Cr@zY
Domaćin
- Poruka
- 3.119
Ma zamaskira se to nekako...da, a onda taj dan podochnjaci do kolena![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zamaskira se to nekako...da, a onda taj dan podochnjaci do kolena![]()
Ma zamaskira se to nekako...![]()
Ma kakva knjiga...ne mogu da je gledam...a i mi još nemamo ništa da učimo...ili bar tako mislim,možda sam prespavala ono što su predavali...![]()
Kome nije...nama su josh proshle nedelje dali da uchimo..
meni je najvecji problem koncentracija..
e odosmo sa teme, nebitno..![]()
Ljudi kako da se naviknem da zaspim u normalno vreme??ne mogu nije problem net,ja legnem i ne mogu da spavam do nekih 3 pa do 4 sata...a treba da ustanem u 15 do 6!!!!!!!!
Ljudi kako da se naviknem da zaspim u normalno vreme??ne mogu nije problem net,ja legnem i ne mogu da spavam do nekih 3 pa do 4 sata...a treba da ustanem u 15 do 6!!!!!!!!
i meni se to deshava (tj., deshavalo na raspustu) kad legnem u 1-2..
ti lezi u 10 i ima da zaspish do 12-1..
ja msm da je prosto nemogucje (bar kod mene) da bleish u krevetu duzhe od 2-3 sata i da ne mozhesh da zaspish..
i meni se to deshava (tj., deshavalo na raspustu) kad legnem u 1-2..
ti lezi u 10 i ima da zaspish do 12-1..
ja msm da je prosto nemogucje (bar kod mene) da bleish u krevetu duzhe od 2-3 sata i da ne mozhesh da zaspish..
O veruj mi i tekako je moguce.......samo ja uglavnom ustanem ako posle 1 sata nemogu da zaspim...
axa..
nije mi se deshavalo.. msm ok je ako neshto radim, bleim na netu ili tako neshto pa da ne spavam celu nocj.. al ne mogu da se prevrcjem po krevetu vishe od 3 sata..
npr. legnem u 2 i najkasnije zaspim u 5..
Pa ja nemam strpljenja za to....ja kako vidim da nemogu da zaspim a proslo je sat vremena ja se dizem i sedam za komp...
pa na kompu se razbudish i onda josh gore..
ja kad vidim da ne mogu sat vremena da zaspim odem do wc-a malo se umijem, proshetam po kucji da se protegnemi vratim se u krevet..
Moguce je..
Navikla sam na raspustu da ne spavam do nekih 6,7 i onda spavam posle do 4..al dobro,sad legnem bas ranije al ne mogu da zaspim..ne mogu nikako da se naviknem,kako da se vratim u normalu?