Kada reci "Dosta!" ?

Kada su uoci prvog svetskog rata Austrougari objavili ultimatum Srbiji, Srbija je od deset tacaka devet prihvatila, ali zadnju nije.
Tu je rekla "Ne!"
I istorija je za to nije osudila, na protiv.

Ja ne branim niti cu ikada branito ratne zlocince, svi treba svoje breme da ponesu u zivotu, ali
ima nesto jos vise od toga.

Cak i qrve, kao sto je politika treba da imaju malo dostojanstva, zbog svoje vlasti i gradjana koji ipak imaju kicmu..

U jednom, dobro procenjenom momentu, Drzava treba da kaze Evropi: "E sad je bilo dosta!"

Niko u politici ne moze da da sve i da ne dobije nista.

To nije normalna ni postena trgovina.

KASNO JE ZA SVE
EM SMO SE IZBLAMIRALI KO PI_KE,I SYEBALI SVO VITESTVO GRADJENO OD VLADARA VOJISLAVA,LAZARA PA NAOVAMO,
EM U EU NECEMO UCI.
ZNACI DUPLO GOLO
ja sam samo da se ovima sto nas danas baronisu oko ulaska u eu,popise celo porodicno stablo,pa kada srbi provale da su zaebani imaju na kome da se svete

Sasvim si ti u pravu kada kažeš da je zakon posledica političke volje, samo nije mi jasno koju drugu volju smo mogli mi u Srbiji da izrazimo sem te da se Haški optuženici isporučuju? Koje bi bile posledice takve političke odluke? Nije Srbije the USA pa da može da radi šta i kako joj se hoće.

Znaš i sam da Karadžića niko nije uhapsio zbog toga da bi građani Srbije mogli da putuju po EU bez viza.... meni se čini da su građani birajući ovu vladu izrazili želju za ulaskom Srbije u eu...

Preterano kasljesh....promeni cigare:super:

ako nemas pasos-vizu, ti ces kriviti nadlezne da ti oni smetaju da zivis bolje jer ti ne daju pasos-vizu... cisto samozavarivanje ili prebacivanje krivice na drugoga a ne na svoje mogusnosti.
mada takvi obicno i da imaju pasos, krivit ce druge da nemaju para, ili ako imaju i para drugi ce im biti kriv jer ne znaju jezik da bi putovali, ili.... uvek bre neka zavera... a istina je veoma jednostavana...ti si uvek kriv... ili zasluzan za zivot kakav vodis

:ok:ma jes.ako hoces da odes negde,otici ces i niko te ne moze u drasticnoj meri spreciti

KASNO JE ZA SVE
EM SMO SE IZBLAMIRALI KO PI_KE,I SYEBALI SVO VITESTVO GRADJENO OD VLADARA VOJISLAVA,LAZARA PA NAOVAMO,
EM U EU NECEMO UCI.
ZNACI DUPLO GOLO
ja sam samo da se ovima sto nas danas baronisu oko ulaska u eu,popise celo porodicno stablo,pa kada srbi provale da su zaebani imaju na kome da se svete
tako je a prvo cemo govnaca crnogorska i glasace izdajnika Dacica da popisemo za osvetu :mrgreen:

Stvarno ću da otvorim kladionicu-anketu i stavljam odmah opkaladu da neće biti skorog ukidanja viza.

Inače, ne znam kada reći ne.
Ukoliko devet puta kažeš da, a na deseto odbrusiš sa - ne... pljunuo si sam sebe u oko...zbog onih devet 'da',.. ili možda grešim :???:

Uslov za ukidanje viza nije saradnja sa Hagom,vec ispunjavanje odredjenih tehnickih preduslova.Prvo i osnovno su putne isprave.Ko je nama kriv kad u dvadeset i prvom veku nismo u stanju da napravimo odgovarajuce pasose, i licne karte,Kao da smo retardirani.Kako da nam ukinu vize kad se masa ilegalnih imigranata dobrim delom ubacuje u EU upravo sa ovih prostora bivse SFRJ.Neko dize astronomske sume od tranzita ilegalaca za EU,a politicarima seva patka za sopstveni narod.Puca ovima u EU da ce Srbi da im uniste trziste rada ako nam ukinu vize,kad nema puno posla ni za domace.Naprave pasose i odmah ih povuku,ovde je Bermudski Trougao na srpski nacin :dash:

Back