esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
ma jok - tolstojevski

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih rekla ipak Jovan Ducic - "Ljubavna Pesma"DjuraMornar:Opet Mika![]()
bobba:Kontam od jutros nesto
Poljubac bi trebalo da bude nesto naj-lepse zar ne. Taj mali dodir usana koji izaziva sve ono u nama, onaj vulkan osecanja, treptaj, leptirice........mir i spokoj.
Sta kad zakaze srce............![]()
"Sve do prije nekoliko sam bila ubjedjena da ljubljenje bez osjecanja je vrh i da to moze svako da uradi.Mislila sam da to nije nikakav problem. "Ma nije to nista,mogu ja to"- mislila sam ali onda kada mi se to desilo ukapirala sam da prosto ne ide. Ja to ne mogu....koliko god to izgledalo jednostavno i slatko.
I taj kiss bez osjecanja je najgori poljubac koji sam dozivjela.
Od tada sam promjenila misljenje i znam da makar za mene glasi ono : " bez osjecanja poljubac nije poljubac ".
kakvo misljenje imate o ovome?
mozda neko iskustvo koje je vas mozda u suprotno od mene ubjedilo?
slusam vas................................................."
da li ste se ikada ljubili a da vam to nije bilo vise zadovoljstvo?????
:shock: ples.............PLESsitnihDEMONA:Gazde, pa i ja to kazem... znaci ne moram nekoga da volim da bih se ljubio sa njim. Nego mene Boba ne razume uopste! Bas steta...![]()
![]()
dobro je rekao covek...livija::shock: ples.............
Da livija,molim? Izvoli? Kako mogu da ti pomognem?livija::shock: ples.............
bobba:Kontam od jutros nesto
Poljubac bi trebalo da bude nesto naj-lepse zar ne. Taj mali dodir usana koji izaziva sve ono u nama, onaj vulkan osecanja, treptaj, leptirice........mir i spokoj.
Sta kad zakaze srce............![]()
"Sve do prije nekoliko sam bila ubjedjena da ljubljenje bez osjecanja je vrh i da to moze svako da uradi.Mislila sam da to nije nikakav problem. "Ma nije to nista,mogu ja to"- mislila sam ali onda kada mi se to desilo ukapirala sam da prosto ne ide. Ja to ne mogu....koliko god to izgledalo jednostavno i slatko.
I taj kiss bez osjecanja je najgori poljubac koji sam dozivjela.
Od tada sam promjenila misljenje i znam da makar za mene glasi ono : " bez osjecanja poljubac nije poljubac ".
kakvo misljenje imate o ovome?
mozda neko iskustvo koje je vas mozda u suprotno od mene ubjedilo?
slusam vas................................................."
da li ste se ikada ljubili a da vam to nije bilo vise zadovoljstvo?????
muvalo:O kojim osecanjima pricas? Mogu ladno da se ljubim sa nekim koga ne volim (tj. nemam nikakva osecanja) ako mi je fizicki privlacan. Cak mi se dogadjalo i da se poljubim sa nekim ko mi nije bio privlacan pa da odmah po poljupcu promenim misljenje, tj. da mi postane privlacan![]()
Jel to hoces da kazes da se vise ne palis na svog decka? Hebi ga, to je loshe.
'ajde! ok... pravicju se blesava.... i onako ne znam gramatiq.......PLESsitnihDEMONA:Da livija,molim? Izvoli? Kako mogu da ti pomognem?![]()
(ipak je to pisano u trecem rodu jednine,koliko mi se cini )![]()
![]()
pa bobbo,da sam ljubio samo one koje sam voleo,ostao bih na broju dvabobba:hahahahaha e jesi cudan bweeeeeeeeeeee...................![]()
jok .............pricaj da li si se ikada ljubio a da je nisi voleo ...............![]()
McMillan:E, pa ako nema ni "hemije", koju ne treba mešati sa ljubavlju, onda mi ne pada napamet da se ljubim, tako da...
A jesam se ljubio sa nekom koja mi se nije sviđala i bilo mi je svejedno, tj, prazno
Ništa posebno loše, ali ni dobro
Prazno...
I nemam nameru više