Kada kazem ......mislim na ......

Poruka
20.421
Stize mi poruka sad na fb .
Citiram " e, one tvoje plocice su sad 6000, samo da znas fensarooo!"

Eto dobi ja sad tituli samo zato sto su plocice poskupele :lol:

A pre neki dan sam sa jednom dragom osobom :heart: ( znam da si tu iako cutis ) pricala o tome kakva je to zena sexi ....pa eto izvedosmo zakljucak da ne mislimo isto iako zapravo mislimo isto ( ne pitajte ne razumem ni ja :lol: )

Pa sad me zanima ....kad na primer za nekog kazete da je fensi ....na sta mislite?
Ne moramo da se slazemo ni da definisemo samo me zanima sta je fensi po vama ili ko je fensi .

Ono sexi necemo ovaj put ...

Nije Koja majke mi :lol:

E sto je super ovo kad te neko poznaje pa umesto da pomisli da je bilo musko ona odmah kaze koja je :lol: a pri tom ti znas da nisi ti to bi sigurno bilo napisano kao koji je :lol:

E bre , mala, ne spemuj mi tu i ne navlaci i mene nego da cujem ...ne pravim pitanje dal je negativno i l pozitivno ...

Paaaa fensi nekako više koristim u negativnom kontekstu..Ono kao urbano, ne propušta nijedno "in" dešavanje, pati od firmiranog i "brendova", priče tipa - avioni/kamioni, riba sam, seku se za mnom, i najvažnije je gde ću se pojaviti, da me vide, šta ću obući, šta ću kupiti, a sve van toga je bzveeeeeeeze...Dakle, sve navedeno, bez nekog pokrića...Otprilike: upinjem se da budem "neko" na navedene načine tj. gledajte me, u fazonu sam...

Ja retko koristim tu rec jer iskrena da budem i ne znam sta ona zapravo treba da oznaci..Skupo,otmeno,u trendu?Ili sve tri kvalifikacije odjednom?
Meni je fancy moja drugarica koja je vicoka 178cm,ima telo gazele,prirodna brineta sa predivnim zelenim ocima.Magistar francuskog jezika,sada studira finansijsku matematiku u Americi sto je mnogo skup fakultet ali mnogo dobro placen.Ima stan u ulici paralelnoj sa Knez Mihailovom t je i rodjena,svira klavir od sedme godine a nosi iskljucivo Chanel baletanke,Burberry mantil i Bottega Veneto tasne.Nista fake.:)
Fancy je i jer joj je muz uspesan ekonomski strucnjak,a imaju dete od 12 godina kako sami kazu uspomenu sa fakulteta;),a njima je tek neka posle 30te.
Za mene su takvi ljudi fancy..
Nije mi fancy Indira Radic,Dara Bubamara i Snezana Dakic,nije mi fancy Teranova,nije mi fancy rodjendan Story magazina na kome su svi izgledali kao na maskenbalu...
Fency mi je i moj drug deciji hirurg koji skace sa padobranom,roni,skija na vodi i na snegu ali extremno,vozi bajs na Tari po vukoyebinama raznim,svu lovu sabije u foto aparate i putovanja.nema gde nije bio i sta nije probao...Ne nosi nista firmirano,i ne zna gde se takve stvari prodaju,savrseno kuva a devojka mu je Finkinja po profesiji morski biolog.
Eto.:)

Kad kažem "Šiki", mislim na Liki...
Kad kažem "Liki", mislim na Smoki...
Kad kažem "Smoki", mislim na Taba.

E, to je fancy! :malav:

Kad kažem "Šiki", mislim na... Sveža devojka k'o rosa: čelo belo, plava kosa, sa sitnim nevidljivim kovrdžama kao pena, a sva rumena, blistavo lice, ovenčana cvetićima presličice, zakićena darcima na okruglim nedarcima; zelenim resama, ubranim sa žbunaste leske u mladim lesama. O pasu joj zveketava puna kesa para, u rukama košara; peva, prolećna ševa, podigla je blede veđe, raširila oči vedre, nebeske, smeđe, otvorila usta, pusta, nad oštrim zubićem, peva tankim glasićem k'o lastavica mila, koja tek što nam se nije vratila. Kraj nje su, poređane na kola koja vuku četiri velika bela vola, lepotice jedre i vedre: Linda, Smoki, Kvinsi i Bemsi, delije devojke sa kosom na uvojke, sve jedna od druge lepša, ljupkog čvrstog tela, a uz njih još i dečurci-devojčurci Čička i Andrea, ni deca ni cure, poizrasli ovde-onde kao mladi izdanci posle bure. Svakoj od njih ponešto nedostaje, ali i ovakve kratke, kurjaku bi bile slatke, Rugobice divne! Drže u rukama krletke sa žbicama, i u njima raznim selicama i jesenjim pticama, ili zavlače ruke u košaru kraljice proleća i bacaju znancima i radoznalcima kolače i poklone iznenađenja: suknje malene i kape šarene, ljubavne poruke, zapise sudbine od rođenja, i još bezbroj fensi stvari iz svog repertoara zavođenja!

Poslednja izmena:
...ja sam maloprije izašla da kupim hleb, a vratila se sa fensi čizmama
...mislim, da se razumijemo, čizme su više fensi bile u tom momentu od hleba
..sad ću lijepo u tim fensi čizmama za hleb, koji sam potpuno zaboravila
...a možda i neću, boli me uvo, imam fensi čizme

Back