Kada lezete sada?

Aa.....ovo vreme me ubija...pa jutros sam u školu zakasnila pola sata...još sam sva bila pokisla ko miš... i spavala sam prva dva časa...baš onako...jedva dođoh sebi...A evo sad mi se uopšte ne spava...ni malo.

Ljudi kako da se naviknem da zaspim u normalno vreme??ne mogu nije problem net,ja legnem i ne mogu da spavam do nekih 3 pa do 4 sata...a treba da ustanem u 15 do 6!!!!!!!!

i meni se to deshava (tj., deshavalo na raspustu :lol:) kad legnem u 1-2..
ti lezi u 10 i ima da zaspish do 12-1..:lol:

ja msm da je prosto nemogucje (bar kod mene) da bleish u krevetu duzhe od 2-3 sata i da ne mozhesh da zaspish..

i meni se to deshava (tj., deshavalo na raspustu :lol:) kad legnem u 1-2..
ti lezi u 10 i ima da zaspish do 12-1..:lol:

ja msm da je prosto nemogucje (bar kod mene) da bleish u krevetu duzhe od 2-3 sata i da ne mozhesh da zaspish..

Moguce je..:lol::lol::lol::lol:
Navikla sam na raspustu da ne spavam do nekih 6,7 i onda spavam posle do 4..al dobro,sad legnem bas ranije al ne mogu da zaspim..ne mogu nikako da se naviknem,kako da se vratim u normalu?

Moguce je..:lol::lol::lol::lol:
Navikla sam na raspustu da ne spavam do nekih 6,7 i onda spavam posle do 4..al dobro,sad legnem bas ranije al ne mogu da zaspim..ne mogu nikako da se naviknem,kako da se vratim u normalu?

ostani jednom budna celu noc.........i nemoj da spavas popodne.........izdrzi do jedno 21-22h i videces kako ces da zaspis.............
proveren recept:mrgreen:

Back