Када би они "победили" изгубила би Србија!

ауторска тема

Одгледах неки интервју са председником Србије и видим да припрема изборе у скорије време и онда ме обузе нека језа , тиха и стравична језа
као неки благи наговештај хаоса који долази полако .

А шта ако они поново као 5 Октобра 2000 године фалисфикују изборе , изврше државни удар и отму нам Србију ?

Прошли пут су украли изборе и прогласили победу , затим извршили државни удар и уништили доказе о својој "победи "

А шта ако поновно то покушају да ураде , шта ће бити са нама , са Србијом ?

Ако не знамо шта ће бити , знамо бар шта је било и шта су једном урадили Србији и српском народу , довели су нас до нестанка , потпуног суноврата и распада и поново ће урадити исто , ако икада добију прилику .

Њихова победа је пораз за Србију , они би победили , али би изгубила Србија .

Сумирајући владавину ДОСа почетком 2000 година видимо да су правили хаос , пљачкали државу , потеривали људе , хапсили српске хероје , правили од српског народа колективне ратне злочинце , бацали Србију и српски народ на колена .

Нису дозвољавали да постоји термин српска жртва , него само српски ратни злочинац .

Затварали су фабрике а своје тајкуне гурали да их опљачкају и запоседну , државу су покрали и направили приватни тајкунски рај .Сваки досовски тајкун који данас има своје империје стекао их је захваљујући ДОСу и ДОС политичарима .
Затварали су фабрике и раднике терали гладне на улице и сада би поново то да раде .

ако би они победили силом или милом једини губитник би била Србија и српски народ .

Не дрогирам се и нисам болесна , али памтим када су линчовали старце на дан ослобођења Београда 20 Октобра 2000 године .

Брутално су тукли старце и старице и псовали их и вређали , то су радили отпораши Поповића Срђе и сада главни коловођа ДС Миливојевић лично је тукао старце и старице који су се нашли тај дан на улици .
Sećam se i tih scena i evo ovog momenta osećam grč u stomaku od odvratnosti.

Sećam se kako su zatvarali fabrike i dobra, jaka preduzeća i ljude bukvalno ostavljali na ulici bez hleba gde su mnoge glave kuće i jedini izdržavaoci porodica dizali ruku na sebe zbog bezizlasnosti i nemoći.

Dok su dos jurišnici brzinski kupovali cele gaće, bez zakrpa, italijanska odela i nove zube.
Nije džaba Čeda spao na ove grane, sve u životu se poravna, Univerzum se postara za to.
Ovog frfljavog, debelog Milivojevića mi gadno i da komentarišem, ds je njegovim izborom zakucao poslednji ekser na svoje izvorno postojanje.

ауторска тема

Одгледах неки интервју са председником Србије и видим да припрема изборе у скорије време и онда ме обузе нека језа , тиха и стравична језа

А шта ако они поново као 5 Октобра 2000 године фалисфикују изборе , изврше државни удар и отму нам Србију ?

Прошли пут су украли изборе и прогласили победу , затим извршили државни удар и уништили доказе о својој "победи "

Ако не знамо шта ће бити , знамо бар шта је било и шта су једном урадили Србији и српском народу , довели су нас до нестанка , потпуног суноврата и распада и поново ће урадити исто , ако икада добију прилику .

Сумирајући владавину ДОСа почетком 2000 година видимо да су правили хаос , пљачкали државу , потеривали људе , хапсили српске хероје , правили од српског народа колективне ратне злочинце , бацали Србију и српски народ на колена .

Нису дозвољавали да постоји термин српска жртва , него само српски ратни злочинац .

Затварали су фабрике а своје тајкуне гурали да их опљачкају и запоседну , државу су покрали и направили приватни тајкунски рај .Сваки досовски тајкун који данас има своје империје стекао их је захваљујући ДОСу и ДОС политичарима .
Затварали су фабрике и раднике терали гладне на улице и сада би поново то да раде .

ако би они победили силом или милом једини губитник би била Србија и српски народ .
Deder, kada izlazi knjiga onog tvog drugara koji se 5. oktobra najeo drogiranih CIA sendviča pa od te droge poludeo i rušio Beograd?

obžekšn jor ana
tad nije bilo mobilnih da se slika
samo pejdžer
dakle mora na "majke mi"

kakvi smo to ljudi postali ako REČ ne vredi ništa?
Ti bi trebalo da se sećaš da su nekada ovde pisali i funkcioneri nekih političkih grupacija, ljudi koji su bili upućeni iz prve ruke u aktuelna dešavanja i da smo međusobno razmenjivali insajderske info koje se nisu objavljivale zvanično i sve dok je funkcionalisala kulturna komunikacija sve je bilo dobrodošlo i interesantno pre svega.

