KADA LJUBAV PRESTAJE?

mikajo:
piskotica:
Kako znas da nekoga vise ne volish :?:
:(
Koliko brzo se ljubav moze ugasiti, a da si siguran/na da je uopste postojala :?:
:shock:
...zanima me vase misljenje...

To isto mozes da pitas tvog decka...i poslusaj njegovo misljenje...tako ces odmah znati...a to sta mi kazemo to je mlacenje prazne slame...
samo iskreno i hrabro...i pricajte o zeljama osecanjima i videces da to moze da traje samo ako vi to zelite...
Ne kapiram bas- hoces li da kazes da moj decko ima vise iskustva od vas na forumu?
(ups-jel ti to znas nesto sto je ne znam? :wink: )
Inace, zar forumi nisu inace mlacenje prazne slame?

Cudno je TO "BAREM PO MENI"
Prvo pocinju da me njeni komentari u drustvu nerviraju,polako pocinje udaljavanje ,nemam vremena ili me mrzi da izlazimo zajedno, i kad izadjemo sve mi smeta pice koje narucuje nacin na koj pljuga pljugu, kako cirka i njeno ponasanje, pa onda i u intimnim trenucima nemogzemo da se usresedimo jednostavno kao da nismo tu "MEHANIKA" pocinjemo se dosta svadjati oko stvari koje su nam nekad bile slatke,
E otprilike tu prestaje! TO INACE TRAJE jer ni ja ni ona ne priznajemo u pocetku da tu stvarno vise nicek NEMA! 8)

mladja:
piskotica:
peach:
prestaje bas onda kada nema vise te topline,kad te bas briga sta on/ona oseca,gde je i s kim je i sta radi.kada sve one osobine koje su ti se dopadale odjednom postanu mane.kada svaka rec koju on/ona izgovori tebi zvuci kao najzesca glupost.kada ti je lepse da si sam/sama.kada pocnes da se secas divnih trenutaka koje ste proveli zajedno a da imas utisak da ta osoba koje se se secas vise ne postoji i da je ovo pored tebe neko drugi... :cry:

wooow... mislim da je ovo ono sto mi je falilo da opisem taj osecaj!
:) :) :wink:
Eto ti pesme - ludo jedna :wink: :wink:

(jos samo kada bih bila zgodna ili kada bih znala da pevam, zaradila bih milione... :lol: :wink: )

piskotica:
mladja:
piskotica:
peach:
prestaje bas onda kada nema vise te topline,kad te bas briga sta on/ona oseca,gde je i s kim je i sta radi.kada sve one osobine koje su ti se dopadale odjednom postanu mane.kada svaka rec koju on/ona izgovori tebi zvuci kao najzesca glupost.kada ti je lepse da si sam/sama.kada pocnes da se secas divnih trenutaka koje ste proveli zajedno a da imas utisak da ta osoba koje se se secas vise ne postoji i da je ovo pored tebe neko drugi... :cry:

(jos samo kada bih bila zgodna ili kada bih znala da pevam, zaradila bih milione... :lol: :wink: )
Kad sam ovo pisao, mislio sam na reci Balasevica - molila me je da joj napisem pesmu, ali nisam znao da li cu umeti...I eto ti pesme, ludo jedna. :wink:

mladja:
piskotica:
mladja:
piskotica:
peach:

Kad sam ovo pisao, mislio sam na reci Balasevica - molila me je da joj napisem pesmu, ali nisam znao da li cu umeti...I eto ti pesme, ludo jedna. :wink:

ne bi bilo zanimljivo kada bi bio shvacen onako kako zelish :wink:
salim se malo...
mrzi me da se pomerim pa besmisleno pomeram prste po tastaturi... :roll:

Back