Kada Slovenci kroje kapu...

Kosovo je Projekat Tonija Blera , jer Britanija pokusava po svaku cenu da zadrzi SAD u Evropi . U tome je uspeo .

Otcepljena Vojvodina je Nemaki projekat , jer nemacka , kroz EU , pokusava da ozivi AU carstvo .

Sto se tice daljeg cepkanja Srbije , ima tu interesa koliko hoces , a narocito nasih komsija .

ma..ok...
samo, meni se cini da bi njihov uticaj i zelje bile sprovedene jos lakse bez cepkanja....ali ajd':neutral:

neko stoji iza slovenije,verovatno engleska,bbc je pokrenuo antihrvatsku kampanju.vec su oni kaparisali hrvatsko more,samo cekaju da hrvati nestanu polako

onda kažeš da sve što netko priča što nije u interesu i korist hrvaške je neke prapaganda??

aj balkanac kada češ vidjeti što vam slovenci pričajo godina?
da jr hrvaška banna republjik ko albanija

Daleko od toga da to rade slovenci...
Neko stoji iza njih :).
A ovo je samo verovatno isprobavanje, ako oni budu heli da podele hrvatsku, nece ih niko zausaviti D:

pa kako stoje stvari hrvatska je slicna srbiji. ima ogromne regionalne razlike unutar svoje teritorije.istra svakako prednjaci u svemu kad je rec o razvijenosti. lika je hrvatsko kosovo a slavonija ko juzna srbija. citao sam skoro da je ekonomska snaga slavonije dvostruko niza od vojvodine. sa tolikim razlikama hrvatska je bure baruta. neki regioni ne zele cekati da se resi hrvatska teritorijalna politika da bi usli u evropu. ti regioni zele odmah u evropu. poznato je da se nacionalizam javlja u nerazvijenim sredinama pa je logicno ocekivati da nacionalisti iz ti regioni nece dozvoliti otkidanje hrvatske teritorije ni po cenu neulaska u evropu.
nesto slicno i mi imamo u srbiju.
sta je ispravno ***** li ga. ne znam.

Znas kako
Samo Sloga Srbina Spasava :). I sto je najgore to je neka nasa ultimativna istina :).
Nismo mi uopste naivni, niti slab narod, niti glup, niti smo neki monstrumi. Oni jednostavno moraju sve vreme da nas ovde, unistavaju i to ne samo na jednom nivou vec i
Ekonomski i psiholoski, i uopste ljudski.
A jednostavno objektivno je bolje da smo ovde raspracani za USA nego da nismo. Jer ce tako mnog lakse moci da profitiraju nad nama. (potupno ista analogija sa AFrikom)

Jel primećiješ koliziju između rečenice koju sam zamrčila i rečenice koja sledi iza nje?
Nešto tu ne štima baš, nismo mi ni naivni, niti slabi niti glupi, ali nas jašu!

Jel, a sa kojim argumentom?

Kakve veze imaju argumenti sa dobrim idejama . ? Koji je argument da Vojvodina ima svoju Skupstinu . A sta je argument da se protera pola miliona Srba iz NDH 95 godine . A sta je tek argument da se pokolje onoliko Srba od strane Hrvata 41-45.

kakv je argument za otimanje Kosova i Metohije ?

E pa vidis , Kosovo i Metohija je vise Srbija , nego sto je Istra Hrvatska . A i sa Vojvodinom je slicna situacija .

A jednostavno objektivno je bolje da smo ovde raspracani za USA nego da nismo. Jer ce tako mnog lakse moci da profitiraju nad nama. (potupno ista analogija sa AFrikom)

afrika je tamo gdje je što tamo žive negroidi ne što jim devilni ameri izkoriščajo

(potpuna ista analogija sa srbijo?)

Back