Godinama nisam svraćala ovde i osupnuta sam ovim što zatičem sada.
Ovo je bila najmnogoljudnija zajednica društvenih mreža, a svela se na vas nekoliko koje prepoznajem od ranije.
Šteta.

Ti bi trebalo da se sećaš da su nekada ovde pisali i funkcioneri nekih političkih grupacija, ljudi koji su bili upućeni iz prve ruke u aktuelna dešavanja i da smo međusobno razmenjivali insajderske info koje se nisu objavljivale zvanično i sve dok je funkcionalisala kulturna komunikacija sve je bilo dobrodošlo i interesantno pre svega.

Ovo je bila najmnogoljudnija zajednica društvenih mreža, a svela se na vas nekoliko koje prepoznajem od ranije.
Šteta.
pored ostalih i ona - ne da je drmala nego nije propuštala priliku
izvalili je po tim nekim info koje su mogli da znaju samo odredjeni

1753384460308.jpeg

Poslednja izmena:
pored ostalih i ona - ne da je drmala nego nije propuštala priliku
izvalili je po tim nekim info koje du mogli da znaju samo odredjeni

Pogledajte prilog 1760961
Sećam se i nje i još dosta njih iz raznih dos frakcija.
Sećam se i one botuše ds-a, često je dolazila pijana i pod supstancama koju sam najdobronamernije savetovala da se primiri u takvim stanjima jer da sam imala bilo kakve konkretne veze sa tom srankom, zabranila bih joj da botuje za nju, sranku, da je ne blamira.
Sećaš se Bizona i njegovih nervnih slomova, čak nije ni krio ko je, poslediplomac :malav:

Pa jedna mala, meni lično simpatična koja se slagala sa svima iako je botovala za dss i bila član?
E, ona je prosperirala od toga, finu funkciju je zaradila, to znam lično.
Nisu mi jasni ovi neki botovi što egzistiraju preko 20 godina kao sitne pljuckavice i još se jadni nadaju da će od toga nekako da se ovajde al' šta da im radiš, njihov problem.
Lepa vremena nekada kad smo danjivali i noćivali ovde i tako šlogi se samo tušnem i na arbajt ali nikad nisam žalila.

ауторска тема

Radnici su i sad do kraja godine isto na ulici od Leonija i još nekoliko firmi. Radili su mnogo kraće 2, 3, 5 godina nego FAP i drugi po 50 60 80 godina koji su uništeni. Jeza i treba da te hvata zbog ovog danas, a ne šta će biti sutra. Mozemo da se nadamo cudu da pustos bude sto manje bolna.

Šteta.
Jeste, Iron je uvek bio pojam za racionalnost na Krstarici :hahaha:

Jeste, Iron je uvek bio pojam za racionalnost na Krstarici :hahaha:
Gde sam to napisala?
Ko može da zaboravi da je maksimalno koristio tadašnju "moć " moderatora i često banovao neistomišljenike samo iz razloga što mu se može što je zaista bilo prilično jadno i bedno ali ga vadi duhovitost pa smo mu oprostili kad se vratio ražalovan, njegovu ružnu prošlost :zcepanje:
Eeee, kad bi ove tastature samostalno pričale :malav:

Никада нећемо сазнати тј никада нисмо имали доказе о победи ДОСа 2000 године , то да су победили су они сами рекли а доказе су спалили
To je rekao duhovni otac tvog Vrhovnika - Vojislav Šešelj.
Govorim o Koštuničinoj pobedi, Dos tada nije pobedio.
После су многе друге државе имале сличан суноврат обојене револуције , дође група и каже :"ми победили" а доказа нигде и онда крене рат , страдања јер ако прогласе победу а не добију власт онда крену да убијају народ .
Dok državni organi za to vreme predu vunu i pletu čarape?
I onda ubijaju narod, jer je poznato da narod drži vlast?
То је друга фаза обојене револуције , знамо шта су радили у Кијеву 2014 године .
Znamo.
Najbolji prijatelji tvog Vrhovnika: Klintonovi, Gerhard Šreder, Toni Bler, Nulandova, Soroš, mama Merkel,...
Никада нећу заборавити 20 Окобар 2000 године када су досовци линчовали деке и баке који су обележавали дан ослобођења Београда од фашизма и нацизма , они су тада крвавих глава плакали , старци декице и бакице, и говорили :"Наша деце не знају шта раде "
Pa sad lome vilice svojim unucima i gaze ih automobilima?
Jadni, mučeni Vučić.
Bori se svim silama da ostane još koju godinu na vlasti, da strpa još koju milijardu u svoj i batin džep, naruči od UDBE ubistvo još kojeg političkog protivnika i preda još neki deo Srbije njenim najgorim neprijateljima.
Skladištenje nuklearnog otpada iz zapadnjačkih nuklearnih centrala i spalionice kancerogenog otpada - nećemo ni pominjati, nema svrhe gluvima govoriti i slepcima pokazivati.

