Kada je muskarac sonja?

Kada nije stabilna ličnost. NaroCki rečeno - kenjac i je*ivetar. Pod tim podrazumevam sve one supermene kao...koji su u javnosti, puno jaki, baš puno, puno jaki, sigurni u sebe, uglađeni, nasmejani...a između četiri zida, se osile nad ženskim čeljadetom. Izem ti, čojstva.

Pod tim podrazumevam, sve muškarce koji ne poštuju žene, koji ih vređaju, koji nisu zaštitnici i džentlemi. Ljudi beskarakterni i kičmenjaci.

Onaj koji te ostavi na vetrometini dok te svi pljuju, a u sebi zna da govoriš istinu. Onaj koji te ostavi da svi kenjaju po tebi, iako zna da si u pravu. Onaj kome je on sam važniji, iako zna da se ogrešio o tebe.

U mojim očima su svi to muškarci, koji mogu da te ostave na cedilu. I en još to, nego da pripomognu, da se vatrica zapali na kojoj se ti pržiš, kao neko svinjče na ražnju.

Takvi u meni proizvedu, bes, ljutnju. Prezir. Takvi mi se gade. i Od njih bih mogla i fugurativno i bukvalno, da (se) / (is) povraćam, toliko nemam oči da ih vidim. U meni se onda oped pete pa do korene tačke glave, sljušti takva količina ogorčenosti, da bih ih mogla "udaviti" u čaši vode.

To su mi svi oni jako jaki na rečima, prodavci magle, baljezgači u prazno i nuđenje lakih rešenja, opcija i predloga koji nemaju niti podlogu niti potporu, ni sada ni u budućnosti.

Kenjci su mi svi oni koji obećavaju šta ne osećaju. Koji nemaju jednu konstantu i doslednost u ponašanju, odanost i čestitost uma.

To su mi ti...puno "jaki" u svemu. Samo na "javi".

A kada treba da se istupi...onda ih nigde nema. Jer su već davno, davno...u magli.

:bye:
Tesko ces Jeco naci one koji drze do kakvog takvog kontinuiteta, svet je koncipiran na interesima, na sebicnosti, shodno tome odnosi medju ljudima variraju, tako da takva konstantnost i doslednost ne moze da opstane.

Kada za nekog muskarca smatrate da je sonja, slabic, mekusac, pi*kica, sta vec?
Jeste mozda bile u vezi sa takvim muskarcem i kako je to funkcionisalo?

Moze li zena uopste da voli slabica, tj. da joj jedan slabic bude privlacan, zanimljiv?
Sta cini muskarca beskicmenjakom, slabicem, sonjom itd?
:) Nesto mi legle tvoje teme.Za mene je sonja,mekusac onaj muskarac koji ne ume da zastiti svoju lepsu polovinu.Onaj ko je pritom neodgovoran prema sebi,prema drugima,radije se povlaci kada treba birati kada je stani pani vreme za akciju,za povuci poteze.Onaj koji staaaalno kukumavci,i trazi paznju,a sam ne nudi nista pa imas utisak da se re radi o detetu nego o odrasloj osobi.Zahtevan,bez karaktera.

Tesko ces Jeco naci one koji drze do kakvog takvog kontinuiteta, svet je koncipiran na interesima, na sebicnosti, shodno tome odnosi medju ljudima variraju, tako da takva konstantnost i doslednost ne moze da opstane.

Hoću. Nego šta ću. Ja duboko verujem u to, jer i dalje neumorno istrajavam u tome i istrajavaću, sve dok mi ne dosadi. :)

Šalu na stranu, ja duboko verujem da stvarno hoću. Jednog dana, mora. Ona prava, pravcata prilika, gde neko neće odustati od tebe, na jedan zdrav, smeo i karakteran način, taman svet da se urušava. Ja jednog dana moram dobiti tu pravu šansu, pa kad god da stigne. Duboko verujem da ako iksreno i istinski želiš, jednog dana, to mora da se manifestuje, da i onaj og fore kaže: "Aaman, driblao sam je najstrašnije s kojekakvim iskušenjima i bila je spremna da ostane sama ili da zaista bude ono što je po meri srca njenog, evo ti sestro slatko, da i ti malo uživaš. " :) Karikiram malo, ali na to se svodi poJenta.

A da li će tako i biti, to ja ne mogu da znam. Znaš kako ja kažem, kada pišem tu : "Ja ću naći ono šta tražim. Ako ništa drugo - umreću pokušavajući. "

Samim tim, već uspeh biće taj i po tome, što neću pokleknuti i izdati ono šta sam. Pa kako mi bude. :)

:bye:

Back