KADA ĆE ČEDOMIR JOVANOVIĆ ODGOVARATI ZA IZVOĐENJE ĐINĐIĆEVIH UBICA IZ ZATVORA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamo samo Ceda sme da "vlada" . Ceda i niko vise,zna ceda citao je Sekspira (ako ne laze zavrsio je dramaturgiju) .kod njih vazi pravilo cim mu se neko prlblizi izbaci ga iz stranke ili zavrsi kao Micunovic (Djinjic-Micunovic) , Labus (Dinkic-Labus) , itd. Svi znaju kako se DS cepala i koje su se stranke iz nje izrodile(Samo je Ceda najkrvaviji). To ti je kao puzzle sad nase politicare da krenes da slazes slopices jednu veliku sliku . Ruznu sliku.

Čedomir Jovanović (rođen 13. aprila 1971. godine u Beogradu) je dramaturg, predsednik Liberalno-demokratske partije i poslanik u Parlamentu Srbije.
Diplomirao je dramaturgiju na katedri za filmski i TV scenario i dramaturgiju Fakulteta dramskih umetnosti, Univerziteta umetnosti u Beogradu. Tokom studiranja je radio kao novinar, za nekoliko beogradskih redakcija, agencija, radio i TVstanica.

Beba Popović - kreator prljavog rata
"Na čelu tog Biroa za komunikacije je Vladimir Popović Beba, njegov najbliži saradnik je Goran Vesić. Goran Vesić i Vladimir Popović Beba direktno drže pod kontrolom neke televizije, a nekima nameću sopstvene stavove i lansiraju raznorazne laži, neistine, i tako obmanjuju javno mnjenje i nanose udarce političkim protivnicima. To je činjenica. Nabavili su aparat za prisluškivanje i imaju ga na raspolaganju. Ako su ga proteklih dana premestili na neko drugo mesto, to ništa ne menja u suštini, ta aparatura za prisluškivanje paralelno je nabavljena i surčinskoj mafiji.
I u Surčinu se nalazi jedan od centara za prisluškivanje - to su prave parapolicijske organizacije. U onoj zemlji u kojoj se, pored zvanične policije ogrezle u kriminalu i pod kontrolom mafije, pojave i parapolicijske organizacije - neophodna je intervencija vojske po nalogu civilnih organa države da bi se te stvari eliminisale iz političkog života i da bi se zaštitio ustav. To je do kraja jasno."

Čedomir Jovanović (rođen 13. aprila 1971. godine u Beogradu) je dramaturg, predsednik Liberalno-demokratske partije i poslanik u Parlamentu Srbije.
Diplomirao je dramaturgiju na katedri za filmski i TV scenario i dramaturgiju Fakulteta dramskih umetnosti, Univerziteta umetnosti u Beogradu. Tokom studiranja je radio kao novinar, za nekoliko beogradskih redakcija, agencija, radio i TVstanica.

A koga ovo interesuje?

Beba Popović - kreator prljavog rata
"Na čelu tog Biroa za komunikacije je Vladimir Popović Beba, njegov najbliži saradnik je Goran Vesić. Goran Vesić i Vladimir Popović Beba direktno drže pod kontrolom neke televizije, a nekima nameću sopstvene stavove i lansiraju raznorazne laži, neistine, i tako obmanjuju javno mnjenje i nanose udarce političkim protivnicima. To je činjenica. Nabavili su aparat za prisluškivanje i imaju ga na raspolaganju. Ako su ga proteklih dana premestili na neko drugo mesto, to ništa ne menja u suštini, ta aparatura za prisluškivanje paralelno je nabavljena i surčinskoj mafiji.
I u Surčinu se nalazi jedan od centara za prisluškivanje - to su prave parapolicijske organizacije. U onoj zemlji u kojoj se, pored zvanične policije ogrezle u kriminalu i pod kontrolom mafije, pojave i parapolicijske organizacije - neophodna je intervencija vojske po nalogu civilnih organa države da bi se te stvari eliminisale iz političkog života i da bi se zaštitio ustav. To je do kraja jasno."

Odakle je ovaj citat?