Komplimenti, zadovoljstvo je napokon naići na pismen post očigledno obrazovane osobe ma nam se mišljenja i ne uklapala, sukobljavala o nekim situacijama.

Ako se već vraćamo na 2000-te, oktobar, svako kome posle četvrt veka nije jasno da je Srbija tada kapitulirala i da smo zvanično postali kolonija zapadnih sila je ili izuzetno ograničen da ne budem gruba ekstremnijim izrazom ili ima neki sitni interes, nadu da će nešto ušićariti botovanjem što se neće desiti naravno.
Dokaza koliko hoćeš.

Sav ovaj bašibozluk što se šatro smenjuje na i oko vlasti su tek interesne grupe koje se kolju oko plena, ko će šta da lapi, a ustvari obične sluge pravih nam gazda ma kako sebe stranački nazivali .

Kad si svestan prave situacije, nekako lakše guraš kroz život i realno gledaš šta rade s ovim narodom, slabijih kapaciteta da mene lično jeza hvata.
Misliš da su Dosmanlije i Vučićeva Mafija - ista zapadnjačka gov.na?

Никада нећу заборавити 20 Окобар 2000 године када су досовци линчовали деке и баке који су обележавали дан ослобођења Београда од фашизма и нацизма , они су тада крвавих глава плакали , старци декице и бакице, и говорили :"Наша деце не знају шта раде "
Ma ne, ovo mora da je trol nalog, ja odbijam da poverujem u suprotno.

Sećam se kako su zatvarali fabrike i dobra, jaka preduzeća i ljude bukvalno ostavljali na ulici bez hleba gde su mnoge glave kuće i jedini izdržavaoci porodica dizali ruku na sebe zbog bezizlasnosti i nemoći.

Dok su dos jurišnici brzinski kupovali cele gaće, bez zakrpa, italijanska odela i nove zube.
Nije džaba Čeda spao na ove grane, sve u životu se poravna, Univerzum se postara za to.
Ovog frfljavog, debelog Milivojevića mi gadno i da komentarišem, ds je njegovim izborom zakucao poslednji ekser na svoje izvorno postojanje.

Može li jedan primer, jednog jedinog zdravog i jakog preduzeća koje je zatvorio DOS a da pre toga nije unakaženo kroz deceniju Miloševićeve vladavine uz ratove i sankcije

A šta misliš o drugim perjanicama omraženog DOS-a - Zorani Mihajlović, Mladjanu Dinkiću, Goranu Vesiću, Siniši Malom, Čomićki, Keni, Šutanovcu, Trivanki, Nato Jeleni Milić, Ani Naled/Usraejd Brnabić,...?

Не дрогирам се и нисам болесна , али памтим када су линчовали старце на дан ослобођења Београда 20 Октобра 2000 године .

Брутално су тукли старце и старице и псовали их и вређали , то су радили отпораши Поповића Срђе и сада главни коловођа ДС Миливојевић лично је тукао старце и старице који су се нашли тај дан на улици .
Како лично тукао? Ишао улицом и кад наиђе неко стар и немоћан он га пребије? Јел си сигурна да је баш тако било, много је времена прошло можда си побркала дане или догађаје?

Misliš da su Dosmanlije i Vučićeva Mafija - ista zapadnjačka gov.na?
Ne mislim, znam da jesu.

Na stranu sad moje lične simpatije prema pojedincima, na pr. Mariniku gotivim, jednostavno mi se dopadaju osobe poput nje, obrazovane, elokventne, probitačne, jasne i artikulisane i bez obzira što znam da bez dobre zaledjine ne bismo gledali njene nastupe i "razotkrivanja" aktuelnih, opet volim da je ispratim.

A šta misliš o drugim perjanicama omraženog DOS-a - Zorani Mihajlović, Mladjanu Dinkiću, Goranu Vesiću, Siniši Malom, Čomićki, Keni, Šutanovcu, Trivanki, Nato Jeleni Milić, Ani Naled/Usraejd Brnabić,...?
O Bože!

Sve smeće na gomili.
Bukvalno ni za jedno od njih čak ni za pare ne bih izgovorila/napisala nijednu afirmativnu reč.
Ot: pokušavam da se setim nik-a devojke koju je botovanje poguralo do funkcije ali ne mogu momentalno, setiću se.
Preko njih je upala u moju tadašnju redakciju i brzinski napredovala do uredničkog mesta ali je zaista bila sposobna, odličan fotograf, kasnije fotorepirter.
Ona je mene tamo kontaktirala, prepoznala me odavde i sjajno smo komunicirale.
Srariji članovi bi odmah znali ko je, samo kad se setim.

Back