Kada bi se ponovo udavale

Da sam zensko ne bih se udavao osim za posebne prilike,

Da, za nekog posebnog. :)
Za ljubav i sex samo odabrani primerci. :p

Kada sam posla na studije dodje moja baka Jelena kod nas i kaze mi:"Znas, ti si sad velika devojka i na tom fakultetu ces upoznati razne muskarce...ne daj svakom. Samo ponekom!" :) :) :) Mama izletela iz kuhinje sva zgrozena i njoj:"Sta ti to pricas detetu?!?" A baba ce:"Hajde, hajde, sta se ti pravis fina. Kao da ne znas kako to ide. Pipine te ovde, pipne te onde i ti gotova!" :) :) :)

Istina, sve slepci samo na pipanje.

- - - - - - - - - -

Baka je u pravu nikako ne davati na pipanje.

Ako vec mora onda tek onome ko zna da razgrne sagleda sa svih strana i donese odgovarajuci zakljucak.

Baka je uzaludno davala savete. Ja sam tu drugacija. :) Nista, nista, niko mi se ne svidja, nigde neke fizicke reakcije na bilo koga... pa kad me je oshamutilo kad sam ga videla...uhvatila se tog jednog, pa ko dete na tresnju.

Mislim da su to preporuke iz vremena kad je bilo bitno po svaku cenu održati brak jer ženama garantuje sigurnost, možda čak i status. Ostalo među onima koje nalaze veće zadovoljstvo u taktiziranju i kontroli koja im ona daje, nego u bilo čemu drugom.
Verujem da ima žena kojima to prirodno ide, ili je mit da one postoje...

Takvo misljenje je cista zabluda u momentima neimastine. Iz iskustva mogu reci da su sve takve "uvijek i uslovno" zazalile. Novac zaista nije najbitniji u zivotu. To znaju oni sto ga imaju.
Danas se razvedu sa stavom "necu nikoga da trpim, ne moram" i onda nakon dve godine piste od samoce :). Nisam jednom bio u drustvu takvih "neshvacenih" osoba.

Misljenja sam da je drustvo danas u mnogome zbunjeno. Svi znaju sta zele ali ne znaju "kako".

- - - - - - - - - -

Brak - parče papira...
Ljubav - uvek lepa, uvek nova, uvek magična, al treba je pronaći (nemoj da budete lenji i plašljivi)
(nemam dece - tako da je ovo iz moga ugla)

Upravo. Prije 2 mjeseca pricam sa kolegicom na tu temu (ona je po profesiji psiholog) i konstatujemo da zaista "ne treba biti sa svakim"...da vrijedi cekati na pravu osobu.

Back