Jao,kad se setim svog detinjstva i mladosti,uzivam u tome,iskreno ponekad mi nedostaje.
Ja sam odrasla uz mamu,tatu i starijeg brata,a odmah u stanu do nas su ziveli baka i deka (Odrasla sam u naselju Brace Jerkovic gde zivim i sad,tako da sve sam u zivotu promanila ali adresu nisam!)
secam se kao klinka,ali bas kao klinka,sva deca iz moje zgrade i okolnih zgrada i naravno ja,po celi dan bi smo se igrali izmedju zgrada,neznam kako to da nazovem......ili bi smo pravili haos po samoj zgradi dok nas neko ne istera.Imali smo i mi razne igre i zanimacije......ja sam inace volela da se druzim sa decacima,da ratujem,imali smo cuvenu igru POLICIJE,gde bi jedan bio policajac,a svi ostali lopovi koje je on jurio......ma bilo nam je bajno.Nije se mnogo promenilo ni dok sam isla u osnovnu skolu,jer sva deca iz moje zgrade i okoline su uglavnom bila moja generacija,pa sam sa pola njih isla u razred,neki sam docekala,a neke ispratila iz osnovne skole.Secam se kada se moja mama zabrinula sto se druzim samo sa decacima,pa je odlucila da me upise da treniram neki zenstven sport.Tako sam krenula na umetnicko klizanje,ali to mi je vise bila zabava,ubrzo mi je dosadilo..u skoli nisam imala nekih vecih problema,osnovnu sam zavrsila lako,sa dobrim ocenama.E srednja je bila posebna prica...taj period pun ludosti,nestasluka i opasnosti.Vreme sam uglavnom provodila sa bratom i njegovim drugovima mangupima,tako da mi je to pomalo dizalo cenu,ni sama neznam zasto!Imala bih puno jos da pisem o svom detinjstvu i svojoj mladosti....ali sto se tice moje cerke,ona zivi samo sa mnom,mada je dosta slicna meni,slicno se zabavlja kao i ja u njenim godinama,i cesto dok je gledam kako se igra,onako krisom sa prozora,setim se sebe,mojih drugova i drugarica,iz zgrade i ulice,neke od njih jos vidjam onako slucajno,sa retkima sam u kontaktu,o vecini njih cujem tu i tamo ponesto,a nekih vise ni nema....ja u svom detetu cesto vidim sebe,trudim se da budem drugacija nego moja majka,volela big da moja cerka ne napravi neke greske koje sam ja,trudim se da je ne stezem previse,da joj dam slobodu,ali to je mac sa sve ostrice,ipak mislim da sve umem samo ne umem da budem stroga majka!!!!
Ali sta cu..kad je moja mala ista ja!!!!