B BG1109 Primećen član Poruka 793 17.07.2007. u 20:48 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #26 efendi.Grof: Ne nego sam jeo Jaffa keks i jeo burek sa mesom i pio borovnicu! Kliknite za proširenje... E bre, samo što sam jeo.
efendi.Grof: Ne nego sam jeo Jaffa keks i jeo burek sa mesom i pio borovnicu! Kliknite za proširenje... E bre, samo što sam jeo.
E efendi.Grof Obećava Banovan Poruka 60 17.07.2007. u 20:50 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #27 Pijanista: Ајд' на спавање аветињо. Коко можеш тако пјан типкат по тастатуру јадо. Ајд' на спавање прије но те опет банују душмани. Kliknite za proširenje... Bogumi ja sam ti ka sirak bez idje ikoga. Mene su ti sve kupili Rusi.A I Ruskinje na qurac ih nabijem. p.s. Izvini Jomini što malo psujem, omaklo se!
Pijanista: Ајд' на спавање аветињо. Коко можеш тако пјан типкат по тастатуру јадо. Ајд' на спавање прије но те опет банују душмани. Kliknite za proširenje... Bogumi ja sam ti ka sirak bez idje ikoga. Mene su ti sve kupili Rusi.A I Ruskinje na qurac ih nabijem. p.s. Izvini Jomini što malo psujem, omaklo se!
E efendi.Grof Obećava Banovan Poruka 60 17.07.2007. u 20:52 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #28 I Izvinjvam se rusofilima odje . Eremita i Jerry ne brinite ima još Ruskinja, ako hoćete mogu da vam nabacim, ali košta ( 10 E)!
I Izvinjvam se rusofilima odje . Eremita i Jerry ne brinite ima još Ruskinja, ako hoćete mogu da vam nabacim, ali košta ( 10 E)!
Enfroz2891. Iskusan Banovan Poruka 5.907 17.07.2007. u 21:19 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #29 I Staljin i Hitler su se voleli do 41. Isti qurac i sa Milom i Stipom.
adem_ks Buduća legenda Banovan Poruka 33.624 17.07.2007. u 23:16 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #30 efendi.Grof: I Izvinjvam se rusofilima odje . Eremita i Jerry ne brinite ima još Ruskinja, ako hoćete mogu da vam nabacim, ali košta ( 10 E)! Kliknite za proširenje... mos im nabaciti neku za 5 e. i tako se nece dugo zadrzati
efendi.Grof: I Izvinjvam se rusofilima odje . Eremita i Jerry ne brinite ima još Ruskinja, ako hoćete mogu da vam nabacim, ali košta ( 10 E)! Kliknite za proširenje... mos im nabaciti neku za 5 e. i tako se nece dugo zadrzati
pumps Ističe se Banovan Poruka 2.329 17.07.2007. u 23:26 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #31 e, a dje sam ja u svemu tome? A ja treba da masturbiram jeli? ps Ti brat Krasnici, da mi nabacish onu Miss Albania
e, a dje sam ja u svemu tome? A ja treba da masturbiram jeli? ps Ti brat Krasnici, da mi nabacish onu Miss Albania
E efendi.Grof Obećava Banovan Poruka 60 17.07.2007. u 23:52 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #32 adem_ks: mos im nabaciti neku za 5 e. i tako se nece dugo zadrzati Kliknite za proširenje... Imam jednu, odlično zna politiku.............Krejt!
adem_ks: mos im nabaciti neku za 5 e. i tako se nece dugo zadrzati Kliknite za proširenje... Imam jednu, odlično zna politiku.............Krejt!
adem_ks Buduća legenda Banovan Poruka 33.624 18.07.2007. u 00:09 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #33 pumps: e, a dje sam ja u svemu tome? A ja treba da masturbiram jeli? ps Ti brat Krasnici, da mi nabacish onu Miss Albania Kliknite za proširenje... pa ti ne znas da se zasitis, isti si ko... ja
pumps: e, a dje sam ja u svemu tome? A ja treba da masturbiram jeli? ps Ti brat Krasnici, da mi nabacish onu Miss Albania Kliknite za proširenje... pa ti ne znas da se zasitis, isti si ko... ja
Enfroz2891. Iskusan Banovan Poruka 5.907 18.07.2007. u 01:09 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #34 A da se vas dvojica medjusobno ispomognete? Samo ideja...
adem_ks Buduća legenda Banovan Poruka 33.624 18.07.2007. u 01:15 - KADA ĐETIĆ PRIMA GOSTE #35 Enfroz2891.: A da se vas dvojica medjusobno ispomognete? Samo ideja... Kliknite za proširenje... moras naci nekog drugog, nama je dosta moja misica [vis da nisam ljubomoran]
Enfroz2891.: A da se vas dvojica medjusobno ispomognete? Samo ideja... Kliknite za proširenje... moras naci nekog drugog, nama je dosta moja misica [vis da nisam ljubomoran]