Kad vam ne veruju

ja ne vjerujem da mi ne vjeruju. :| niko nema razloga da ne vjeruje nekome takve stvari, tako da ako ti ne vjeruju svjesno, vjeruju ti nesvjesno (i ostavljaju mogucnost da lazes, ali ti vjeruju) osim u slucaju da si licnost koja prica i radi kontradikcije, tada je nebitno sto pricas, ne zasluzujes da ti se vjeruje, dok se ne pokajes. Nije korisno vjerovati nekome ko prica kontradikcije i radi kontradikcije.

Poslednja izmena:
primerice kažete nekoj cici da ste single i da imate stanovite ideje u vezi nje i ona kaže ne hvala ja mislim da nisi single
jel vam bezveze kad vam ne veruju?

ta se samo opekla, tako je lagali mozda neki ozenjeni ili u vezi........ to joj je sad odbrambeni mehanizam...
a stvarno, u jednom momentu, zenama je lako da vise ne veruju nijednom muskarcu, toliko se sluzite lazima...ccc

mene licno necije nepoverenje zna da boli. jer sam inace kao izvrnuta carapa, nemam sta da krijem....
a s tim da stvarno nikad s ene opterecujem time da li on mene nesto laze ili sta...ne trosim energiju na to

primerice kažete nekoj cici da ste single i da imate stanovite ideje u vezi nje i ona kaže ne hvala ja mislim da nisi single
jel vam bezveze kad vam ne veruju?

Oho, ho...reč?! Šta je danas reč, izvini molim te ja?! Nekada su se imanja davala na reč, ljudi venčavali, prosili. Nekada je reč, bila obraz. Moja jeste. Ni en trudim se da uverevam nikoga, to sam odavno shvatila sada već. Jer ja delima dokazujem. Mogu ja njemu da pričam, ovo, ono, peto, deseto...moja dela su potpomognuta, s onim šta obećam. Ja lično, na jedno čujem, na drugo mi izađe, kada mi nešto kažu. Više se toliko ne unosim. Samo slušam. Pratim. Jednom, rečju, puštam ljude...Sada sam ja ta, koja sluša. Koju ubeđuju. Kojoj pričaju. Reč?! Znaš ti koja sada dela trebaju meni? Ha, ha, ha..reč..pazi da neću verovati samo na reč. To više, ne pali. Danas sam obazriva jako.

Dela, dela, dela....

Reči, se..naslušah. I sita sam, istih. A, ono baš.

:bye:

Back