Bobica36
Zainteresovan član
- Poruka
- 458
Kada je po vasem iskustvu (misljenju) vreme da odete iz braka (ozbiljne veze)? Da li kada nema vise razgovora, sexa, para? Sta je odlucujuci faktor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada je po vasem iskustvu (misljenju) vreme da odete iz braka (ozbiljne veze)? Da li kada nema vise razgovora, sexa, para? Sta je odlucujuci faktor?
ma vidi se promena kad se ne radujemo jedno drugom kao pre i sve nesto nadrk radimo na siluKada je po vasem iskustvu (misljenju) vreme da odete iz braka (ozbiljne veze)? Da li kada nema vise razgovora, sexa, para? Sta je odlucujuci faktor?
Gledam sad scenu iz Vise od igre, kada izlaze iz crkve, sve idealno ..... tako sam i ja ... a onda...
Paranormalna do kada odrzavati brak? preko cega preci? Ja nisam za to da se ostaje zbog dece, da gledaju svadje i trpe.
što se tiče nestanka ljubavi, ljubav kad tad nestane, tačnije pređe lagano u poštovanje...jer niko normalan ne može da očekuje da posedujem ljubav sa 60 godina istog dana kao kad sam je zavoleo...Kada je po vasem iskustvu (misljenju) vreme da odete iz braka (ozbiljne veze)? Da li kada nema vise razgovora, sexa, para? Sta je odlucujuci faktor?
Brak se mora odrzhavati.
uh
kada nema ljubavi
kada nema vise istog cilja
nasilje
manipulacije
Mora se jedino umrijeti a sve ostalo smo sami sebi nametnuli .
Odlazim kad nemam o cemu pricati . Dobar seks samo zamagli
situaciju ali meni nije dovoljan razlog da ostanem .
Odlazi se i kad se pored nekoga osjetim usamljenim .
Kad vam se vise ne ide kuci dok je drugi partner u njoj.
Seks je precijenjen, ako nemash shta da divanish sa supruzhnikom ti divani sa djecom i ostalim osobama iz tvog okruzhenja i nemoj zaboraviti KO prvi put userre motku ukakit tje je i drugi put. Takodje Balkan je takvo tlo da zhensko samo + djecom teshko do nikako netje uspjeti da pokrepi troshkove zhivota humano normalnog zhivota otuda prestanite da dizhete ushi zhenama.
ovde sigurno mislis na prevaru ili?
Nemislim na prevaru vetj je rijech o braku
uh
kada nema ljubavi
kada nema vise istog cilja
nasilje
manipulacije
To sve zavisi od situacije. Sem ako je u pitanju nasilje tada treba otici odmah i prekinuti vezu/brak momentalno.
opisala si devedes posto brakova
onda cu da gajim macke