Kad ti je prijatelj špijun

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neće meni ništa jer nije otkrio subverzivnu delatnost, ali tim 'odanjem po kućama i uvlačenjem domaćinima skuplja informacije ako zatreba.

Zato i kažem da je špijunčić nižeg ranga. Nema on tu neku kintu, takvih ima puno, treba pokriti celu Srbiju.

Mislim da su to Udbaške zaostalosti čija je jedina svrha drukanje bez ikakve koristi za samu državu, tj. građane, nego eventualno mogu da posluže strukturama na vlasti.

Сарадници ДБ-а

Poslednja izmena od moderatora:
Ne mislim na internet botove nego na prave male narodne špijunčiće.

Znamo da ih ima među taksistima, a da li ste sumnjali za neku osobu koju poznajete da radi za neku službu?
:deda:
56420DBF-A020-4D01-8AC7-5BFD3F7946DF.jpeg

Ma ne. Ovaj je mator. Porodični nekadašnji "prijatelj". Mislim da je nasledio taj zanat.

Ni žena ne zna mnoge stvari njemu, krije "diplome", radnu knjižicu, menja poslove, ne zna se ne gde ide ni šta radi. Navodno majstoriše, ali često odustaje od posla, ispali ljude.
Voli da priča o društvu, crkvi, politici, istoriji, lako se sprijatelji, ljudi ga zgotive, ugošćavaju. Ali nikad ih ne dovodi kući.

Ima mnogo toga čudnog, baš čudnog.
Kad ga slušaš zvuči kao savršen muž i otac. A žena mu doživela slom.
Inače je lažov, mada ga je teško upecati jer pazi šta priča.
Pa zvuči samo ko lažov i zgubidan

Znamo da ih ima među taksistima, a da li ste sumnjali za neku osobu koju poznajete da radi za neku službu?

Имао сам друга који је радио као приватни шпијун када га неко ангажује. Уствари, претпостављам да смо се тако и упознали, што га је неко ангажовао да ме шпијунира. Пришао ми као у фазону да ли се знамо однекле, и онда се кроз причу упознамо.

Поред тога, претходни послодавци су ми шпијунирали приватни мобилни телефон од кад сам почео да радим, тако да раде за полицију или за БИА, за неку страну службу не верујем превише су дебилни за тако нешто.

Da, i to najgora varijanta. Samo sto je prirodno i manipulativno zla, a to znaci i glupost..i ona to zna, ali pronadje prijatelje ili drugare koji znaju ko zna...Ne pricam o glupostima. Ja sam sa tom osobom na sudu. 4 puta me je tuzila i 4 puta sam dobila. To jest, ona je izgubila, jer nijedan sud nece da prihvati neko hakersko ocitavanje vibera ili sms poruka. Ali imati nekog ko pronalazi nacine stalno da izmislja i tereti te ...u toj meri je bas opterecujuce. Naravno, kod na primer neke rodbine glumata princezu i, kao, ja? Ja to nikad se ne bih setila ..to mi drugi predlazu. Samo prvi problem je sto vec 10 godina uvek nailaze drugi .. jednom mi je neko ponudio da procitam njene poruke na viberu-ostavila je telefon, ali ga zakljucava stalno. Samo nije znala da covek koji je sa njom u drustvu zna takve stvari i to nije racunala da je video bit njenih prica i da ima zelju da ja shvatim i razumem situaciju i njenu igru. Citajuci ono, ja sam se najezila. Nije moje niti bi ijad vracala takve stvari .jer automacki bi postala racna njoj. Ali vodim racuna jer sam u pripravnosti ....ja mislim da je ova osoba i neuracunljiva... malo je se i plasim, ali prosto ne znam sta da uradim sem da se zastitim.

Poslednja izmena od moderatora:
Kažu da u svakoj većoj organizaciji BIA ima nekog svog. Mene recimo zanima u velikoj firmi u kojoj radim, koliko ih je i koji su.

Velike firme ne mogu ni da dobiju poslove ako nisu uvezane sa SNS/om i cesto sa BIA.

Знају сви, да се БИА мање бави безбедношћу, а више компроматима и уценама како у бизнису тако и у политици.

Службеници БИА доста се баве бизнисом

Ma ne. Ovaj je mator. Porodični nekadašnji "prijatelj". Mislim da je nasledio taj zanat.

Ni žena ne zna mnoge stvari njemu, krije "diplome", radnu knjižicu, menja poslove, ne zna se ne gde ide ni šta radi. Navodno majstoriše, ali često odustaje od posla, ispali ljude.
Voli da priča o društvu, crkvi, politici, istoriji, lako se sprijatelji, ljudi ga zgotive, ugošćavaju. Ali nikad ih ne dovodi kući.

Ima mnogo toga čudnog, baš čudnog.
Kad ga slušaš zvuči kao savršen muž i otac. A žena mu doživela slom.
Inače je lažov, mada ga je teško upecati jer pazi šta priča.
Krace receno,manipulator.

Back