електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Ти што су посвећени старим родитељима и дан и ноћ, очигледно да немају паметнија посла у животу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти што су посвећени старим родитељима и дан и ноћ, очигледно да немају паметнија посла у животу.
Lako je tebi kad si "cudo samokontrole"![]()
iskreno verujem da su ovakvi extremi od roditelja retkost, moja iskustva su da roditelji gledaju da ne smetaju deci cak i kada im nesto stvarno fali....
a ni to nije dobro...
Da, da... u tome i jeste problem. I nijedan lekar koji ju je pregledao nije hteo da joj daje nikakve lekove, već su joj svi prepisali samo jedno - da se kreće, ali je izgleda ona više ubeđena u to da ne može da se hoda nego što stvarno ne može.![]()
Колико година има твоја баба?
83... čini mi se.
Eto nadjoh slicnost s mojim roditeljima u svakom pogledu..dok mi je otac bio ziv mislim da sam svaki dan slusala o svim mogucim bolestima koje su ga snasle i akko bi s epobunila to je bilo uzasno...Dobijala sam kritike kako sam sebicna ne razumem sta je to bolest a jednom smo dosli i u sukob u smislu ti nisi nikakva cerka sve cemo ostaviti ovoj mladjoj jer ona brine uvek pita kako smo a ti si jedna hladna i bezosecajna osoba..e pa ond aotac umre od bolesti koju nije ni slutio ni uspeo da je seseti u silnom redjanju istih..sad majka...to je da slusas 24 sata samo to..bolesna bolesna i bolesna...i depresije i svadje i plakanje i opet optuzbe ovaj put upucene i meni i sestri...da je uopst ene razumemo da smo obe cudne i sl... zato eto kazem ti nisi jedini sa tim problemom a sta da radimo..kad nam umru zalicemo sto ih vis enema a sad su nam dosadni...jeste sebicno zaista da se sve mora vrteti oko njih a ja poneka dmislim da se osecaju odbaceno pa panicno skrecu paznju na sebe...nije ni to lako..ponekad pocnem d ase samosazaljevam..mislim kako imam problem i kako su me roditelji kao malu slusali i pomagali mi mogla sam s eosloniti na oca ako bi me neko zadirkivao ond akasnije u zivotu znao je d abude neki autoritet da nisam osecala strah d asam sama..a sada eto mi brinemo o njima kao o deci...a nas niko ne pita nista...izgleda tako je i ne moze drugacije...Pišem iz veoma lične perspektive.
Znam da ću jednog dana i sam biti star i bolestan, ipak nailazim na vrstu emotivne ucene kod jednog od mojih roditelja!
Kao da nikad nisam dovoljno brižan, kako nisam sveprisutan, i upućen u zdravstvene probleme.
Pa je odjednom to postalo merilo moje ljubavi prema roditelju.
Verovato ste imali takve situacije, kada šta god uradili ili pričali uvek se sve svodi na to koliki je pritisak, puls, šećer, gvožđe, itd.
Kao da nemam svojih problema, kao da nemamo mi decu, nego samo oni. (nas jel)
Neznam, dilema je sledeća:
Svađati se, napadati u nadi da ćete dopreti do neke svesti da se svet ne vrti oko njih. (Probao i ništa)
ili,
Čutati, slušati, klimati glavom, biti "dobar" sin ili ćerka jel?
Pa ajde ako neko ima neku ideju dajte da čujemo.
Raditi po savesti i nista ne objasnjavati jer ne dopire...iz iskustva...Pišem iz veoma lične perspektive.
Znam da ću jednog dana i sam biti star i bolestan, ipak nailazim na vrstu emotivne ucene kod jednog od mojih roditelja!
Kao da nikad nisam dovoljno brižan, kako nisam sveprisutan, i upućen u zdravstvene probleme.
Pa je odjednom to postalo merilo moje ljubavi prema roditelju.
Verovato ste imali takve situacije, kada šta god uradili ili pričali uvek se sve svodi na to koliki je pritisak, puls, šećer, gvožđe, itd.
Kao da nemam svojih problema, kao da nemamo mi decu, nego samo oni. (nas jel)
Neznam, dilema je sledeća:
Svađati se, napadati u nadi da ćete dopreti do neke svesti da se svet ne vrti oko njih. (Probao i ništa)
ili,
Čutati, slušati, klimati glavom, biti "dobar" sin ili ćerka jel?
Pa ajde ako neko ima neku ideju dajte da čujemo.