Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
UUUUUUUU KOLIKO PUTA SAM POLUDEO ZBOG TOGA.RANIJE SE TO DESAVALO PAR PUTA DNEVNO,DA NEM GDE.KAS IMAM GDE,UGLAVNOM NEM KOGA,I TAKO SVE U KRUG,SAD SAM OTVORIO KAFIC,PA VISE NEMAM TIH PROBLEMA.A NEMAM NI 29 GODINA
Ja sam po zapadnjackom fazonu odmah posle zavrsene(uspesno) skole izasla iz kuce roditelja..i od tada nemam takvih problema...a nisam ni do tada..bila sam dobro dete
Evo ako sto sam obecala...ja od svoje 18 te godina zivim sama...placam rentu tacnije...za uzvrat dobijam SLOBODU...slobodu ne samo kao mogucnost da dovodim razno razne "likove" vec slobodu spavanja do 12 , pevanja u 2 nocu , "buljenja " u plafon , prljavih sudova koji danima stoje etc etc etc etc etc....
joj bre mene blam i da zovem nekog nepoznatog na gajbu upravo zbog tih sudova
ako se nikad vishe ne pojavim na forumu, znajte da me je dokrajchilo neshto iz moje sudopere
Evo ako sto sam obecala...ja od svoje 18 te godina zivim sama...placam rentu tacnije...za uzvrat dobijam SLOBODU...slobodu ne samo kao mogucnost da dovodim razno razne "likove" vec slobodu spavanja do 12 , pevanja u 2 nocu....
Aj živo me interesuje od čega plaćaš rentu kad spavaš do 12 i blejiš do 2?
Što se teme tiče... uvek ima gde... Kako ono ide "najbolje je u haustoru: ako ide - ide, ako ne ide - neko ide".
Aj živo me interesuje od čega plaćaš rentu kad spavaš do 12 i blejiš do 2?
Što se teme tiče... uvek ima gde... Kako ono ide "najbolje je u haustoru: ako ide - ide, ako ne ide - neko ide".