електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Pa dobro, to ti se sigurno samo jednom desilo
Одакле ти та идеја?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, to ti se sigurno samo jednom desilo
Одакле ти та идеја?
Pa ako smatras to greskom nisi valjda non stop udarala glavom u zid i svaki vidend se smuvavala sa pogresnim. ono ucenje na greskama itd...?
Најбоље да сам у петнаестој нашла правог и удала се за њега.
pa nisu valjda svi bili greske?
bili su pravi u njihovo vreme?
ne smatras valjda sve svoje bivse greskama?
Дводневне заблуде нису 'бивши'.
E pa sad, meni jesu. Sve što sam poljubila mi je bivše.
Verovatno Vam se desilo da ste upoznali nekog decka izasli nekoliko puta i ne znate sta da radite....i svidja vam se i ne svidja vam se. Ne znate sta da uradite da li da prekinete ili nastavite vezu. Da li ste bili u takvim situacijama? Da li ako ste slobodni u isto vreme izlazite i upoznajete vise momaka tj. kada je veza na pocetku ?
Ne bih rekla ...![]()
Najlepša stvar na početku veze je to što u isto vreme izlaziš i upoznaješ više momaka ako sam dobro shvatila.
Poenta priče je imati između dva zvanična dečka i dve regularne veze, nekog ko će da popuni taj prazni prostor, i po mogućstvu da ga popunjava daleko od očiju javnosti...
Pa ti si jedna napredna omladinka![]()
Znaci karmin vodas iz veze u vezu i niko se ne ljuti. Sta ce ti muz reci kada sazna ne smem ni da pomislim.
E pa sad, meni jesu. Sve što sam poljubila mi je bivše.
Verovatno Vam se desilo da ste upoznali nekog decka izasli nekoliko puta i ne znate sta da radite....i svidja vam se i ne svidja vam se. Ne znate sta da uradite da li da prekinete ili nastavite vezu. Da li ste bili u takvim situacijama? Da li ako ste slobodni u isto vreme izlazite i upoznajete vise momaka tj. kada je veza na pocetku ?
U danasnje vrijeme racunam da svaka malo bolja zenska ima desetak kombinacija u rezervi.
Kaze "malo bolja"Како неки мушкарци живе у заблуди...
Kaze "malo bolja"![]()
Ne razumem? Kakav karmin?
E pa sad, meni jesu. Sve što sam poljubila mi je bivše
ne znam kako izgledaš al te puno gotivimBTW ne mislim nikad da se udam