Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.260
Edicija ''Lude noći Krstarice''
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Edicija ''Lude noći Krstarice''
![]()
Takvih teško da ovde ima. 2012e bi dobila gomilu takvih mišljenja.
Postoji svašta po belom svetu, bionička ruka bolja od prave, roboti ljubimci ali naš Predsednik se kiti tuđim perjem. Voli on tako malo.Pitala sam jer mi je besmisleno da se priča o robotima koji rade dostavu kao Glovo i Wolt.
Mi smo kao zemlja udaljeni beskrajno mnogo od robota koji bi radili dostavu, ili nešto drugo.
Da li ti roboti postoje u Japanu? Ako postoje, ok, to je velika i bogata zemlja.
Mi to nismo. Ali, neću da širim temu dalje..
Nigde nisam pomenula procente već pišem o mišljenju većine ljudi.Taj mozak koji veruje u gluposti da bez opozicije može imati 56% je nefunkcionalan.
Ma jok, to bilo kameno doba, nije bilo medija, tv.. samo pećine i toljage izgledaobžekšn jor ana
tad nije bilo mobilnih da se slika
samo pejdžer
dakle mora na "majke mi"
kakvi smo to ljudi postali ako REČ ne vredi ništa?
Ajde, ko je pre 100 i vise godina verovo da ce neke gvozdene masine zameniti konje i volove. A ko zna kakav ce svet izgledati za 100 godina...
A ona hodočašća do Strazbura i Brisela? Mnogo ste isti."Oni" - su, u stvari - vaši eUropejci, oni koji se slažu sa tvojim Vrhovnikom da eU nema alternativu.
Zato i koriste isti rečnik...
Na osnovu čega se boduju narativi i određuje onaj obavezan?Ma jok, to bilo kameno doba, nije bilo medija, tv.. samo pećine i toljage izgleda
p.s. zavisi čija REČ .
Не дрогирам се и нисам болесна , али памтим када су линчовали старце на дан ослобођења Београда 20 Октобра 2000 године .
Брутално су тукли старце и старице и псовали их и вређали , то су радили отпораши Поповића Срђе и сада главни коловођа ДС Миливојевић лично је тукао старце и старице који су се нашли тај дан на улици .
Sa Lomparom i treba tako. To je jedna budaletina koja ima isti narativ koji nas je upropastio 90ih.Ako bi oni pobedili potukli bi se između sebe već trećeg dana,
Pogledaj ti taj primitivni rečnik kojim oni sada komuniciraju međusobno
Pogledajte prilog 1760872
No my friend, vama su pomagali Deutschland i Klinton.Sa Lomparom i treba tako. To je jedna budaletina koja ima isti narativ koji nas je upropastio 90ih.
Čovek je demokratskih uverenja. Narativ nije bitan.Sa Lomparom i treba tako. To je jedna budaletina koja ima isti narativ koji nas je upropastio 90ih.
Patetik jeftin bot on ignoreауторска тема
Одгледах неки интервју са председником Србије и видим да припрема изборе у скорије време и онда ме обузе нека језа , тиха и стравична језа
као неки благи наговештај хаоса који долази полако .
А шта ако они поново као 5 Октобра 2000 године фалисфикују изборе , изврше државни удар и отму нам Србију ?
Прошли пут су украли изборе и прогласили победу , затим извршили државни удар и уништили доказе о својој "победи "
А шта ако поновно то покушају да ураде , шта ће бити са нама , са Србијом ?
Ако не знамо шта ће бити , знамо бар шта је било и шта су једном урадили Србији и српском народу , довели су нас до нестанка , потпуног суноврата и распада и поново ће урадити исто , ако икада добију прилику .
Њихова победа је пораз за Србију , они би победили , али би изгубила Србија .
Сумирајући владавину ДОСа почетком 2000 година видимо да су правили хаос , пљачкали државу , потеривали људе , хапсили српске хероје , правили од српског народа колективне ратне злочинце , бацали Србију и српски народ на колена .
Нису дозвољавали да постоји термин српска жртва , него само српски ратни злочинац .
Затварали су фабрике а своје тајкуне гурали да их опљачкају и запоседну , државу су покрали и направили приватни тајкунски рај .Сваки досовски тајкун који данас има своје империје стекао их је захваљујући ДОСу и ДОС политичарима .
