem zapaučene forumašice :lol:

Retardici :) ? Nije pitanje da li muskarci i zene mogu biti vredni i uzorni radnici ili da su lezilebovici. Ovde nikakve veze nema sa podelom polova, napadanjem zena kao losih radnica i td.. Nema veze sa mizagonijom, nema veze sa sexualnom frustracijom.... Pitanje je sta radite kada naidjete na takvu koleginicu. U tim situacijama, koliko ih imate i td. Naglasak na koleginicu je zato sto takva osoba (ne sve zene- jos jednom), koristi svoj femini atribut, poziciju, poziciju kod visih sluzbenika ili direktora na osnovu svog pola, poziciju zene da kada joj se obratis mozes da dodjes u situaciju da joj se neprikladno obracas kao muskarac, ili mozda navika da mesa poslovno okruzenje sa kaficom kada joj se muskarac obrati i na osnovu toga gura svoju pricu unutar radnog okruzenja. Nelagoda da joj se obratis , mrzak pogled kada joj se obratis, odvracanje glave i kontakta ocima kada je u pitanju razgovor vezan za posao i td...Hajde da ne crtam... Ako je neko zainteresovan da odgovori na pitanje, hajde neka prvo napise da ga je razumeo i kako ga je razumeo. Hvala. Ostali vitezovi, lovci na soviniste i one koji generalizuju,hipsteri, muvatori forumaljki... otvorite svoju temu. Baj baj.

Ako je omiljena kod šefa proći će, a ako nije svi će je brzo zamrzeti i ogovarati te će joj biti i gore kad krenu da je pakuju.

Pa da ali si ti zensko, tesko da bi tebe na primer mogla da napadne i optuzi Da je cudno gledas, ili da se previse priblizavas dok pricas sa njom i sl. Ili da si nevaspitana i da joj gledas u bluzu i td... Kapiras?

- - - - - - - - - -

Sta raditi na pr sa takvim kuckama? Ako si muskarac. A heeeeej : znamo da ih imaaaaa i to ih imaaaaaaaa :)

Ja bih rekao da ne želim ništa od nje i više ne bih govorio sa njom.

Back