Napisao sam gore,da ako se popije na vreme i Analgin je dovoljan.Sto se tice Nimulida pio sam ga ranije dok je bio i plavo zutoj kutiji,pa su mu nasli neke lose supstance i izbacili ga iz upotrebe.Pio sam dosta vrsta lekova,zbog povrede kicme dok nisam dosao do Trodona i njega sam pio vise od 17 godina,ali ovo za glavu mi je dala komsinica pre povrede da popijem Trodon,medjutim nikakvu ulogu nije imao da mi pomogne za bol glave,a glava mi je bukvalno pucalagde sam popio nekoliko Bayerovih Aspirina od 50mg i brufena od 600mg,ali nije prestajalo.Dok nisam vezao glavu sa vlaznom krpom i krvnicki je stegao.Onda sam legao i umirio sei primetio da svaki pokret zenica zadaje veoma jaku bol.Tako sam se smirio,jer mi je stegnuta krpa na kratko ublazavala bol,iednostavno zazmurio i kontrolisao oci da se sto manje krecu.Posle mozda oko 45 min. sam zadremao i osetio kako me popusta bol i zaspao sam.Odspavao sam oko sat vremena i glava je popustila i to mnogo,da sam normalno mogao da disem.Samo me je povremeno zabolela,ali ne jako kada pokrenem oci,levo ili desno.Popio sam opet bayerov aspirin i posle kraceg vremena je proslo.Od tad nigde ne idem bez tablete Analgina,ili Bayerivig aspirina.nace mene su lecili oko tri godine od migrene,a toga uoste nije bilo.Pozalio sam se svom izabranom lekaru da mi se vrti u glavi kada gledam nadole,a moram jer se krecem na stakama i vecinom mi je pogled upucen u zemlju.Ona je posumnjala na trece ili srednje uho i poslala me na ORL.Kad sam otisao kod tog lekara,rekao sammu kako pocinje da me boliglava,objasnio sam mu.Onda me je on pritisnuo prstomna mesto sa leve strane vrata i gde je spojglave i odmah rekao"Kakva migrena,ovo je ukljestenje nerva".Tri jutre mi je dao po blokadu i prepisao Cinedil od 75 mg i rekao mi da on garantuje da me tako vise glava nece zaboleti bar 5 godina,a ako budem redovno pio po pola Cinedila ujutro i uvece i duze.I stvarno vise nikad nisam imao takve napade glavobolje.Ima raznih uzroka za bolove glave i to treba ispitati.Ne moze se topustiti i reci "Ma proci ce".Nece,mora se povesti racuna..Meni je bukvalno od naočara,pošto sam dalekovid(ne vidim dobro blizu).