Kada je vreme...

Gledam sad scenu iz Vise od igre, kada izlaze iz crkve, sve idealno ..... tako sam i ja ... a onda...
Paranormalna do kada odrzavati brak? preko cega preci? Ja nisam za to da se ostaje zbog dece, da gledaju svadje i trpe.

Kada je po vasem iskustvu (misljenju) vreme da odete iz braka (ozbiljne veze)? Da li kada nema vise razgovora, sexa, para? Sta je odlucujuci faktor?
što se tiče nestanka ljubavi, ljubav kad tad nestane, tačnije pređe lagano u poštovanje...jer niko normalan ne može da očekuje da posedujem ljubav sa 60 godina istog dana kao kad sam je zavoleo...
pare takođe pare nisu razlog da nestane ljubav...štaviše neke ljude takve stvari ojačaju...doduše retki su takvi, ali kažu da nesreće vezuju ljude...
ostaje razgovor, nerazumevanje...i to je gore od nemanja seksa...po meni

Kada je po vasem iskustvu (misljenju) vreme da odete iz braka (ozbiljne veze)? Da li kada nema vise razgovora, sexa, para? Sta je odlucujuci faktor?

Nije isto brak i ozbiljna veza. Ljude u braku obično vezuju djeca, zajednička imovina i mnogo drugih okolnosti zbog kojih je vrijedno pokušati spasiti odnos.
Pare nikada ne bi trebale biti razlog, iako je nekako postalo pravilo da problemi uglavnom nastaju kad ponestane para.
Brak treba graditi svakodnevno, razgovarati i zajedno rješavati probleme.
Kad jednom sve prijeđe u ravnodušnost, onda je obično i taj brak pri kraju.

Mora se jedino umrijeti a sve ostalo smo sami sebi nametnuli .
Odlazim kad nemam o cemu pricati . Dobar seks samo zamagli
situaciju ali meni nije dovoljan razlog da ostanem .
Odlazi se i kad se pored nekoga osjetim usamljenim .

Seks je precijenjen, ako nemash shta da divanish sa supruzhnikom ti divani sa djecom i ostalim osobama iz tvog okruzhenja i nemoj zaboraviti KO prvi put userre motku ukakit tje je i drugi put. Takodje Balkan je takvo tlo da zhensko samo + djecom teshko do nikako netje uspjeti da pokrepi troshkove zhivota humano normalnog zhivota otuda prestanite da dizhete ushi zhenama.

Seks je precijenjen, ako nemash shta da divanish sa supruzhnikom ti divani sa djecom i ostalim osobama iz tvog okruzhenja i nemoj zaboraviti KO prvi put userre motku ukakit tje je i drugi put. Takodje Balkan je takvo tlo da zhensko samo + djecom teshko do nikako netje uspjeti da pokrepi troshkove zhivota humano normalnog zhivota otuda prestanite da dizhete ushi zhenama.

ovde sigurno mislis na prevaru ili?

Back