Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Видим све нешто најављује ,чак се најваљује и нова Сабља , а када ће Карић на списак .Није ваљда Русија толико далеко 
Шта ви мислите ,оће скоро?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим све нешто најављује ,чак се најваљује и нова Сабља , а када ће Карић на списак .Није ваљда Русија толико далеко
Posle Dacica.
Kakvog Karica....pa on je priprosti amater za pojedine iz vlasti![]()
Мислим када се Вучић толико хвали и најављује хапшења ,када ће Карића ?
Valjda prvo Miloševićevi, i oni su u Rusiji. Po redu koleginice.
Мислим када се Вучић толико хвали и најављује хапшења ,када ће Карића ?
Неће никада јер је Богољуб Карић један од највећих финансијера СНС.
Богољуб ће бити на суду ослобођен, по наредби својих коалиционих партнера, као и Џајић што ће бити ослобођен.
Valjda prvo Miloševićevi, i oni su u Rusiji. Po redu koleginice.
Милошевић , по ком основу они да се хапсе ?
Зар Вучић који је толике сузе пустио на гробу покојног председника да му хапси породицу .Мада све је могуће али овде је тема о Карићу
Da uhapsi svog koalicionog partnera... a koji je to postao samo zato sto je g. Diploma diplomirao tamo... Ne, to se ne dogadja.
Марко и његова мајка се никада неће вратити у Србију.
Па то знам ја али ето најваљују нову САБЉУ па реко да неће и Карића хапсити ,Вучић лично!
Колико видим нико га и не спомиње .
Мислим и Карић је опљачкао државу али док финансра СНС , слободан је као птица
Мислим и Карић је опљачкао државу али док финансра СНС , слободан је као птица
комунисткиња ради посао, она зна да је комунизам мртав у европи и да сваки напад комуниста на неког у ствари јесте реклама ономе који је циљ напада.