Kada on/a ima mnogo prijatelja suprotnog pola

Cujem cesto pricu, problem su prijatelji, ona (ili on) ih ima na desetine, cesto se druzi sa njima.
Moje pitanje je, da li bi vama smetalo da vasa voljena osoba ima brdo prijatelja suprotnog pola?

Da li je to neki licni strah, nesigurnost nas, pa se bojimo da neki od tih "prijatelja" i "prijateljica" samo ceka odgovarajucu priliku ili ima tu neke istine?
Ne mozemo voditi polemiku o ovome bez uplitanja musko-zenskih prijateljstava i da li je tako nesto uopste moguce, tako da ako muskarci i zene ne mogu biti prijatelji, vec "prijatelji" koji eto bi iskoristili priliku u pravim okolnostima da podignu tu "prijateljsku" vezu na neki veci nivo, da li je strah odlika licne nesigurnosti, da mi nismo mi dovoljno dobri, ili je strah koliko-toliko opravdan?
zavisi od tipa i mog decka i njegove prijateljice,almi ne bi smetalo..brate ako ne moz da verujes partneru

koji si .). sa njim/njom?
:cool:
zna i zena i musko da zena moze biti predmet necijeglova al je poneta da musko veruje zeni da nece da primi metak svojevoljno:koto::zper::mrgreen::lol:

A sto mi se cini da muskarci imaju cesce taj "problem"? :think:

Mada siguran sam da ima zena, ja sigurno znam bar 2-3 kojima bi smetalo da njihov decko ima jedno 7-8+ drugarica sa kojima se vidi jednom nedeljno, jednom u dve nedelje ili kada vec.
Evo i ja gledam svoje neke drugare, koji imaju neke "drugarice" i svaki put kada ih vide pokusavaju i nadaju se da ce nekako da im se zavuku u gace.

Mozda zato muskarci imaju cesce ovaj problem, jer sigurno znaju bar jednog (a verovatno i vise njih) koji samo cekaju priliku da ubodu kod drugarice, tj. znaju da drugarstvo nije drugarstvo, nego eto, "cekam da raskine sa deckom da se posvadjaju pa da je utesim :per:".
Nikad nisam cuo da devojke to rade, i da se zato druze sa nekim deckom, da se ovajde ako im se ukaze prilika.

sam si reko, muskarac ne laze samog sebe on zna sto ima drugarice da im se zavuce u gace ako moze ili preko njih ogrebe za neku drugaricu
tako da zato imaju problema, a ako izrtacuna kod kolko je njih uspeo, moze da izracuna da ce kad tad i kod njegove neko da uspe, naravno ako se ta druzi tako sa drugarima
svaka pametna zena se ne druzi sa 10 drugara

osoba koja misli da je logicki moguce imati preko 30 prijatelja je luda osoba, isto kao sto oni koji misle da je dokazano da se sunce okrece , pardon, da se zemlja okrece oko sunca. To je nedokazano, jer morao bi postojati centar svemira, pa bi trebalo sa tog centra pogledati sto se vrti oko cega, posto je ovako nemoguce procjeniti...heliocentricna (zemlja je u centru svijeta) teorija nije oborena, sto god ko pricao...

"drzava se cuva od neprijatelja a zena od prijatelja"

jadva da imas dva-tri dobra prijatelja a sad ce neko da mi prica o na desetine

poznanici koji se povremene i druze je i ok, al prijatelje suprotnog pola da ima za sta?
ja volim da idem u saunu, hocel neka samnom u saunu, sve te na desetine?

i ja se to pitam isto da li mi u ovim godinama treba bujuk prijatelja. nemam vremena ni sa jednim da se vidim da se ispričam i popijem kafu a o desetinama... o tome mogu da razmišljaju studenti.

To je sve tacno, samo je pitanje jesu li zene svesne i koliko zasto se muskarci druze sa njima?
Dajem glavu da nekoj imponuje da se tako neki drugari malo naloze, cimaju oko nje, kada je niko nece, kada raskine, jer svakom prija paznja suprotnog pola, pa ko zna, mozda i preraste to u nesto vise.
Jok nisu. :malav:
neke i jesu neke mozda i nisu

ne znam, meni bi bio smor da imam partnera a vamo se druge loze na mene
nabacuju, provociraju i tako to

Da bre, nista teze od gomile pohotne pichetine koja progoni coveka, muke su to... :malav:

Aman ljudi, to je sto bi rek'o chika Doca proces kruzenja zena u prirodi, ono ako ja necu, ne smem, ne mogu da 'ebem, ima ko ce da ih 'ebe, i bez jednog kourrtza ima kupleraja.

Jok nisu. :malav:

Da bre, nista teze od gomile pohotne pichetine koja progoni coveka, muke su to... :malav:

Aman ljudi, to je sto bi rek'o chika Doca proces kruzenja zena u prirodi, ono ako ja necu, ne smem, ne mogu da 'ebem, ima ko ce da ih 'ebe, i bez jednog kourrtza ima kupleraja.

da bre daco ne znaju, pitanje je samo kad ce da rese da se smiluju :lol:

pa i jeste bre dacho kako da nisu muke

Back