kad ste sami da li "pustite kočnice" ? (u vezi jela i urednosti)

Ako vam se ponekad (ili često) dogodi da ste sami (kod kuće, na poslu, bilo gde...) , da li sebi "pustite kočnice" i jedete šta hoćete i koliko hoćete, na primer kada je prisutan još neko, poveli biste računa da jedete u nekoj meri i tokom obroka, a ovako pojedete celu kutiju keksa, večerate tri puta, ručate sladoled sa prženom slaninom, izađete u samoposlugu petnaest minuta pred zatvaranje da biste kupili još slasne i masne hrane koju ćete proždrati do jutra...
A tek urednost (ovo važi kada ste sami kod kuće, mada možda i na poslu...) , bacate otpatke po podu, jer ćete pokupiti za tri dana kad se drugi članovi domaćinstva vrate, tovarite brda veša za pranje, ne puštate vodu posle male nužde, veliku nuždu vršite sa otvorenim kupatilom...
Zašto bih krila koliko jedem ako nikome iz usta nisam ukrala?:eek:
Kutiju keksa pojedem i pred drugima, naravno ako ima dovoljno za sve... ako nema suzdržavam se, nisam toliko sebična...
Ne bacam, čistim redovno i to ne zato što sam uredna već zato što sam živčana...

Ako vam se ponekad (ili često) dogodi da ste sami (kod kuće, na poslu, bilo gde...) , da li sebi "pustite kočnice" i jedete šta hoćete i koliko hoćete, na primer kada je prisutan još neko, poveli biste računa da jedete u nekoj meri i tokom obroka, a ovako pojedete celu kutiju keksa, večerate tri puta, ručate sladoled sa prženom slaninom, izađete u samoposlugu petnaest minuta pred zatvaranje da biste kupili još slasne i masne hrane koju ćete proždrati do jutra...
A tek urednost (ovo važi kada ste sami kod kuće, mada možda i na poslu...) , bacate otpatke po podu, jer ćete pokupiti za tri dana kad se drugi članovi domaćinstva vrate, tovarite brda veša za pranje, ne puštate vodu posle male nužde, veliku nuždu vršite sa otvorenim kupatilom...

Inace ne jedem mnogo, a kada sam sama zaboravim da jedem :lol:
Sto se garderobe tice e to jedino ostavljam gde stignem kada sam sama. Ali ne prljam okolo. I perem sudve redovno :lol:

Kako neko rece, neznam zasto bi se ustrucavala da jedem sta hocu i koliko hocu u svojoj kuci pred svojom porodicom. u gostima je vec drugacije :), isto tako, sto se spremanja tice obicno kada izbacim supruga i djecu iz kuce uradim generalku i uzivam u cistom stanu bar dok se djeca ne vrate, kod mene je nered uvjek kada su djeca budna tako da mi sredjen stan bas godi ocima. a volim, kada nema nikog,da na miru citam i kuckam na forumu, da slusam muziku koju ja zelim da slusam, da gledam emisiju bez prekidanja i podpitanja....

Poslednja izmena:

Што се тиче јела, чини ми се да бих јео само једном дневно да сам сам, у ств. сигуран сам и то џанк најџанкији, а што се тиче уредности - не волим неред, уредан сам и без "надзора", мене крш и аљкавост чине нервозним.

ne
uglavnom sam ista i kad sam sama, i kad nisam
mozda ne sklonim odmah sve, kao sto bih kad mi se dvogodisnje dete vrzma oko nogu, ali sklonim, rasklonim, rascistim i operem sigurno u toku dana
taj fazon "ostavim sve kako jeste sve dok ne moram da sklonim" se valjda prevazidje nakon tinejdz dana, kad te roditelji ostave prvi put samog/samu kod kuce??

Back