MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
jacques:e ovo lici kao da ce biti prebaceno na romantiku![]()
lep ti novi avatar
@tema
kada shvatis da si je zauvek dobio ili izgubio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jacques:e ovo lici kao da ce biti prebaceno na romantiku![]()
....ako nemozes da ih pobedis ti im se pridruzi...milckych:Kada znate da je nesto nepovratno izgubljeno i da se za to nema vise svrhe boriti???
Ovo se odnosi na sve aspekte zivota,mada se mozete bazirati i samo na jlubav,ako to zelite...Ako vas je ovo pitanje zaintrigiralo i ako mislite da ima smisla-pisite!Pozz!!!!! :-)
...ha .ha..ha..ma sta mi naprica...Jedi Master:ali jedino u ratu i ljubavi nema pravila...
november child:..ali to je tuzno..
..nichija borba za neshto shto ne bih pruzila i sama me ne bi navela da se menjam..
..sve shto bih borbom dobila ne bi bilo zbog mene, vec zbog moje borbe za to..
..ljubav nije borba..
AntunTun:kad prvi put prdne u mom drushtvu???...tad nema svrhe vishe boriti se...tad treba da se uzhiva u miru???...jao sve kapiram otvorilo mi se tretje oko...
E pitanje je komplikovano. Prestanak borbe za nekog ko je u znaku bik - tesko ... ali recimo da je to kad smo nemocni tj kad nesto vise ne zavisi od nas nego od nekog ili neceg drugog... A za sve ostalo borim se dok ne dobijem ili ne ostvarim to sto sam zamislila.milckych:Kada znate da je nesto nepovratno izgubljeno i da se za to nema vise svrhe boriti???
Ovo se odnosi na sve aspekte zivota,mada se mozete bazirati i samo na jlubav,ako to zelite...Ako vas je ovo pitanje zaintrigiralo i ako mislite da ima smisla-pisite!Pozz!!!!! :-)
L))L:Od kako znam za sebe,vecito se borim za nesto!Imam kretenski obicaj da kazem sve sto mislim,pa se borim za svoje stavove, da kazem sta cu uraditi,pa se borim dok ne postignem.OK, kompenzacija je postignuto,ali mnogi cute i rade sta im volja,a ako ne postignu,zabole ih i nadju drugi hir.KO JE ONDA LUD? KANDA JA,ALI NEPOSUSTAJEM JBG