Original postavio Vanja R. Pogledaj poruku
Tamo samo Ceda sme da "vlada" . Ceda i niko vise,zna ceda citao je Sekspira (ako ne laze zavrsio je dramaturgiju) .

pa da coveku potvrdim!

Ti si mu neki biograf ili sta :lol: , Kada je diplomirao dok je bio potpresednik vlade ? Kod nas je tesko diplomirati ,a posebno tako ekzaktnu nauku (vidje li ti sta se desi sa pravnicima po grckoj sa "katedre" u kragujevcu) . Nego covek te pita a i mene interesuje odakle ti ovaj delimicno crveno boldovan komentar o Goranu i Bebi?

Ti si mu neki biograf ili sta :lol: , Kada je diplomirao dok je bio potpresednik vlade ? Kod nas je tesko diplomirati ,a posebno tako ekzaktnu nauku (vidje li ti sta se desi sa pravnicima po grckoj sa "katedre" u kragujevcu) . Nego covek te pita a i mene interesuje odakle ti ovaj delimicno crveno boldovan komentar o Goranu i Bebi?

nisam mu biograf vec protivnik
a ovo sam postavio na temu u vezi neobrazovanih radikala,pa sam isto postavio i za Zorana Zivkovica da je zavrsio Visu ekonomsku u Beogradu a bio je premijer.

Kao sto sam i jutros rekao da je Tadic pozvao DSS+NS da se vrate evropskim vrednostima.
Pa mi nije niko verovao.Mozete na zvanicnom sajtu Ds da se uverite!

pa on poziva dss+ns odavno... Od kada je kosovo postalo nezavisno, ja sam ti poverovao i meni je to logicno jer je to rekao vec 20 puta...

Pozvao je i ldp da promeni politiku prema kosovu, ali mrka kapa da cemo da lazemo narod i mi :D

Znaci kao i obicno izmisljen tekst :D tako sam i ocekivao

Nije izmisljen postoji i datiran je na 2002 godinu (prilicno star interviu) http://www.patriotmagazin.com/arhiva/0023/media/001.htm . tekst je pre ubistva premijera a pominju se neke stvari koje su ostale neodgovorene ili preskocene tokom procesa. Ljudi koji su tada krojili politiku a nestali odmah posle sablje. Beba , Goran V. itd. nisam ctao samo sam preleteo okom kasno je ...

Nije izmisljen postoji i datiran je na 2002 godinu (prilicno star interviu) http://www.patriotmagazin.com/arhiva/0023/media/001.htm . tekst je pre ubistva premijera a pominju se neke stvari koje su ostale neodgovorene ili preskocene tokom procesa. Ljudi koji su tada krojili politiku a nestali odmah posle sablje. Beba , Goran V. itd. nisam ctao samo sam preleteo okom kasno je ...

Nije Beba nestao posle sablje, covek se samo povukao... Tu je i do sada nije izgubio ni jedan sudski proces a dobio je mnogo... Ako neko misli da moze da ga optuzi na nesto neka ga tuzi... ali...;););)

Nisam ni ja stigao, umoran sam da citam ceo tekst veceras, pogledacu sutra, od naslova mi deluje kao jos jedna srs laz ali hajde, mozda je vredno paznje ;)

Nije Beba nestao posle sablje, covek se samo povukao... Tu je i do sada nije izgubio ni jedan sudski proces a dobio je mnogo... Ako neko misli da moze da ga optuzi na nesto neka ga tuzi... ali...;););)

Nisam ni ja stigao, umoran sam da citam ceo tekst veceras, pogledacu sutra, od naslova mi deluje kao jos jedna srs laz ali hajde, mozda je vredno paznje ;)

Datirano je 2002 to je godina dana recimo pre 12.03.2003 mada verovatno ima i ozbiljnijih indikacija o pozadini atentata kojim ce neko nekada morati da se pozabavi.

pa ko da ga osudi,kada je tako mocan!

