Zao mi je DEVEDESETIH

Kada se bolje zivelo?

• Devedesetih

• Nakon devedesetih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Ma koliko neko ocrnio tu deceniju mislim da nam je bilo bolje nego danas.

Hocu da kazem jest ono pocetkom devedesetih tih par godina sankcije malo zeznule stvar ali sve ovo kasnije je bilo odlicno.

Ja pamtim da se tih godina bolje zivelo nego danas, jelo se i pilo koliko hoces. Meso jeftino a i racuni za struju, telefon i komunalije.

Narod je bio bolji, u svakoj kuci se moglo jesti i piti koliko hoces, islo se na mora, na planine.

Otkada je nastupio kapitalizam od 2000 godine nama je sve gore i gore, narod postao sebican , velika podela na bogate i siromasne, narod se stisnuo nit ko cascava nit se ide po kafanama nit se jede nit se pije....

Hocu da kazem jest ono pocetkom devedesetih tih par godina sankcije malo zeznule stvar ali sve ovo kasnije je bilo odlicno.

Ja pamtim da se tih godina bolje zivelo nego danas, jelo se i pilo koliko hoces. Meso jeftino a i racuni za struju, telefon i komunalije.

Narod je bio bolji, u svakoj kuci se moglo jesti i piti koliko hoces, islo se na mora, na planine.

Otkada je nastupio kapitalizam od 2000 godine nama je sve gore i gore, narod postao sebican , velika podela na bogate i siromasne, narod se stisnuo nit ko cascava nit se ide po kafanama nit se jede nit se pije....

Није било лоше ако изузмеш чињеницу да су фирме масовно пропале, људи осталјали без посла, да смо имали ону феноменалну инфлацију (гориво у флашицама није битно, а ни оно "'визе, 'визе"), и ако изузмеш оне лоповске банке под покровитељством државе, па оне ратове и мобилизације, изгинуле, инвалиде, па избеглице, а као шлаг на торту, бомбардовање.

Мислим, то што сам навела није толико важно, битно је да се добро кркало.

'ебе ми се како то називате, падале су бомбе. Шта глуматате овде?
Који то "ми"?

(Или се мени обраћаш са "ви"?)

Ја не глуматам, то препуштам "вама", ја само називам ствари правим именом.

Крајње је време да се престанемо лагати.

sta lupas bre,koje su to firme devedesetih propale i kad su to ljudi ostajali bez posla za vreme Slobe??ti si pobrkala malo,verovatno si se prebacila od 2000 god pa na ovamo...radio si i imao si platu,ako si hteo jos mogao si da svercujes devize,gorivo,sta god za dodatni prihod...a sta ces danas da radis kad se ni posao nema nikakav,kakav dodatni prihod da napravis...sad je ludnica pa jos hoce da nas gurnu u evropu,jeb..a ih evropa,tek cemo tad najebati...zivi bili pa videli..

Није било лоше ако изузмеш чињеницу да су фирме масовно пропале, људи осталјали без посла, да смо имали ону феноменалну инфлацију (гориво у флашицама није битно, а ни оно "'визе, 'визе"), и ако изузмеш оне лоповске банке под покровитељством државе, па оне ратове и мобилизације, изгинуле, инвалиде, па избеглице, а као шлаг на торту, бомбардовање.

Мислим, то што сам навела није толико важно, битно је да се добро кркало.

Aj ne lupaj

Danas kao fireme nisu propale i cak prodate bud zasto da bi kapitalisticki smrad nas pretvorio u robove. Ljudi kao danas ne ostaju bez posla. Danas se gore zivi nego ikad to moze svako da potvrdi..

. . .

Poslednja izmena od moderatora:

Pa ima u tome dosta istine.

1347792005-nema%C4%8Dka%20marka.JPG

Devedesetih se možda samo slušala bolja muzika, u svim ostalim slučajevima je bolje danas nego devedesetih. Drugo je pitanje što su neki ljudi još uvek razočarani, pa misle da im je bolje bilo tokom devedesetih. Ima nekih ljudi koji sada veruju u Vučića i njegove maštarije, plašim se da neprodju slično-kao što su već prošli

Кажи то онима који су недужно страдали од нато бомби.

Да, и њиховим породицама.

Знала сам да овде има разног света, писменог, непсменог, интелигентног и мање интелигентног, али оволику количину идиотлука ипак нисам очекивала ни после оволико година.

Не памтим кад сам 90-их путовао по свету, пунио корпе у супермаркетима, одевао се у бутицима скупом одећом.. данас није идеално али је много боље него 90-их.

Back