Kada je Vučić imao poslednji TV duel sa neistomišljenicima?

:)

1.800 i neke ...

Mislim da bi trebalo da bude negde krajem 2011. godine. Dakle pre oko osam godina.

Prvo da se predstavim, nov sam ovde na pdf-u.
Nisam zaludjenik za "zute", boli me dupe i za njih.
Ali, iole pismenom coveku ne moze a da ne upadne u oči da se nas predsednik nije ni jednom pojavio na npr. RTS-u u duelu sa bilo kime.

https://www.google.com/url?sa=t&rct...bije/y4nhw0z&usg=AOvVaw3lyLRo78bzh5QshFz2-HpN
Kao ne sme Vučić u duele ,a gle kako je baš juče, oči u oči , pokazao malom djilasovcu gde mu je mesto .

Dres u boji DS!

20190409_223950.jpg

Poslednja izmena:
Pokusavam da se setim..
Ali mi ne ide.
Napišite vi.

Пази - нисам ни за АВ ни за "жуте" - али ја не знам ни једног претходног председника ДА ЈЕ ОРГАНИЗОВАО "РИЈАЛИТИ" И РАЗНЕ ТВ ДУЕЛЕ СА НЕИСТОМИШЉЕНИЦИМА.
Далеко највећа грешка СНС-оваца ШТО НЕ ОРГАНИЗУЈУ ПРАВЕ ДЕБАТЕ ИЗМЕЂУ НЕИСТОМИШЉЕНИКА У ПАРЛАМЕНТУ......

https://www.google.com/url?sa=t&rct...bije/y4nhw0z&usg=AOvVaw3lyLRo78bzh5QshFz2-HpN
Kao ne sme Vučić u duele ,a gle kako je baš juče, oči u oči , pokazao malom djilasovcu gde mu je mesto .

ne postoje tu dueli , vec monolozi.

Ahahahahahhahahahahah

:)

Kod njegi su i to "dueli" ...

Cini vam se.

Imao je duel sa TV voditeljima.

Hajde da se prisetimo njegovih početaka...
Upravo je u tv duelima kosio svoje neistomišljenike.
Izglasali smo ga.
I ja sam jednom glasao za njega. Sad počinjem ozbiljno da brinem. Zivim ovde. Neozbiljno je da kuliram..
Milošević je bio transparentniji, u njegovo vreme gledali smo i Vuka draškovića, Šešelja...
Ali, gde su sad TV dueli?
Pa TV duel je jaci od milionske predizborne kampanje.

Пази - нисам ни за АВ ни за "жуте" - али ја не знам ни једног претходног председника ДА ЈЕ ОРГАНИЗОВАО "РИЈАЛИТИ" И РАЗНЕ ТВ ДУЕЛЕ СА НЕИСТОМИШЉЕНИЦИМА.
Далеко највећа грешка СНС-оваца ШТО НЕ ОРГАНИЗУЈУ ПРАВЕ ДЕБАТЕ ИЗМЕЂУ НЕИСТОМИШЉЕНИКА У ПАРЛАМЕНТУ......

Eremita, on je svega godinu i po predsednik efektivno, pre toga bio je premijer mnogo duze.

Hajde da se prisetimo njegovih početaka...
Upravo je u tv duelima kosio svoje neistomišljenike.
Izglasali smo ga.
I ja sam jednom glasao za njega. Sad počinjem ozbiljno da brinem. Zivim ovde. Neozbiljno je da kuliram..
Milošević je bio transparentniji, u njegovo vreme gledali smo i Vuka draškovića, Šešelja...
Ali, gde su sad TV dueli?
Pa TV duel je jaci od milionske predizborne kampanje.

Ja se secam jednom i jedini put, bilo je to sigurno pre 2012 kad jos nisu bili na vlasti, napreciznije..tog duela se secam nije bio klasicni, bilo je vise ljudi ali hajde da kazemo da je duel.

Ono sto moze da se uvazi to je ovo sto kaze Eremita da nijedan predsednik nije imao duel tokom mandata i to je tacno.

Medjutim ono sto zabrinjava je nedostatak duela razlicitih stranaka ili javne rasprave po svim vaznim pitanjima, osim ako izuzemo neke "blic" emisije tipa onih kod Olivere Kovacevic ili Jovanovic. Ranije je toga mnogo vise bilo, na skoro svim televizijama a danas su na nivou politickog rijalitija i statisticke greske.

I cak i to ne bi bilo mozda toliko "vidljivo" da se Vucic ne "svadja" sa opozicijom na skoro svakom javnom obracanju i konferenciji za stampu onda kada nisu tu i ne mogu da odgovore, narocito otkad je postao predsednik. Zato, smatam, ima moralnu obavezu da mozda i jedini kao predsednik ipak sedne za okrugli sto sa opozicijom, javno.

Poslednja izmena:

Jao Mito haha. Jedino za tvog Koštuna nisam našao.

20190409_230605.jpg

20190409_230552.jpg

20190409_230634.jpg

20190409_230622.jpg

Back