Када ће Вучић да најави хапшење Карића?

Када ће Вучић да најави хапшење Карића?

• Само што није

• Никада јер га он финансира

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Видим све нешто најављује ,чак се најваљује и нова Сабља , а када ће Карић на списак .Није ваљда Русија толико далеко :think:

Шта ви мислите ,оће скоро?

Неће никада јер је Богољуб Карић један од највећих финансијера СНС.

Богољуб ће, када дође у Србију, на суду бити ослобођен, по наредби својих коалиционих партнера, као и Џајић што ће бити ослобођен.

Poslednja izmena:
Valjda prvo Miloševićevi, i oni su u Rusiji. Po redu koleginice.

Милошевић , по ком основу они да се хапсе ?

Зар Вучић који је толике сузе пустио на гробу покојног председника да му хапси породицу .Мада све је могуће али овде је тема о Карићу

Неће никада јер је Богољуб Карић један од највећих финансијера СНС.

Богољуб ће бити на суду ослобођен, по наредби својих коалиционих партнера, као и Џајић што ће бити ослобођен.

Па то знам ја али ето најваљују нову САБЉУ па реко да неће и Карића хапсити ,Вучић лично!

Милошевић , по ком основу они да се хапсе ?

Зар Вучић који је толике сузе пустио на гробу покојног председника да му хапси породицу .Мада све је могуће али овде је тема о Карићу

Misliš na pokojnog bi bivšeg predsednika?
E, ako nema osnova za njihovo hapšenje, onda je u redu. neka ih, neka rade ljudi i pošteno zaruđuju.

Па то знам ја али ето најваљују нову САБЉУ па реко да неће и Карића хапсити ,Вучић лично!

Ма каква Сабља, најављују они, али само најављују, најављују, најављују, а још нисмо чули ни који је то министар саветовао гангстера Луку Бојовића да напусти Србију, пих.

Back