mario80
Stara legenda
- Poruka
- 77.080
Kada se završavaju radikalske orgije ispred skupštine? Danima nas maltretiraju glasnom muzikom i smradom mokraće!
Autorska tema
Autorska tema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tu moze da uziva i sedi samo neke marva iz teske pripizdine... bilo ko je bio u gradu, ziveo u gradu civilizovano kao normalno ljudsko bice, da sedi toliko dugo za bilo koje pare, pisa i sere u onim poljskim klozetima, mlatara krpama od zastava o nekom ujedinjenju sa srpskom i peva pijan bajine pesme...nema sanse.Stočni vašar jeb0te pa dokle više?!?? Pustili su neku seljobersku muziku do daske!
kad bi krenula raja da sve to polupa, siguran sam da bi se policija samo povukla i pravila da ne vidi sta se desava.
oces ti doci da im to kazes sa ostatkom naroda il ices da se sa ebzbedne udaljenosti na tastaturi pravis pametan ?Ne mora da lupa, moze mirno da razmontiraju.
A potom neka se organizator pojavi sa papirom i dozvolom o skupu koji traje mesecima.
tacno takoSamo ako procene da će i oni dobiti po surli, panduri će se povući, dotle će da slušaju naređenja. Zato je ćacilend još tamo.
pa reci im , ajde povedi demosntracije protiv togaStočni vašar jeb0te pa dokle više?!?? Pustili su neku seljobersku muziku do daske!
Koga da povedem i gde?!?? Tamo nema nikoga sem policije.pa reci im , ajde povedi demosntracije protiv toga
mani se jadikovanja na forumu...
gradjani koj zive tamo su pisali peticiju. najavili su protest, studente pozvali koji su prihvatili.Koga da povedem i gde?!?? Tamo nema nikoga sem policije.
Koga da povedem i gde?!?? Tamo nema nikoga sem policije.
Ja sam onaj obdareni pazi oči.Marijači, ti si onaj sa beretkom?
Kada odblokiraju fakultete moci ces da odes odatle. Strpi se jos malo.Kada se završavaju radikalske orgije ispred skupštine? Danima nas maltretiraju glasnom muzikom i smradom mokraće!
Autorska tema
Pogledajte prilog 1733860
Pogledajte prilog 1733863