Kada i kako ste se osamostalili

Bilo mi je relativno lako jer imam stan u Beogradu.
Studirao sam jednu godinu na filološkom ali sam napustio, nisam mogao da se posvetim.
Finansijski sam se osamostalio sa 22, tačnije tad sam zaradio prvu platu.
Sreća pa nemam ništa sa računima, hranom i ogrevom pa mogu da iskuliram mesec, dva između poslova.
Pre toga sam voleo da radim letnje poslove, moji još malo poguraju i imam za more, Prag, Amsterdam...

Bilo mi je relativno lako jer imam stan u Beogradu.
Studirao sam jednu godinu na filološkom ali sam napustio, nisam mogao da se posvetim.
Finansijski sam se osamostalio sa 22, tačnije tad sam zaradio prvu platu.
Sreća pa nemam ništa sa računima, hranom i ogrevom pa mogu da iskuliram mesec, dva između poslova.
Pre toga sam voleo da radim letnje poslove, moji još malo poguraju i imam za more, Prag, Amsterdam...
fino, fino. mnogo je lakše kad imaš svoj stan, nema frke oko kirije i te gluposti. nije lako ali se izgura, je li da? :D

šta si radila tada? je li bilo cimanje odjednom sve te obaveze? :D
Ili je bilo: Oh, Bože, nema više da me smaraju matorci i da me koriguju :D
Bila je vec tema slicna ali cu ponoviti... :)
Jedva sam cekala, a ne znam...nikada nisam dozivljavala da me smaraju, moji razlozi za odlazak su bili drugaciji...
Ne kazem pozitivniji, razliciti...
Radila sam sta sam stigla, nisam birala poslove, bilo je dana kada sam isla na 10tak konkursa...tada su bili samo mali oglasi u novinama...i studirala usput...placala sama stan, hranu, studije...

Kad odes u vojsku koje sada nema zavrsio si poso,ko ide na fax moze i raditi nesto bar za dzeparac,preko leta sezonski poslovi i vec si se skinuo matorcima s grbace,a onaj trip da zivis sam po svaku cenu,ne bajo za to nisi sigurno sposoban ako potenciras da si zreo

Back