- Poruka
- 239
Поново сам се заљубила
Често постоји само један разговор између афере и раскида. Али када је право време за тај разговор?
Често постоји само један разговор између афере и раскида. Али када је право време за тај разговор?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može li kazati na nekom drugom jeziku, ili mora na n(j)emačkom baš?kad obezbjedis hranu i stan kod novog frajera...onda kazes muzu auf wiedersehen...
slatko zvuci na njemackom..Može li kazati na nekom drugom jeziku, ili mora na n(j)emačkom baš?![]()
aha, samo toslatko zvuci na njemackom..
Odma, spasi čoveka.Поново сам се заљубила
Pa baš će te što preskaču sa q na q da razmišljaju o sitnicama kao što je brak.Uvek podržavam žene da pređu na bolji k***c, ali ne i kad su u braku. Wtf
a prelazak na bolji ***** se svodi preko gledanja u hlace...Uvek podržavam žene da pređu na bolji k***c, ali ne i kad su u braku. Wtf
Uvek podržavam žene da pređu na bolji k***c, ali ne i kad su u braku. Wtf
Поново сам се заљубила
a kada te ulovi u krevetu sa ljubavnikom!Поново сам се заљубила
razvedi se. pa se udaj da i tebe neko šutne.Поново сам се заљубила
Али када је право време за тај разговор?
Amin!Nikako pre konsultacije na forumu.
Поново сам се заљубила
Ако. Само нек си ти жива и здрава.Поново сам се заљубила
Gde je razlika?Uvek podržavam žene da pređu na bolji k***c, ali ne i kad su u braku. Wtf
pa u q....cuGde je razlika?
Gde je razlika?