Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.205
Pokusavam da se setim..
Ali mi ne ide.
Napišite vi.
Ali mi ne ide.
Napišite vi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusavam da se setim..
Ali mi ne ide.
Napišite vi.
1.800 i neke ...
Mislim da bi trebalo da bude negde krajem 2011. godine. Dakle pre oko osam godina.
https://www.google.com/url?sa=t&rct...bije/y4nhw0z&usg=AOvVaw3lyLRo78bzh5QshFz2-HpN
Kao ne sme Vučić u duele ,a gle kako je baš juče, oči u oči , pokazao malom djilasovcu gde mu je mesto .
ne postoje tu dueli , vec monolozi.
Kod njegi su i to "dueli" ...
Cini vam se.
Imao je duel sa TV voditeljima.
Cini vam se.
Pokusavam da se setim..
Ali mi ne ide.
Napišite vi.
I sa Kandić, Biserko, Karleušom i Milićkom.
Sve ih razbio!
https://www.google.com/url?sa=t&rct...bije/y4nhw0z&usg=AOvVaw3lyLRo78bzh5QshFz2-HpN
Kao ne sme Vučić u duele ,a gle kako je baš juče, oči u oči , pokazao malom djilasovcu gde mu je mesto .
ne postoje tu dueli , vec monolozi.
Ahahahahahhahahahahah
Kod njegi su i to "dueli" ...
Cini vam se.
Vise sa voditeljkama ...ako se ne varam ...![]()
Пази - нисам ни за АВ ни за "жуте" - али ја не знам ни једног претходног председника ДА ЈЕ ОРГАНИЗОВАО "РИЈАЛИТИ" И РАЗНЕ ТВ ДУЕЛЕ СА НЕИСТОМИШЉЕНИЦИМА.
Далеко највећа грешка СНС-оваца ШТО НЕ ОРГАНИЗУЈУ ПРАВЕ ДЕБАТЕ ИЗМЕЂУ НЕИСТОМИШЉЕНИКА У ПАРЛАМЕНТУ......
Hajde da se prisetimo njegovih početaka...
Upravo je u tv duelima kosio svoje neistomišljenike.
Izglasali smo ga.
I ja sam jednom glasao za njega. Sad počinjem ozbiljno da brinem. Zivim ovde. Neozbiljno je da kuliram..
Milošević je bio transparentniji, u njegovo vreme gledali smo i Vuka draškovića, Šešelja...
Ali, gde su sad TV dueli?
Pa TV duel je jaci od milionske predizborne kampanje.
I sa Kandić, Biserko, Karleušom i Milićkom.
Sve ih razbio!
Пази - нисам ни за АВ ни за "жуте" - али ја не знам ни једног претходног председника ДА ЈЕ ОРГАНИЗОВАО "РИЈАЛИТИ" И РАЗНЕ ТВ ДУЕЛЕ СА НЕИСТОМИШЉЕНИЦИМА.
Далеко највећа грешка СНС-оваца ШТО НЕ ОРГАНИЗУЈУ ПРАВЕ ДЕБАТЕ ИЗМЕЂУ НЕИСТОМИШЉЕНИКА У ПАРЛАМЕНТУ......