Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Сигурност је бар по мени једно од најлепших осећања које човек може да доживи. Знаш да је нешто тако и тешко промењиво. Многи од нас имају несигурности... Али, у којим ситуацијама и када осећате сигурност?
Кад сам био мали ђед ме је водио на своје село у ЦГ. Мада далеко је болница одатле и све, шта ако неко има хитан здравствени случај? Није то неки савршен спокој
Кад сам био мали ђед ме је водио на своје село у ЦГ. Мада далеко је болница одатле и све, шта ако неко има хитан здравствени случај? Није то неки савршен спокој
Ne, to zavisi od osobe do osobe. Neki ljudi su baš komunikativni i to je za njih najbolja stvar na svetu. Mene to zamara uživo. Mogu sa jednom osobom da vodim dublje razgovore, ali kada je više ljudi tu..
Ne, to zavisi od osobe do osobe. Neki ljudi su baš komunikativni i to je za njih najbolja stvar na svetu. Mene to zamara uživo. Mogu sa jednom osobom da vodim dublje razgovore, ali kada je više ljudi tu..