Kada je vreme...

Kada je po vasem iskustvu (misljenju) vreme da odete iz braka (ozbiljne veze)? Da li kada nema vise razgovora, sexa, para? Sta je odlucujuci faktor?

ja mislim da u zivotu na duze staze sa nekim, losi periodi dolaze u talasima. bude malo lose, pa opet dobro i tako u krug. tako da ako ti sada fali i seks i razgovor i pare, polako, bice bolje koliko za neki dan. ne histerisi

Kada je po vasem iskustvu (misljenju) vreme da odete iz braka (ozbiljne veze)? Da li kada nema vise razgovora, sexa, para? Sta je odlucujuci faktor?

:heart:
Iskreno receno novac i ljubav su dve najvaznije stvari, tu je i nerazumevanje. Kada ponestane ljubavi meni je to veoma tesko. Ne zelim da gubim vreme, a ni da moj decko gubi vreme, pa tako raskinemo. Kada ponestane razumevanja, ja ne zelim da budem sa osobom, sa kojom moram da se pretvaram i da igram igirce. Sto se tice para?! Kada ponestane para, decko sa kojim sam u vezi pocne da se glupira, izbegava izlaske i poklone. Onda nema vise te lepe paznje, pa mislim da veza ne moze da funkcionise, jer se on ne oseca sigurno u sebe i moze da pomisli da sam ja neka uzasna sponzorusa, zato sto mi je dosadno. Zato je najbolje da raskinemo tada.:heart:

Kad ne moženš da budeš ono šta jesi, kad se osećaš ugušeno i skučeno emocionalno i mentalno..kad jednostavno jednog jutra shvatiš da ste postali dva stranca izmedju kojih lebdi nepremostivi bezdan, ravnodušnost, apatija i sve ono što ubija život i isisava energiju.
Kad u njegovom prisustvu ne možeš više da budeš razdragana i vesela.
I najvažnije, kad si sasvim sasvim sigurna da si dala sve od sebe iskreno da ispraviš i svoje greške i kad nailaziš na jedan zid, na drugu stranu koja ne želi da na isti način krene tebi u susret.

Ne treba srljati i živeti u iluzijama da tamo negde čeka neki princ, ali ipak nekad i propuštamo življenje svog sopstvenog života jednog jedinog tako zarobljeni.
Nekad propustimo zbog toga nekog ko bi nam bio sreća prava.
Ljudi se plaše da izadju iz te tople poznate tamnice, lične tamnice.
Desilo mi se...traćenje života.

Poslednja izmena:

Back