Затварали су фабрике и раднике терали гладне на улице и сада би поново то да раде .
ако би они победили силом или милом једини губитник би била Србија и српски народ .
Konacno da se nesto preduzmeAko ne postaviš link ili bilo koji validni dokaz ove tvrdnje, brisaću takve postove kao lažne info. Hvala na razumevanju.
U pravu ne valja se drogirati ovo je sasvim dovoljno.Не дрогирам се и нисам болесна , али памтим када су линчовали старце на дан ослобођења Београда 20 Октобра 2000 године .
Брутално су тукли старце и старице и псовали их и вређали , то су радили отпораши Поповића Срђе и сада главни коловођа ДС Миливојевић лично је тукао старце и старице који су се нашли тај дан на улици .
Izuzetno je bitan. Basara:Čovek je demokratskih uverenja. Narativ nije bitan.
Pitala sam jer mi je besmisleno da se priča o robotima koji rade dostavu kao Glovo i Wolt.
Mi smo kao zemlja udaljeni beskrajno mnogo od robota koji bi radili dostavu, ili nešto drugo.
Da li ti roboti postoje u Japanu? Ako postoje, ok, to je velika i bogata zemlja.
Mi to nismo. Ali, neću da širim temu dalje..
Nigde nisam pomenula procente već pišem o mišljenju većine ljudi.
Sa Lomparom i treba tako. To je jedna budaletina koja ima isti narativ koji nas je upropastio 90ih.
Pa, ti si protiv Lompara zbog njegovih uverenja, dok sam ja zbog njegovih uverenja za njega.Izuzetno je bitan. Basara:
"Srpske politike nikad nisu u Srbiji. Uvek su preko Drine, donedavno i preko Dunava, uvek više brinu o „uspostavljanju suvereniteta Srba u Crnoj Gori“ (Lompar) nego o povraćaju suvereniteta države Srbije nad beogradskim stadionima, splavovima i nekim privatnim imanjima.
Fantom teritorijalnog integriteta (koji, je li, ide uz suverenitet) bacio je u totalni zasenak lične integritete građana Srbije. To napred (i uzgred) pomenuti Lompar - pretendent na studentski presto - ovako tumači: „bez spoljašnje slobode nema ni unutrašnje“ (valjda pod „unutrašnje“ misli na slobodu ličnosti)."
Ješić je komunistički smrad, ali nekim čudom ni takvom mu nije uspelo da bude gori od Vučića. Ti to znaš.Ja se molim Gospodu da ljude poput Ješića i onih koji
ga podržavaju drži na nivou kišne gliste i ne dozvoli
da ikad izbiju na površinu.
Takav rečnik upućen jednom profesoru univerziteta nije za ljude
već za besna pseta.
slaze kad zine!ауторска тема
Одгледах неки интервју са председником Србије и видим да припрема изборе у скорије време и онда ме обузе нека језа , тиха и стравична језа
као неки благи наговештај хаоса који долази полако .
А шта ако они поново као 5 Октобра 2000 године фалисфикују изборе , изврше државни удар и отму нам Србију ?
Прошли пут су украли изборе и прогласили победу , затим извршили државни удар и уништили доказе о својој "победи "
А шта ако поновно то покушају да ураде , шта ће бити са нама , са Србијом ?
Ако не знамо шта ће бити , знамо бар шта је било и шта су једном урадили Србији и српском народу , довели су нас до нестанка , потпуног суноврата и распада и поново ће урадити исто , ако икада добију прилику .
Њихова победа је пораз за Србију , они би победили , али би изгубила Србија .
Сумирајући владавину ДОСа почетком 2000 година видимо да су правили хаос , пљачкали државу , потеривали људе , хапсили српске хероје , правили од српског народа колективне ратне злочинце , бацали Србију и српски народ на колена .
Нису дозвољавали да постоји термин српска жртва , него само српски ратни злочинац .
Затварали су фабрике а своје тајкуне гурали да их опљачкају и запоседну , државу су покрали и направили приватни тајкунски рај .Сваки досовски тајкун који данас има своје империје стекао их је захваљујући ДОСу и ДОС политичарима .
Затварали су фабрике и раднике терали гладне на улице и сада би поново то да раде .
ако би они победили силом или милом једини губитник би била Србија и српски народ .