Ko nam je ministar pravde Petrovic DS

zgubio imanje zbog otključanog „stojadina”

Vladimiru Gutiću (47) iz mačvanskog sela Ribari, oduzeti kuća i okućnica, jer je ostavio ključeve u kolima kojima su lopovi izazvali udes sa teškim posledicama
Vladimir Gutić: Najavljuje da će sutra, u 10 ujutru, započeti štrajk glađu pred zgradom Okružnog suda u Šapcu Foto M. Mijušković

Šabac – Zbog saobraćajke u kojoj nije učestvovao, porodica Vladimira Gutića (47), iz mačvanskog sela Ribari, ostala je bez krova nad glavom. Ovo je posledica pravosnažnog sudskog rešenja, kojim je Gutiću naloženo da plati 3,2 miliona dinara odštete, jer nije valjano obezbedio automobil kojim je izazvan udes! Na prvoj licitaciji niko se nije pojavio, ali je na ponovljenoj, 8. aprila ove godine, advokat oštećenih kuću i okućnicu preuzeo po umanjenoj ceni od 2,93 miliona dinara!

Saobraćajnu nesreću, u kojoj su teško povređeni Zoran Vasić i Danijela Jovanović, izazvao je 1994. tada maloletni Slobodan Bjekić. „Zastavu”, koju je uzeo iz dvorišta Gutića bez odobrenja, Bjekić je vozio pod dejstvom alkohola, a oboje povređenih ostali su delimično nesposobni za rad.

– Pošto je bio maloletan, Bjekiću je sud izrekao vaspitnu meru, a meni je 2003. presuđeno da oštećenima platim nadoknadu od 3,2 miliona dinara, jer, kao vlasnik, navodno, nisam preduzeo potrebne mere obezbeđenja: u automobilu su ostali ključevi. Nije pomoglo ni to što u vreme saobraćajke nisam uopšte ni bio u Srbiji, već u Rusiji – kaže Gutić.

Objašnjava, dalje, da je u to vreme u Rusiji radio „na crno” građevinske poslove, zbog čega se nije pojavljivao na ročištima. Kaže da ga je njegov tadašnji advokat ubeđivao da će sve biti u redu, ali se kasnije se ispostavilo da ni on nije dolazio na suđenja.

– Advokat čak nije podneo ni prijavu protiv Bjekića zbog krađe vozila, jer ga je lično poznavao – ogorčen je Gutić.

Ne krije da se od supruge Zore razveo 2003, kada je stigla presuda. Svu imovinu, tom prilikom, preveo je na nju i sinove Jovana i Zorana. Na temeljima stare, Zora je 2005. godine napravila drugu kuću, ali je sud ovaj razvod proglasio fiktivnim pa je Gutićima oduzeo novu zgradu.

– Pogledajte me na šta ličim, a do pre dva meseca imao sam 100 kila. Zora se takođe pretvorila u senku. Priča da će se obesiti... Išao sam da obiđem decu, pošto se plašim kako će sve ovo podneti – kroz suze govori Gutić. Vladimir još kaže da je sud i Bjekićima naložio da plate određenu odštetu, ali su oni svu imovinu preveli na tetku, pa i dan-danas žive u istoj kući. Najavljuje da će u četvrtak, u 10 ujutru, započeti štrajk glađu pred zgradom Okružnog suda u Šapcu. Pred sud će doći i njegovi sinovi Jovan i Zoran.

@karpos, kako je to sada beba toliko mocan? Mocniji od premijera? :roll:

Mocniji od Miskovica?

Ivane015 ti kad skrenes s teme skrenes , kakve miskovic ime veze sa celom pricom (osim sa tvojim avatarom :D) , a premijara i Djeliceva tetka preglasava :lol::lol::lol: Doci ce valjda neko ko me je stalo da sazna/mo ko (nam) ubi premijera Misao slobodnog coveka Meni je stalo !!!

Ivane015 ti kad skrenes s teme skrenes , kakve miskovic ime veze sa celom pricom (osim sa tvojim avatarom :D) , a premijara i Djeliceva tetka preglasava :lol::lol::lol: Doci ce valjda neko ko me je stalo da sazna/mo ko (nam) ubi premijera Misao slobodnog coveka Meni je stalo !!!

Pa beba je tako mocan, da iako otvoreno napada Kostunicu i Miskovica njih dvojica ne mogu nista da mu urade :roll:

Naslov teme, a i sadrzaj nemaju veze sa logikom, jos ces mi reci da ih dss stiti od dss i ja treba da verujem u to?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back